Football trening (Neymar)

307 12 1
                                    

Ráno jsem se vzbudil poměrně pozdě. Přesněji v 12:49. Ale nedivte se mi, když jsem byl vzhůru do 4 hodin a řešil věci ohledně soudu s mojí bejvalkou Carol, chci totiž Doviho do své péče, protože ona se o něj nedokáže postarat, to vím moc dobře.
Udělal jsem si svojí ranní rutinu a oblékl jsem se (media). Rafa od včerejška hlídá Daviho, takže nemusím řešit chůvu na poslední chvíli jak je u mě zvykem.
K snídani jsem vzal si jablko, jelikož před tréninkem nikdy moc nejím, a šel si sednout k televizi. Po chvilce mi přišla zpráva.

Rafinha: Psal mi Alvares, prej se máme těšit na trénink, že přijdou nějaké kočky.

Neymar: Tak třeba nějakou sbalíme a konečně si zašukáme.

Rafinha: To teda.

Tak to jsem zvědavý koho ten blbec pozval. Doufám že to budou alespoň trochu kočky, protože alespoň dneska večer potřebuji myslet na něco jiného než na ní. Ano, je pravda že musím stále myslet na tu krásnou brunetku, Amy se myslím jmenuje. Nevím čím to je, ale začíná mě to štvát, nechci na ní pořád myslet a vidět ji, když zavřu oči. Od té doby, co jsem se rozešel s Carol jsem měl vztahy jenom na jednu noc. Popravdě mi to nějak nevadilo, spíše mi to vyhovovalo.
Bylo přesně 13:30, když jsem nastupoval do své Audi A7, kterou jsme všichni členové FC Barcelony dostali jako dárek. Na Camp Nou jsem přijel něco málo 10 minut před tréninkem, takže jsem stíhal. To budou ostatní koukat, že přijdu na trénink konečně v čas. ''Hola, pitomci'' pozdravil jsem své spoluhráče, když jsem vešel do šatny. ''Ale co se stalo, pan Santos konečně přišel v čas, to se tak těšíš na trénink'' řekl trenér, který právě přišel do šatny. ''Já myslím, že se spíš těší na ty kočky, které pozval Alvares a Messi'' řekl Pique a všichni dostali záchvat smíchu. ''Jestli je to pravda, tak by jste měli zvát nějaké krasavice na každý trénink'' řekl se smíchem trenér a já nad nimi jen pokroutil hlavou. ''A známe vůbec ty holky'' zeptal se Rafinha. ''To je tajemství'' řekl Messi. Já jsem se rychle převlékl a šel s ostatními na hřiště. Když jsem přišel k lavičkám a podíval se na tribuny, myslel jsem, že Lea i Danyho zabiju. Seděli tam kamarádky Amy a ještě nějaký kluk, který byl nejspíš gay. Ptáte se jak jsem to poznal, jednoduše byl na malovaný, jaký normální kluk by se maloval. A jelikož tady byly její kamarádky, znamenalo to jedno, a to že tady někde bude i ona, ale nikde jsem jí tu neviděl, což bylo plus pro mě, protože bych se už potom na trénink vůbec nesoustřeďil.
První čtvrtina tréninku proběhla normálně: rozběhání, rozcvičení. Po půl hodině jsme začali hrát přátelský zápas proti sobě navzájem. Rozehrálo se a míč měl Leo, který mi následovně přihrál, už jsem se blížil k brance, ale najednou jsem si všiml, že za ní někdo stojí. Byla to Amy. Asi ji něco vypadlo, protože se předklonila a jelikož na sobě měla jenom něco jako podprsenku, měl jsem nádherný výhled na její prsa a musím vám říct že malé je opravdu neměla. Až moc jsem se soustředil na Amy a její prsa, když v tom jsem zakopl o míč a spadl na zem. Amy, co to se mnou děláš, nikdy jsem neudělal jedinou chybu ve fotbale kvůli holce a teď jsem kvůli ní dokonce zakopl o míč. ''que haces estupido [co děláš blbče]'' zakřičel na mě Pique, ale já ho ignoroval. Díval jsem se nehnutě na Amy a ona na mě. Myslím, že by jsme se na sebe dívali celou věčnost, kdyby neuhla pohledem a neodešla na tribuny za svými přáteli. ''Ta holka tě jednou zničí'' začal se mi smát Rafinha, ale mě do smích nebylo, protože mi bylo jasný že pokud něco neudělám tak to bude pravda. Do konce tréninku jsem se snažil snažit na 100%, ale moje myšlenky, nebo pohledy vždy skončil u jedné a té samé osoby. U Amy......

Další kapitola je tu. Sice není moc dlouhá, ale zítra vám slibuju že bude delší a možná vydám i dvě kapitoly. Ale to jenom díky moje ségře.
⚠️MŮŽOU SE VYSKYTOVAT CHYBY⚠️

My fucking life Where stories live. Discover now