Deel 9

703 108 93
                                    

Hij keek me geschrokken aan "jou spiegeltje?"
_______________________________________

Perspectief Sabih Lahyouni:

Geschrokken keek ik haar aan, zij was het zij was het meisje in mijn dromen!

Flashback:

Met grote ogen kijk ik naar het zand dat op mij werd gegooid, geschrokken kijk ik naar het graf waar ik in lag. What the fuck gebeurde er? Het enigste wat ik nog zag was dat er zand op mij werd gegooid, ik hoorde luide gesnik en geschreeuw, toen er een jonge dame met een zwarte hoofdoek buigde om het zand op mij graf aan te raken barste ze opeens in tranen uit, wat gebeurd hier? Ben ik dood? Wie is dat meisje?

Geschrokken word ik wakker, tering man zweet helemaal! Wat was dat nou weer?! Trillend kijk ik naar de klok die tegen over mij bed hangt

8:00.

Einde Flasback.

Geschrokken kijk ik naar mijn horloge 20:00 precies, algauw begint mijn hart als een gek te kloppen, wat is dit man, is dit een spelletje ofs?! "waar heb jij dit gevonden!" Schreeuwde intissar als een gek, oh ja zij is er ook nog. "ik heb het gekregen maar wat is jou probleem nou, wie zegt dat het van jou is!" sis ik, ze keek me woedend aan, haar ogen spuwde vuur, dreigend liep ze op me af, wat the fuck is deze chick haar probleem man. "waar.heb.jij.dit.gevonden" siste ze.

Flasback:
"De tijd is gekomen mij zoon, het werd eens tijd" zei gerri Housain. Niet begrijpend keek ik hem aan zoals ik al eerder zei, als hij praat praat hij altijd in raadsels "wat bedoel je gerri?" hij negeerde mij vraag en pakte een diamanten spiegeltje uit zijn bureau la, met een opgetrokken wenkbrauw kijk ik hem aan "wat moet ik hier mee gerri?" "het aan de eigenaar geven" verward keek ik hem aan "de eigenaar?" "ja wheldi, de eigenaar, je zult het met de tijd leren wheldi." zij hij waarna hij opstond "maar wie is de eigenaar dan?" vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw "geen zorgen mijn zoon de eigenaar zal het zo snel mogelijk komen ophalen" zei hij waarna hij wegliep

Einde Flasback. Met grote ogen kijk ik voor me uit, nee dit kan niet, is zij de eigenaar? maar hoe dan? wat doe ik met dit spiegeltje dan wat heb ik er mee te maken? wat deed zei in mijn droom? wat betekende die droom? is zei mij mektab....

Nee dit klopt niet! Dit is een spelletje! Zij speelt spelletjes met mij! Met gespande kaken kijk ik haar aan "luister dan ik weet niet wat jou tering probleem is maar die spiegeltje is niet van jou! Wesh denk je alles wat je ziet is van jou ofs?! Iemand speelt hier spelletjes met ons ja, en nu hier geven want deze is van mij!" Sis ik waarna ik het spiegeltje ruw uit haar handen pak. Algauw pakte ze hem weer af "ik weet niet wat jou probleem is maar dit spiegeltje is van mij oké! Enigste die hier spelletjes speelt ben jij!" "bewijs het dan!" Schreeuw ik woedend waarna ik het spiegeltje uit haar hand trek "open het spiegeltje, er staat letterlijk in gegraveerd "S&I 20-07-2003 20:00" siste ze, geschrokken keek ik haar aan waarna ik het spiegeltje opende.

"S&I 20-07-2003 20:00" fluisterde ik zachtjes maar toch hoorbaar, "maar hoe dan?!" Schreeuwde ik paniekerig, ze keek me met vuurende ogen aan "ik neem onmiddellijk ontslag! Ik blijf hier voor geen minuut langer! Vieze vuile moordenaar! Jij klootzak, ik zal jou betaald zetten, jij gaat de bak in!" Siste ze boos, woedend keek ik haar aan waarna ik haar ruw bij haar bovenarm pakte "luister dan, ik ben geen moordenaar en hou gewoon jou tering bek dicht man heb je het dan niet door, iemand speelt fucking spel met ons!" ze lachte "enigste wie spel speelt ben jij Lahyouni, ik ben weg hier!" Siste ze waarna ze samen met het spiegeltje  vertrekte.

"De tijd is gekomen mijn zoon, het werd tijd" "de eigenaar zal het ophalen en jij zal het moeten geven mij zoon"

Dat ongeluk, die avond, die droom, die raadsel, dat spiegeltje, haar functie hier, zij is mijn mektab toch?! Waarom is ze hier anders?! Wat doet ze hier dan?! Wat betekende die droom dan?!

Als een gek begon ik achter haar aan te rennen. "wacht!" Schreeuwde ik, ze keek me geïrriteerd aan waarna ik op haar afliep, ik keek haar van top tot teen aan, haar mooie lippen niet te dun niet te vol, haar mooie lichtbruine ogen, haar prachtige lange bruine stijle haren, haar lange wimpers, ze was prachtig. Algauw herstelde ik me waarna ik zonder na te denken het spiegeltje uit haar hand pakte. "deze blijft voorlopig bij mij, als jij deze terug wilt ben jij morgen om  8:00 in mijn kantoor, en vergeet mijn cappuccino niet" grijnsde ik waarna ik zonder wat te zeggen wegliep.

"Vieze vuile klootzak, ik zet het je betaald!" Hoorde ik haar nog roepen.


ze heeft pit ze weet voor haar zelf op te komen, ze is hoogbegaafd, ze is beeldschoon wat wil je nog meer Sabih Lahyouni?

Wat denken jullie? Is intissar Sabih's mektab? Waarom wou hij dat spiegeltje bij zich houden en waarom ging hij achter haar?! Waarom staat er "S&I" in dat spiegeltje en wat betekende die datum?

als jullie binnen 2uurtjes de 20 stemmen halen komt er straks misschien nog een deeltje :)

915 woorden

The PromiseWo Geschichten leben. Entdecke jetzt