3.7

8.7K 581 371
                                    


bir fotoğraf paylaştınız;

bir fotoğraf paylaştınız;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

jungbertha; 💜

jeonjungkook: 🖤

bu gönderi yorumlar sınırlandırılmıştır.


"Kendini iyi hissetmiyorsan gitmeyelim güzelim. Dün oldukça güzel vakit geçirdik ve bugün de evde takılabiliriz." Kot eteğimin düğmelerini iliklerken olumsuzca başımı sallamıştım. Jungkook'un da dediği gibi dün çok güzel vakit geçirmiştik ama bugün de okulun düzenlediği festival de güzel vakit geçirip, beraber biriktirdiğimiz anılara yenilerini eklemek istiyordum.

"İyi hissediyorum," diye mırıldandım aynanın önüne geçip. "Benim için seçtiğin kıyafetleri sevdim. Evime gizlice girip kıyafetlerimi mi aşırıyorsun?" Aynadan ona doğru baktığımda kocaman gülümsediğini gördüm.

"Dolabımda kıyafetlerinin olmasını ve kokunun dolabı sarmalamasını oldukça seviyorum. Bu hoş." Jungkook yataktan bacaklarını sarkıtıp beni izlerken ona aynadan bakmayı bırakarak arkamı döndüm. Yanına adımlayıp, hafifçe üzerine eğilirken ellerini iki belimin yanına koymuştu. Boynuna ufak bir öpücük kondurup geri çekilirken gülümsemiştim.

"Hazır değil misiniz daha?" Kapının arkasından Yoongi'nin bağırışını duyduğumuz da ikimiz de güldük. Jungkook'un iki elinden kavrayıp kendime doğru çektim. Kalktığında ceketlerimizi ve çantalarımızı alıp odadan çıktık.

"Bertha," dedi Yoongi ağzına bir şeyler tıkıştırırken. "Ev arkadaşı olalım." Dolu ağzıyla mırıldandığında, Jungkook yanına adımlayıp masanın üzerindeki poğaçalardan bir tane aldı.

"Ne diyorsun Jungkook?"

"Bunu daha önce Bertha'ya söylemiştim ama beni geçiştirdi." Gülümseyerek onları izledim. Onu geçiştirmek istememiştim sadece bunu daha sonra konuşmamız gerektiğini söylemiştim.

"Hadi gidelim artık." Mırıldanıp kapıya doğru ilerledim ve ayakkabılarımı giydim.

"Bak yine geçiştiriyor."

"Benim bir ev arkadaşım var." Cümlemi bitirdiğimde Yoongi gülerek yanıma geldi.

Elindeki ufak bir parçayı ağzıma tıktı ve ayakkabılarını giydiğinde kolunu omzuma atıp kapıyı açtı. Dışarıya çıktığımız da Jungkook arkamızdan kapıyı kilitledi.

"Ev arkadaşın eve bile gelmiyor ve yakında Chanyeol'le yaşayabilir." Diğer tarafıma da Jungkook geçtiğinde elimi kavradı ve beni kendisine doğru çekiştirdi. Yoongi başını öne doğru eğip Jungkook'a baktı.

🎆; dazzlingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin