Dinner (Amy)

310 12 0
                                    

Po celou dobu tréninku jsem měla pocit,jako by se na mě Neymar díval. Když trénink skončil,kluci (Neymar, Messi, Pique, Alvares, Rafinha)se o něčem začali bavit a Neymar nevipadal zrovna dvakrát nadšeně. ''Přestaň ho takhle sledovat'' řekla se smíchem Dixie a já se na ní podívala nechápavě. ''Celý trénink sleduješ a i kdyby vedle tebe vybuchla atomovka, tak by jsis toho nevšimla''. ''To není pravda, já se na něj nekoukám'' řekla jsem. ''Ne vůbec, tak jsem asi úplně slepá'' odpověděla mi Dixie. Už jsem ji chtěla něco říct, když v tom přišli kluci. ''Ahoj holky, nechtěli by jste jít s náma na večeři'' zeptal se Messi a Addison začala hned přikyvovat. Já se z té holky jednou zblázním. Rozhlédla jsem se po svých kamarádech, abych zjistila jak reaguj, ale nezahlédla jsem jsem Jamese. ''Holky kde je James'' zeptala jsem se jich a oni se začali smát. ''James odešel asi před půl hodinou, vždyť nám to říkal'' řekla Daisy. ''Ty jsi vážně úplně mimo'' začala se znovu smát Charlie a já po ní hodila vražednej pohled, ale měla pravdu, začínám myslet na Neymara a to je špatně, hodně špatně.
Nakonec jsme všichni souhlasily. Ještě jsme jely na hotel se převléknout. Já jsem si vzala:

Zhruba po půl hodině pro nás přijeli kluci a protože skoro všechny holky se nahrnuly do auta Alvarese nebo Messiho, tak jsem bohužel musela jet v autě s Neymarem a Piquem

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Zhruba po půl hodině pro nás přijeli kluci a protože skoro všechny holky se nahrnuly do auta Alvarese nebo Messiho, tak jsem bohužel musela jet v autě s Neymarem a Piquem. Celou cestu autem bylo divné ticho, které prolomil Pique. ''Amy tak nám o sobě řekni''. ''Dobře...... jmenuji se Amélie Grey, je mi 17 let, bydlím v LA v The Hype house a studuji dálkově školu s oborem ekonomika a podnikání'' odpověděla jsem mu, ale vynechala tu část s úmrtím mé sestry, mamky, babičky a dědy na korona virus. ''Ty jo tak to jsem nevěděl že je mezi námi takhle chytrá holka'' řekl najednou Neymar. ''Ehm...děkuju"rekla jsem. "A co třeba ráda děláš?" Řekl s úchylným výrazem." Radši nic" řekla jsem a Pique se začal straně smát. ''Brácho tak ta ti nedá'' řekl a já nad ním jenom pokroutila hlavou. Neymar si jenom něco zabrblal a pak už bylo celou dobu ticho a já si v duchu řekla: jedna nula Neymare.
Když jsem vystoupila z auta holky mě hned začaly tahat do restaurace. ''Kluci mi si jenom odskočíme a hned jsme zpátky'' zavolala Avan na kluky, kteří se na nás divně koukali. ''Addison, tak co Messi'' zeptala se Dixie. ''Docela dobrý......'' řekla Addison a přitom koukla na zem. ''Jenom dobrý, tak to ti nevěříme'' řekla jsem já se smíchem. ''Tak fajn, je boží a mega sexy'' řekla Addison a začala se nad ním rozplývat. ''A co ty a Neymar'' podívala se na mě Avan a já jsem se na ní nechápavě podívala. ''Co já a Neymar''. ''Nám všem je jasný že se ti líbí, vždyť se na něj díváš v jednom kuse'' začala se smát Addison. ''Tak to teda není rozhodně pravda'' přesvědčovala jsem holky a vlastně tak napůl i sama sebe.
Po tom co jsme vyšly ze záchodu, tak jsme šly za klukama, kteří si se zájmem povidali o fotbale. Addison si rychle sedla vedle Messiho a ostatní si taky nějak poposedali a na mě zase bohužel vyšlo místo vedle Rafinhi a vedle mě seděl Neymar,opravdu skvělé.Uběhla asi hodina a všichni jsme si povídali a samáli se,když najednou ucítím ruku na mým stehně.Byla to ruka Rafinhi a bylo mi to hodně nepříjemné najednou se Neymar přeze mě natáhl a dal pryč Rafinhi ruku z mýho stehna.Ranfinha se jenom zamračil a já se děkovně podívala na Neymara.Všichni se na nás divně dívali,protože to muselo vypadat divně.Ignorovala jsem všechny pohledy a radši si všímala svýho."Hale lidi už musim jít" Řekl Pique najednou.Všichni jsme se s ním rozloučili a on odešel.Addison řekla že už, bychom mohli taky jet, a kluci nám nabýdli že nás odvezou na hotel. Zaplatili jsme a odešli k autům. Jelikož všichni chtěli jet stejně jako jsem,takže jsem jela s Neymarem."Tak se sejdeme na hotelu."Řekla Dixie a nasedla k Alvaresovi do auta. Sedla jsem si k Neymareovi do auta a zapla jsem si pás "Proč mě ignoruješ" zeptal se mě najednou Neymar."Já tě neignoruju" odpověděla jsem mu. "Ale chtěla bych ti poděkovat". "Za co" zeptal se překvapeně."Za to ohledně Rafinhi" podívala jsem se na něj a zadívala se do jeho nádherných očí."Nemáš zač, a moc se ti za něj omlouvám, nechápu co ho to napadlo" zadíval se mi do očí...... a najednou MĚ POLÍBÍ!!!!.

My fucking life Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt