0.7

20.9K 1.3K 182
                                    

iyi okumalar
♥️🍓

2 buçuk 3 yıl önceki kız kardeşimin doğum günü, şimdiye kadar gördüğüm partilerden daha fazla kalabalık ve iğrençti. Bu isteğimizle gerçekleşen bir şey asla değildi. Açık alanda olan bir partiydi ve bunu duyan herkes partiye katılmıştı.

Ben de dahil etraftaki herkes farklı çeşitli şeyler kullanmıştı ve hayatımın en büyük hatasını o gün yapmıştım. Ortama uyum mu sağlamak istemiştim bilmiyordum ama o gün benim için ilkti ve sondu.

Erkek arkadaşım, Luna'nın en yakın arkadaşıyla beni aldatmıştı. Onları gördükten sonra kendimi tanımadığım birisinin kollarına atmıştım. Bu sarhoş ya da normal kafayla bile yapabileceğim bir şey asla değildi. O gün beynim ve vücudum tamamiyle uyuşmuştu. Sanki hareketlerimi bir başkası yönetiyordu.

Daha sonrasında Luna'nın en yakın arkadaşı yüksek dozdan komaya girmişti ve gecenin sonu hepimiz polis karakolundaydık.

Hayatımda ki en büyük pişmanlıklar o güne aitti. Hayatım o günden sonra değişmişti. Başka bir üniversiteye transfer olmuştum ve hayatımı gerçekten düzene sokmak için çok uğraşmıştım. Tüm hatalarımız, pişmanlıklarımız, zamanı geriye alıp düzeltmek istediklerimiz her şey o güne aitti.

Kız kardeşim yurtdışındaydı ve o da kendisine bir düzen oturtmuştu. Luna'nın arkadaşının vefatından sonra birbirimize destek olmuştuk. Luna bir daha kullanmayacağı ve tedavisi için herkese söz vermişti çünkü o gerçek bir içiciydi. Ama anlaşılan oydu ki yalan söylemişti. Gözümde en büyük hayal kırıklığı olabilirdi.

jeonjungkook size bir mesaj gönderdi;

jeonjungkook: hala parti alanında mısın?

jungbertha: evet

jeonjungkook: arkadaşlarını güvenle evine bıraktım
jeonjungkook: seni almaya geliyorum

jungbertha: buna gerek yok jungkook
jungbertha: kendimi son derece rahatsız hissediyorum

jeonjungkook: 5 dakika sonra oradayım

Oflayarak etrafa bakındım ve sakin bir yere geçip oturdum. Luna'yı aramış olmama rağmen onu hiçbir yerde bulamamıştım. Ne yapabilirdim ki? Hayatımı tekrar bu düzensizliğe sürüklemek istemiyordum ve etrafımda bu tarz insanları istemediğim konusunda katı ve kararlıydım.

"Bertha-ssi," başımı kaldırdığımda Jungkook'un birkaç arkadaşıyla ve Mina'nın arkadaşıyla göz göze geldim.

"O kızı arıyorsan buradan birisiyle çıktı." Beni yanıltmadı diye içimden geçirirken sessiz kaldım. Zihnimde canlanan görüntülere engel olamıyorum. Şu an kafamı koparıp tekmeleyerek bir yerlere fırlatmak istiyordum.

"Buradasınız," Jungkook'un sesini duyduğumda gözlerimi ona çevirdim. Kalabalığın arasından geçip yanımıza gelirken gözlerim istemsizce birkaç saniyeliğine kapanmıştı.

Yüksek sesli müzik, sarhoş insanlar..

"Bertha?" Chanyeol'ün sesini duyduğum sıra ona bakmıştım. "Mina nerede?"

"Jungkook onları eve götürdü." Kısaca yanıtladım ve oturduğum yerden kalktım. Kısa bir süreliğine görüşüm bulanıklaştığında elim istemsizce bir yeri tutmak için kalkmıştı.

🎆; dazzlingWhere stories live. Discover now