Deel 2

815 104 118
                                    

vroeg ik met een opgetrokken wenkbrauw doelend over het telefoontje van net.

_______________________________________

Perspectief Intissar Kasmi: ''Nee geen spraken van!" siste ik ''Intissar alsjeblieft!'' ''badr-eddine ga alleen ik ben moe!'' zuchte ik ''nee anders gaat dat wijf plakken heb daar geen zin in, als jij er bent gaat ze niet durfen'' zegt hij met een grijns ''dan ga je toch niet!'' ''Intissar! asjeblieft zuslief'' ''oke goed! maar we blijven niet lang!'' grijnzend keek hij me aan waarna ik hem een klap geef op zijn achterhoofd. Lekker dan laatste waar ik zin in had was een verjaardagfeestje, oef badr-eddine oef! hij wilt me dus zo graag mee hebben omdat een of andere meid uit zijn klas teveel bij hem plakt, en als ik zogenaamd mee ging zou ze het niet durfen, geloof er niks van. Zuchtend loop ik de trap op naar boven waar ik me omwissel in een zwart/gelige printen blouse en zwarte broek, daaronder doe ik nog me zwarte hakken (zie omslag) aan en om mijn wallen te verbergen doe ik nog wat concealer op om het af te maken doe ik nog wat higlighter en mascara op en klaar is kees! zuchtend loop ik de trap af ''wollah badr dit zet ik je betaald!" sis ik ''jaja yallah'' ''ga je zo?" zeg ik terwijl ik hem van top tot teen aan keek, hij heeft een grijze nike tech fleece aan met een zwarte north face bodywarmer en om het af te maken heeft hij zijn zwarte huraches aan ''ja, yallah'' zegt hij waarna hij naar de deur toe loopt.

''we moeten wel met de bus'' zeg ik waarna ik de deur dicht doe en de trappen naar beneden oploop, de lift is namelijk kapot ''huh waar is je auto?" ''garage, heb geen apk'' zeg ik kort, hij knikt. 

Ondertussen zitten we al in het restaurant het is best wel een mooie restaurant ook erg chique en zakelijk ik zag beneden veel zakenmannen en vrouwen, er komen hier dus alleen maar rijke luie. Zuchtend kijk ik voor me uit het is hier zo saai en ik irriteer me aan deze gast, hij probeert zoveel oogcontact te maken! als een jonge man de eetzaal binnenkomt trekt hij me aandacht, het leek aslof hij iemand zocht, algauw loopt hij weer weg. Als Yanis weer aankomt schuiven begin ik me weer te irriteren hij was niet eens 2minuten weg?! ''jij bent de zus van Badr-eddine toch?" ''klopt, gefeliciteerd met je zusje nog velen jaren in sha allah'' zeg ik met een fake smile ''dankjewel het is trouwens fijn dat badr-eddine je heeft meegenomen'' met een opgetrokken wenkbrauw kijk ik hem aan ''waarom?" ''gewoon'' zegt hij waarna hij achterover leunt ''hmm isgoed'' ''mohim, wat doe je als werk eigenlijk?" ''ik studeer rechten maar ik ga even een luchtje scheppen'' zeg ik waarna ik wegloop. Geïrriteerd loop ik het restaurant uit, als ik mijn telefoon hoor rinkelen kijk ik wie het is ''Ameerah'' Ameerah is mij beste vriendin ze zit met mij op de universiteit in Tilburg ik ken haar nu al 7jaartjes ze zat hiervoor namelijk ook op het hbo met mij.

Perspectief Sabih Lahyouni: 

''I am sorry'' verontschuldig ik de mannen als mijn telefoon afgaat waarna ik opneem 

''ja papa?'' ''Sabih, hoe gaat het daar is er een probleem?" ''nee beba(papa) het gaat prima er is geen probleem, als alles goed gaat gaan we morgen ondertekenen'' ''isgoed, mooi! yallah wheldi maak deze zaken af'' zegt hij waarna hij ophangt, grijnzend kijk ik voor me uit. ''regel jij dit?" zeg ik tegen mijn assistent Nihal als ik zie dat Hamza het restaurant uitloopt, ''tuurlijk'' ''excuse me i have some things to do'' verontschuldig ik me weer tegenover de mannen waarna ik recht op ga staan en me pak recht strijk 

Perspectief Intissar Kasmi:

''Ameerah hoor je me?" ''Ameerah wlh verveel me dodelijk hiero!'' ''Ameerah hoor je me!" algauw voel ik een brede postuur tegen me aanlopen ''rustig aan hé!" schreeuw ik, wat een hufter hij kon op het minst sorry zeggen! had ik zijn gezicht maar gezien kon ik die hufter nog eens een lesje leren. 

Perspectief Sabih Lahyouni: De jonge dame negerend riep ik Mohammed ''Mohammed!'' roep ik de bewaker van dit restaurant ''ja Meneer Lahyouni?" ''heb je Hamza gezien?" vroeg ik ''hij is zojuist vertrokken met een vriend hij is deze kant op gegaan Meneer'' zegt hij wijzend naar links ''dankjwel'' bedank ik hem, als ik in een afgelegen speeltuintje kom zie ik een paar mannen Hamza helemaal in elkaar slaan ''Hamza!" schreeuw ik waarna ik op ze afloop woedend pak ik een van de jongens bij de keel en geef ik hem een knietje tegen zijn kaak aan waarna hij pijnlijk op de grond valt al snel laten ze Hamza los en rennen de mannen mijn kant op, met gespande kaken gooi ik mijn vest van mij pak uit en beland ik in een hevige gevecht woedend geef ik een van de mannen een rake vuist in zijn gezicht, pijnlijk pakt hij met zijn hand zijn gezicht vast als er een van de andere mannen op mij springt pak ik hem bij zijn handen waarna ik hem een vuist in zijn maag geef algauw kaatst hij tegen een boom aan, woedend trek ik de man van Hamza af als ik merk dat hij hem helemaal heeft in elkaar geslagen.

Perspectief Intissar Kasmi: ''Ameerah wacht heel even het is hier nogal luidruchtig ik hoor je niet'' zeg ik waarna ik een random straatje inloop, ''Saff ik hoor je weer'' ''mohim zoals ik dus al zei het is hier hejack saai en moet morgen vroeg op wollah ik vermoord badr!" siste ik kwaad ''Intissar momentje me moeder roept me ik bel je zo ja'' hoorde ik haar stem door de telefoon ''isgoed schat ik spreek je zo en anders morgen!" zei ik waarna ik ophangde, met me telefoon in me handen loop ik door de straten en geniet ik van het frisse lucht totdat ik een luide pijnlijke kreun hoorde geschrokken draaide ik me om naar het speeltuintje ik kon me ogen niet geloven. Het was een hevige vechtpartij er was een jongeman in het midden die werd omringd door 2mannen de ene man richte zijn pistool bij zijn hart en de ene man richte zijn pistool bij zijn rug. Net wanneer ik dacht dat ze zouden schieten draaide de jongen man zich om waardoor de andere 2mannen uit schrik de ene man in de andere man zijn buik schoot, woedend probeert de man die omringd was de pistool van de andere af te pakken waarna hij hem zonder genade in zijn borst schoot. Z-zijn ze dood? ik veroerde me geen vin ik was in schok het leek net een horror film.. als de vest van een van de mannen op mijn voeten beland lijkt het voor even alsof mijn hart stopt met kloppen, de man die was omringd trapt de overgebleven man in zijn maag waarna de overgebleven man tegen een muur aankaatst waar nog een spijker hing, ik herkende de man die tegen de muur aankaatste uit duizenden, het was de man die de eetzaal inkwam. Ik voelde me misselijk wat heb ik allemaal wel niet gezien?! trillend kijk ik voor me uit als de jonge man op mij afkomt lopen, algauw herken ik zijn gezicht het was de man die mij vanmiddag bijna had aangereden. ''j-jij hebt vermoord'' krijg ik er maar net uit ''sorry?" ''jij hebt deze mensen vermoord!'' sis ik, ik weet niet waar ik de lef vandaan kreeg maar dit is ongelofelijk! ''welke mannen?" verklaart hij mij nou voor gek?! ongelofelijk, met grote ogen kijk ik hem aan ''wie ben jij?!" sis ik door mij tranen heen, woest pakt hij mijn telefoon uit mijn handen waarna hij het op de grond gooit en er overheen loopt wat tha fuck doet hij?! ''ik ben iemand die je niet wilt leren kenen'' zegt hij met zijn emotieloze, kille blik.

1350 woorden, De ontmoeting van Intissar&Sabih is geen mooie ontmoeting hoe zal dit aflopen denk je?

Intissar Kasmi:

Sabih Lahyouni:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sabih Lahyouni:

Sabih Lahyouni:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The PromiseWhere stories live. Discover now