18.

128 6 0
                                    

Byla přestávka. Kontiolahti bylo za námi. Hodnotím to velice kladně. A dneska jedu za Sebastiánem. Bude to docela daleko, ale nedalo se nic dělat. Půjdeme spolu do kina. Vyjela jsem v sedm ráno, a už u Brna mě bolela zadek, takže jsem na půlhodiny musela zastavit na benzínce a trochu se projít. Poté jsem zase pokračovala dál. Přemýšlela jsem o mě a o Sebovi. Bylo mi s ním tak, jak nikdy předtím. Od začátku se ke mě choval slušně, a velmi přátelsky. Měla jsem pocit, že si s ním mám pořád o čem povídat. Nedokázala jsem to pomalu popsat. S Dominikem jsem se nikdy necítila tak, jak se cítím nyní. Minulost byla pryč, a já už mohla myslet na budoucnost.

V Bratislavě jsem se objevila až v podvečer. Byla jsem totálně rozlámaná. Navigace mě dovedla až k části Bratislavy, kde by měl Seb bydlet. Domluvili jsme se, že zde u něj budu až do čtvrtku, kdy odsud odletíme do Slovinska na další světový pohár. Zaparkovala jsem na parkovišti před krásným, ale menším rodinným domem, a vzala si svoji menší tašku do jedné ruky, a druhé jsem vzala bábovku, kterou jsem ještě brzy ráno pekla, abych nejela s prázdnou. Zamknula svoje BMW a zkontrolovala si to. Následně jsem přešla k brance, a už chtěla zmáčknout zvonek, když v tom mě někdo překvapil. "Hľadáš niekoho?" ozvalo se za mnou. Když jsem se otočila, stál za mnou Sebastián, a na vodítku měl úplně nádhernou border kolii. "Ahoj," řekla jsem s úměvem. "Ahoj," řekl a políbil mě. Ustoupila jsem, aby Sebastián mohl odemnout branku. Následně jsme vstoupili do domu. Byl takový příjemný. Vyzula jsem si své zimní boty a Seb mi dal papuče. "Toto je Kessy," řekl a ukázal na krásnou fenku rasy border kolie. "Těší mě," řekla jsem a podrbala ji na hlavě. Byla tak miloučká. Přešli jsme do obýváku, kde u dveří jsem nechala tašku a pouze s bábovkou jsem šla dál. Měl to zde krásně a moderně zařízené. A na chlapa i uklizené. "Upekla jsem ti bábovku," řekla jsem a položila mu ji na bar kuchyně, kterou měl spojenou s obývacím pokojem. Kessy si hověla v pelíšku. Byla tak roztomiloučká. Její kožich byl jemný a bílo černý. "Ďakujem, ako vieš, že milujem sladké?" "Tak tušila jsem, jsi chlap ne?" řekla jsem a uchechtla jsem se. "Hneď ochutnám," řekl a vzal si nůž a rozkrojil ji. Dal i mě na talířek. Doufala jsem, že jsem nic nepokazila, že bude opravdu k jídlu. S chutí se do ní zakousl, a hned podle toho jak se tvářil, a jak si labužnicky do ní opět kousl, mě to uklidnilo. "Je úplne skvelá!" řekl s plnou pusou. "Tak to jsem moc ráda," řekla jsem a dojedla svůj kousek.

Seděli jsme již nachystaní v kině i s popcornem, tak jak to k tomu patří. Měli jsme deset minut čas, a tak jsme si ještě povídali. "Kdo ti hlídá Kessy, když jsi pryč?" zeptala jsem se po chvíli ticha. "Našťastie mám hodné susedov, ktorí majú aj malé deti, takže je s nimi," řekl. "Tak to je fajn, aspoň není sama," řekla jsem. "To máš pravdu, Kessy bola mamy, keď umrela, vzal som si ju k sebe, pripomína mi ju," řekl. Pevně jsem mu sevřela ruku, a on se na mě příjemně usmál a políbil mě. "Už som si na Kessy zvykol, a ona ma, dokonca spolu chodíme behať," řekl vesele. "Tak to je paráda, můžeme zítra ráno klidně jít!" úplně jsem ožila. Sebastián se rozesmál. "Tak fajn," řekl. Po chvíli začal film, a my se pozorně koukali, a u toho jedli popcorn. Hned od začátku jsme se smáli. Hlášky byly parádní. Bylo to v češtině, takže to bylo dost dobré. Jakmile film skončil, šli jsme opět procházkou domů. "Ako sa ti tu páči?" otázal se. "Jo, je tu hezky," řekla jsem. "Musíš za mnou přijet do Klatov, nebo můžeme jet pod stan," řekla jsem. "A sebou si vezmeme bicykle, a budeme jazdiť na výlety," doplnil Seb. "Přesně," potvrdila jsem to. Došli jsme domů, a hned ve dveřích nás vítala Kessy. Hned jak jsem se vyzula, věnovala se té roztomilé němé duši. "Dáme si niečo na večeru nie?" řekl Sebastián. "Jsem pro," naznala jsem. Chtěla jsem Sebastiánovi pomoct, ale s díky odmítl. Jestli ještě k tomu všemu umí vařit, tak asi omdlím, říkala jsem si. Mezitím jsem si hrála s Kessy, která mi nosila hračky, a já ji je musela v rámci bytových možností házet. Nerada bych tu Sebovi, něco rozbila. "Som z Kessy úplne ohromený, o bývalú ani okom nezavadila," nadhodil Seb z kuchyně. "Asi ji bývalá moc nevoněla," řekla jsem. Seb se rozesmál. Sedla jsem si na barovou židli, a drbala Kessy za uchem.

Večeře byla naprosto úžasná. Kdo by to řekl, že chlap, který žije úplně sám, umí tak skvěle vařit. Seděli jsme u televize a ještě jsme si dali každý po jednom kousku bábovky. "Jestli dovolíš, šla bych do sprchy," řekla jsem. "Jo, kúpeľňa je v tamto tých dverách," řekl a ukázal na dveře, které byly vidět i z obýváku. Políbila jsem Sebastiána na tvář, a on mi polibek oplatil. Vzala jsem si z tašky, černé kraťase a tričko na spaní, sprchový gel a šla do sprchy. Svlékla jsem se a vešla i s mýdlem do sprchy. Voda byla příjemně horká, přesně tak, jak jsem ji měla ráda. Poté jsem se řádně namydlila a spláchla. Vypnula jsem vodu s tím, že se osuším, ale ručník nikde. Já ho nechala v tašce. Tak jsem začala přemýšlet, jestli se mokrá obleču, do spodního prádla, a do věcí na spaní, nebo jak to tedy udělám. Nakonec jsem se rozhodla pro jinou možnost. "Sebastiáne!" zavolala jsem. A čekala, co bude. "Potrebuješ umyť chrbát?" zeptal se sladce, když vešel do koupelny. "Nemám ručník," řekla jsem. Byla jsem k němu zády. Přišel ke mě ze zadu a políbil mě na krku. "Myslím si, že sa teraz bez uteráka chvíľu obídeš," pošeptal mi do ucha. Naskočila mi husí kůže, a dech se mi zrychlil očekáváním. Můj krk zasypal svůdnými polibky. Prsty jel od mých stehen až nahoru k ňadrům, kde si k nim musel najít cestu přes mé ruce. Jeho polibky mě rozpálili do běla. Otočila jsem se k němu čelem a vtáhla ho do sprchového koutu. Kde jsem mu svlékla tričko a zahodila někam do prostoru. Sebastián byl tak vášnivý, a já ostatně taky. Naše rty se již hodně dlouhou dobu nerozpojili. Až nyní, kdy jsme jeden druhému koukali do očí. Jeho zorničky byly opět rozšířené. Znovu se přisál na moje rty. Rukama jsem sjela rukou po jeho neodolatelných svalech až k lemu tepláků. Kde jsem ho jemně pohladila. Sebastián mi vzdychl do polibku a sundal si poslední kusy oblečení, které ještě na sobě měl.

NávratKde žijí příběhy. Začni objevovat