Life is a change

287 10 4
                                    

Týdny ubíhali jako voda a já se rozhodla že pošlu svůj životopis do jedné velice známé firmy. Tedy firmy Christiana Grey. Asi jsem trochu naivní, když si myslím, že by moji nabídku na stáž mohl přijmout, ale za zkoušku nic nedám.

Je to přesně měsíc od té doby co jsem naposledy viděla Neymara a musím říct, dostat ho z hlavy není vůbec jednoduché, ale docela se mi to daří, protože pokaždé když je fotbal holky vymyslí něco, abych byla od obýváku co nejdál, samozřejmě si myslí že já o ničem nevím, ale když jdete okolo kluků, kteří se v jednom kuse baví o tam kdy je jaký zápas, tak to bych musela být úplně hluchá, abych je neslyšela. Nebo taky holky nařídily klukům, aby přede mnou o Neymarovi nemluvily, protože to ony se mnou strávily spoustu času, když se vrátily z Barcelony. Taky jsem jim všechno řekla o mně a Neymarovi. Za tento poslední měsíc jsem se s holkami víc spřátelila a staly se z nás sestry, ale tom že jsem poslala svůj životopis Christianu Greyovi jsem si nechala pro sebe. Každý by měl mýt nějaké tajemství, nebo alespoň na nějakou dobu.

Cink. Probudil mě zvuk, který mi oznámil, že mi přišla zpráva. Vzala jsem telefon do ruky a posadila jsem se na posteli, podívala jsem se na čas. 7:30 super, pomyslela jsem si a rozklikla zprávu, nebo spíš email a k mému překvapení to byla odpověď na můj email s životopisem. V emailu byla pozvání na pohovor. Ihned jsem odepsala, že termín pohovoru nechám na nich, ale když jsem si znovu pročítala ten e-mail, zjistila jsem že přišel od samotného Christiana Greye. Na obličeji se mi hned usadil obrovský úsměv a rázem jsem měla o mnohem větší radost. Došla jsem do šatny a oblékla jsem se (media), potom jsem si vyčistila zuby a vlasy si vyžehlila. Vzala jsem si mobil z nočního stolku a vydala se do kuchyně. V tuhle chvíli nebude moc lidí vzhůru, protože většina z nich nejsou úplně raní ptáčata. V kuchyni jsem si udělala kafe a jablko, jelikož jsem neměla moc hlad. Došla jsem do obýváku a sedla si na gauč a kafe jsem si odložila na stolek, abych mohla zapnout televizi. Začala jsem projíždět programy, ale nikde nic nedávali, tak jsem se rozhodla to nechat na nějakém programu, jenom jako kulisu. Zapnula jsem telefon a podívala jsem se na instagram, oplatila pár lidem sledování a odepsala na pár zpráv. Zrovna jsem si psala s jednou holčinou z Česka, když začali dávat zprávy, já je sice poslouchala jenom na půl, ale jakmile zmínili jeho jméno veškerou svoji pozornost jsem přesměřovala na televizi. Pro ty, kteří nepochopili o koho se jedná, tak začali mluvit o Neymarovi. "Fotbalová hvězda Neymar Santos byl přistižen při činu, asi pro spoustu Neymarových fanynek toto bude toto zdrcující, ale vypadá to že Brazilský útočník konečně našel pravou láskou. Brazilská herečka Bruna Marquezine a Neymar byli viděni před jednou z nejlepších restaurací, ale větším překvapením bylo, že Bruně prsteníčku se jasně blýskal prstýnek s nádherným diamantem...." najednou někdo vypnul televizi, ale já i tak měla stále před očima fotku, na které se ti dva líbají. Do očí se mi nahrnuly slzy. Otočila jsem se, abych se rozhlédla, kdo vypnul televizi. Asi po celém obýváku stáli moji kamarádi a koukali na mě ustaraným pohledem. Všichni na mě začali mluvit, ale já je slyšela tlumeně. Vstala jsem a začala se mi motat hlava. Je sice pravda, že jsme se políbili jenom jednou, ale i tak jsem se do něj zamilovala. Bože já jsem vážně blbá, jak jsem si mohla myslet že by mě mohl milovat.


Omlouvám se, že jsem tak dlouho nevydávala. Jinak vám zatím neprozradím, jak to dopadne mezi Neymarem a Amy.

MILUJU VÁS vše M.

My fucking life Kde žijí příběhy. Začni objevovat