19.

135 6 0
                                    

Objevili jsme se ve Slovinsku. Celou volnou chvíli jsme si se Sebastiánem užili, a také s Kessy. Vešla jsem do svého pokoje a vybalila si. Pustila jsem si hudbu a užívala si své dobré nálady. Sedla jsem si do křesílka a hodila nohy na stůl. Po chvíli za mnou přišel i Sebastián a docela mě překvapil. "Niečo som ti priniesol," řekl mi a políbil mě na čelo. Byla to červená panakota. "Děkuji," poděkovala jsem. I hned jsem se do ní s chutí pustila. "Vedel som, že ti bude chutiť," šeptl. Snědla jsem ji a poté prázdou misku položila na konferenční stolek. "Čo budeme robiť, zvyšok dnešného dňa máme voľno," zeptal se Sebastián. "Já nevím," pokrčila jsem rameny. "Zahráme si playstation?" otázal se. "Jo, proč ne," A tak jsme šli. Hráli jsme hokej. Samozřejmě mi to absolutně nešlo, jelikož jsem nějakým nedopatřením si asi desetkrát odvolala brankáře, a Seb toho využil. Takže vedl 7:0. "Vyhral som!" radoval se Seb. "To se ti to vyhrává nad soupeřem, který to v životě nehrál," řekla jsem a rozesmála se. "Nad Kristiánom som vyhral len dvakrát," přiznal se. Rozesmála jsem se. "Si tak pekná, keď sa smeješ," šeptl mi do ucha. Musela jsem zrudnout. Naše rty se k sobě přiblížili. A následně jsme se podívali do očí. Já do těch jeho neskutečně modrých očí, a on do těch mých. Jeho ruka se objevila na mé tváři a naše rty do sebe zapadly, jako puzzle. Hltala jsem jeden jeho polibek za druhým. Bylo to neskutečné, jako by kromě nás dvou nic na světě neexistovalo. Vyhoupla jsem se mu na klín, a malinko se zavrtěla. Seb mi vzdychl do polibku a jeho ruce se objevili na mém tričku. Svlékl mi ho, a já se před ním objevila jen v podprsence. Vůbec nezahálel, a i moje podprsenka byla dole. Jeho rty byly tak příjemné a vášnivé. Měla jsem pocit, že jsem nikdy nic takového nezažila. Jeho ruka se objevila na mém ňadru.

Zrovna, když jsme byly v tom nejlepším, rozrazili se dveře od pokoje. "Preboha!" vypískl Kristián. Zatvářil se znechuceně a rychle zmizel. Bože. Cítila jsem se divně. A Sebastián se tvářil rozzlobeně. "Promiň, je to moje chyba, neměla jsem se nechat takto unést," šeptla jsem a slezla ze Sebastiána. "Aneto, ty za nič nemôžeš, ten idiot nevie ťukať," odfrkl si. "Všem to vykecá," řekla jsem nešťastně. "No a čo," řekl zcela klidně Seb. "Alebo sa za mňa hanbíš?" zeptal se mě. "Bože, co to plácáš, takové nesmysly," řekla jsem. "Jde o to, že když se o nás dozví média a všichni okolo, nejspíš tě zavrhnou, a možná s tebou budou pohrdat stejně, jako se mnou," řekla jsem a po tvářích se mi kutálely slzy. "Tak toto ťa trápi?" vydechl Seb. "Aneto, s týmto si vôbec nerob starosti, mňa je úplne jedno, čo si o nás dvoch myslia, snáď je to môj život a nikto nemá právo mi rozkazovať, čo mám, alebo nemám robiť,"  řekl mi Seb a koukal se mi do očí. "Já vím, jen nechci, abys tu nenávist musel snášet tak, jako já," dodala jsem a utřela si slzy. "Aneto, vôbec nad tým nepremýšľaj," řekl zcela klidně a věnoval mi příjemný a vřelý úsměv. Oblékla jsem se a to samé udělal i Seb. "Abych ti pravdu řekla, moc se mi na večeři nechce," špitla jsem. "Máš obavy z toho, ako by sa na nás ostatných pozerali čo?" "Trošku," připustila jsem. "Nevšímaj si toho, správajú sa ako deti," řekl mi Seb, když si zapnul pásek od svých džínů. Byl neuvěřitelně sexy chlap. Pořád jsem si ho musela prohlížet, jako bych snad obdivovala sedmý div světa. 

Dorazili jsme na večeři a sedli si na své místa. "Byl za mnou Kristián," ozval se kouč hned, jakmile jsme dosedli do židle. Podívala jsem se na Seba pohledem říkajícím, já ti to říkala. Čekala jsem na trenérovo pokračování. "To se nemůžete zamknout?" otázal se. "Kdo má tyto vaše spory řešit," řekl. Musela jsem být rudá, jako rajče. "Čo presne vám Kristián povedal?" otázal se Seb. "Nelíbilo se mu, že si holky vodíš na jejich společný pokoj, a že on pak musí trávit čas, kdo ví kde, aby ti tam nedělal křen," zněla trenérova odpověď. "Prý je to každou chvíli," dodal. "Cože, holky?" vyjekla jsem a podívala se na Sebastiána. "Preboha, to je úplný idiot!" vypískl Seb a práskl pěstí do stolu, že nadskočili talíře, a hlasitě zacinkali. "Aneto, prisahám, že so žiadnou inou nič, nemám," řekl mi a díval se mi do očí. Nebyla jsem schopná rozumě uvažovat. Nejspíš se to Kristiánovi hodilo do krámu, že nás načapal. Většinu času byl Seb se mnou, kdy měl čas na jiné? A navíc něco víc mezi námi začalo být, až v posledních dnech. Bylo mi ze všechno špatně, a hlava pomalu nechtěla rozumě uvažovat. Jen jsem kývla. Kouč vzdychl. Najednou mi to všechno došlo. Všechny jsem se svým příchodem rozhádala, nejspíš mají pocit, že je to mým plánem, nebo že je dokonce chci vyštvat. Nevím, co už si o tom všem myslet. "Prý nejdřív to zkoušíš na Nelu, pak zase na Anetu," vzpomněl si trenér na další pokračování rozhovoru mezi ním a Kristiánem. Seb si promnul spánky. "Raz som bol s Nelou vonku, to je všetko," dodal. "Hele mě je to jedno, co mezi dvěma je a není, jen se nemůžu koukat na to, jak jste všichni rozhádaní," mluvil kouč. "Kristián tu robí dusno, a správa sa ako magor," řekl rázně Seb. "Všechno je to moje chyba, můj příchod do vašeho týmu všechno odstartoval," špitla jsem. "Nie Aneto, nič nie je tvoja chyba, Kristián je neznesiteľný mizera, ktorý si myslí, že môže všetko," řekl Seb. Kývla jsem. 

Moc jsem hlad neměla, a tak nebylo divu, že jsem se v tom jídle porýpala. Bylo mi ze všeho smutno. Netušila jsem, že mě vlastní kolegové tolik nenávidí. Vždyť jsem dokázala, že jsem čistá, vždyť ruce mám rozpíchané pomalu, jako feťák. Napila jsem se vody. Jakmile jsem měla dojedeno, odešla jsem do svého pokoje. A Seb mě následoval. Lehli jsme si do postele, a povídali si. Bylo mi s ním opravdu skvěle. Díky němu jsem zapomněla na všechno kolem. Přitulila jsem se k němu a on si mě k sobě rukou pevně přitiskl. "Nebudeme sa Kristiánom a jeho kúskom vôbec venovať, ako by tu nebol," řekl mi a políbil mě do vlasů. "To zní, jako plán," šeptla jsem. 

NávratKde žijí příběhy. Začni objevovat