Noví kamarádi?

230 9 3
                                    

Vešla jsem do bytu a pustila Tomáška na zem. Ihned mě zavedl do obýváku, kde jsme si sedli. Táta mi odnesl kufr do pokoje pro hosty a vrátil se zpátky k nám. ,,Co se stalo?" začala Jana a já jsem se přitulila brášku blíž k sobě. ,,Těžké období, ale teď to nechci řešit" podívala jsem se na Janu s povzdechem. ,,No to je jedno, jak se máte vlastně vy? Už dlouho jsme spolu nemluvili." ,,Vlastně máme se docela dobře, ale myslím si že by jsme si měli vyprávět až zítra už je docela pozdě". řekl taťka a hlavou pokynul na Tomíka, který už skoro spal. ,,Dobře" usmála jsem se a Jana vzala brášku do náruče aby ho mohla odnést do pokojíčku. ,,Amy trefíš do ložnice pro hosty?" podíval se na mě táta a zamířil do chodby, která propojovala všechny pokoje. ,,Ano, tak dobrou noc" dala jsem mu pusu na tvář a zamířila do pokoje, který budu teď nějakou chvilku obývat. ,,Dobrou" slyšela jsem ještě než jsem zavřela dveře. Udělala jsem rychlou večerní rutinu, převlékla se do volného trička a zalezla do postele. Bylo sice okolo půl noci, ale já nebyla unavená, ale tak kdo by se divil když jsem prospala skoro celý let. Vzala jsem si počítač a pustila si Stranger Thinks. Asi tak po 10ti dílech jsem počítač vypla a rozhodla se jít spát, ať jsem na zítřek alespoň trochu vyspaná.

"Fotbalová hvězda Neymar Santos byl přistižen při činu, asi pro spoustu Neymarových fanynek toto bude toto zdrcující, ale vypadá to že Brazilský útočník konečně našel pravou láskou. Brazilská herečka Bruna Marquezine a Neymar byli viděni před jednou z nejlepších restaurací, ale větším překvapením bylo, že Bruně prsteníčku se jasně blýskal prstýnek s nádherným diamantem...." najednou někdo vypnul televizi, ale já i tak měla stále před očima fotku, na které se ti dva líbají. Do očí se mi nahrnuly slzy. Otočila jsem se, abych se rozhlédla, kdo vypnul televizi. Asi po celém obýváku stáli moji kamarádi a koukali na mě ustaraným pohledem. Všichni na mě začali mluvit, ale já je slyšela tlumeně.

Vymrštila jsem se do sedu. Z očí mi tekli proudy slz. Jak jsem mohla být jenom tak naivní. Rukou si setřu slzy a podívám se na čas. 8:29 docela by mě zajímalo jestli ještě někdo spí. Vstanu a dojdu si opláchnout obličej studenou vodou, následovně jdu do obýváku kde už Tomík papá svoji snídani a přitom ji matlá úplně všude, a Jana, která něco vaří u sporáku. ,,Dobré ráno" pozdravím je a bráškovi dám pusu na hlavičku. ,,Dobré ráno, jak si se vyspala?" zeptá se Jana ale zrak neodtrhne od sporáku. ,,Úžasně" rozhodla jsem se jí neříkat o tom snu, nebo mám spíš říct noční můře která je realitou. ,,Tak to jsem ráda...... Amy mám na tebe prosbu" řekla a konečně se na mě podívala. ,,Já mám dneska několik tréninků a Tomíka měl hlídat táta, ale v noci mu volali musel vzít let za někoho jiného, takže jestli by jsi ho nemohla pohlídat" podívala se na mě s prostou v očích. ,,To je jasný že ho pohlídám, vždyť je to můj malej bráška" pohladím Toma po vláskách a jdu k ledničce abych si vzala jogurt. ,,Děkuju moc, za půl hodiny musím odjet, oběd jsem vám uvařila tak si kdyžtak potom dejte." usmála se na mě a hned si to mířila do ložnice, aby si zavalila věci. Nevím jestli jsem vám to už říkala, ale Jana trénuje tenis. Po tom co jsem dojedla jsem vzala Tomíka do koupelny a umyla jsem ho.
Uběhlo asi půl hodiny a já jsem si hrála s bráškou v obýváku. ,,Tak já už půjdu," řekla Jana a rozloučila se s Tomíkem ,,Vrátím se asi něco okolo 16:00". Po tom co Jana odešla jsem se ještě chvíli hrála s bráškou. ,,Tomí co kdyby jsme šli ven na hřiště" napadlo mě a on s mým nápadem mohl jedině souhlasit. Vzala jsem ho do pokoje kde jsem mu oblékla:

 Vzala jsem ho do pokoje kde jsem mu oblékla:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My fucking life Where stories live. Discover now