Deel 14

567 69 73
                                    

zal Lahyouni vrij zijn? Zal hij op werk zijn?
_______________________________________

Perspectief Sabih Lahyouni:

Vermoeiend loop ik mijn bedrijf in waarna ik rechtstreeks naar mijn kantoor loop "heb je alles gedaan wat ik je vroeg? Je gaat alles opnieuw controleren als het nodig is!" Hoor ik mijn vader, verward loop ik zijn kant op waar ik hem aan de telefoon zie, als hij ophangt loop ik op hem af "wij moeten praten" "oké" "in de vergader kamer" "isgoed"

"Wat heb jij gedaan bebe(papa)" "ben je mij aan het ondervragen ofs?!" "tuurlijk niet, ik ben alleen benieuwd wat je hebt gedaan" "ik kon jou niet in die cel laten rotten terwijl je onschuldig bent, jij bent mijn zoon!" "dat zal sowieso niet gebeuren" "wat wou je dan doen?! Wou je die mensen die jou in deze val hebben gelokt vinden en aan de politie geven? Sabih besef je wel dat als ik dit niet had gedaan je misschien 20 of misschien zelfs meer jaren vast zal zitten?!" "Bebe(papa) ik heb mijn eigen methodes oké, je hoeft onschuldige mensen hier niet bij te betrekken" "oké gebruik die maar gebruik die hier!" Lachend kijk ik hem aan "bebe wanneer ga jij mij beginnen te vertouwen?!" "Wheldi of ik jou vertrouw of niet doet er op dit moment niet toe het enigste wat er aan toe doet is of Sabih Lahyouni de gevangenis in zit of niet!" Lachend kijk ik hem aan "ik begrijp het al, maar natuurlijk de belangrijkste is de reputatie van de Lahyouni's" "luister goed naar mij Sabih, dit is dus wat ik probeer uitteleggen maar jij wilt niks begrijpen, het belangrijkste hier is Sabih Lahyouni, Jij dus begrepen?! Niks anders!" emotieloos kijk ik voor me uit, dat wisten we allang al bebe we wisten allang dat jij alleen om je reputatie geeft en niet om jou kinderen.

"En wat was dat nou weer voor show gister?!" Schreeuwt hij "dat was geen show dat was de waarheid, het is tijd om mama wakker te maken ze heeft allemaal neppe poppen om haar heen die ik niet nodig heb" "jou moeder doet niks verkeerds" "weet ik ze volgt alleen de regels van het spel maar laat haar die spelletje buiten mij persoonlijke ruimte spelen, wij zijn niet jullie voorwerp bebe, wij zijn jullie kinderen, ik ben jou zoon! Salwa is jou dochter en Hamza is ook jou zoon, het zal fijn zijn als je dat begrijpt" zeg ik waarna ik wegloop, maar algauw stop ik met lopen "en oja bemoei je niet meer met mij zaken, laatste waarschuwing" zeg ik waarna ik wegloop "wat bedoel je daarmee Sabih, Sabih!!" Hoor ik hem nog schreeuwen. Je weet dondersgoed wat ik daar mee bedoeld bebe...

Perspectief Intissar Kasmi:

17:00 ;

Vandaag had ik niet echt veel te doen aangezien Lahyouni er niet was, hij is dus wel schuldig...

Aangezien Lahyouni er niet is en er niks meer valt te doen zie ik het nut om hier nog te blijven niet echt meer dus besluit ik om te gaan, ik sluit mijn laptop af en pak me tasje waarna ik mijn kantoor verlaat. Nadat ik mijn kantoor verlaat loop ik nog even naar de wc waar ik mezelf in de spiegel bekijk en me haren even goed doe want die zien er niet uit. Nadat alles weer goed zit pak ik me tasje en loop ik de wc uit.

Perspectief Sabih Lahyouni;

Zuchtend loop ik mijn kantoor uit waarna ik langs Nour-dinne de kantoor ga, Nour-dinne is een goede mattie van mij ik ken hem al sinds ik 10 ben ofs. "Gaan we nikh" "yallah" als mijn telefoon opeens afgaat kijk ik geïrriteerd naar mijn telefoon "Hamza" "wat wilt die flikker nou weer" "ik weet niet man maar daar komen we nu achter" de reden waarom Nour-dinne zo reageert is omdat Hamza ook echt een flikker is, Hij is ook degene die mij heeft aangegeven, je zal denken "waarom het is toch je broertje" maar daar heb ik helaas geen antwoord op want ik weet het zelf ook niet. Zuchtend neem ik op "wat moet je" "ik wil vreden maken" "interessant, wat is de reden?" "je bent mij broer, niet genoeg?" "Nee zeker niet genoeg" "oké dan, geef toe" "wat toegeven Hamza?" "Geef toe wat ik allemaal kan doen, wees over een uurtje bij die restaurant waar we altijd zakendiner hebben als je het wilt weten, chiao!" Zegt hij waarna hij ophangt. Waar ben jij nou weer me bezig a Izan.

Bij het restaurant aangekomen;

"Bravo, precies op tijd zoals altijd, wat er ook gebeurd je bent altijd op tijd" lachend neem ik plaats naast hem waarna ik mij stoel zo schuif dat ik tegenover hem zit "ik luister" "eerst eten, want een hongere Hamza kan heel snel een agressieve Hamza worden" algauw komen er wat serveersters die eten serveren maar wat me opvalt is dat ze voor nog een persoon serveren, verward kijk ik Hamza aan "ik gok dat we nog op iemand moeten wachten" "nee, die heb ik voor mezelf besteld, ik heb namelijk enorm veel honger" zegt hij waarna hij begint te eten "als je zoveel honger hebt, hiwa pak mij bord ook maar dan broertje" "met plezier"

18;45 ;

"Heb je andere spelletjes hamza?" "welke spelletjes?" "Hamza ik probeer jou te begrijpen maar het lukt mij niet, begin je als een man te gedragen "sshtt we beginnen" "wat beginnen we Hamza?" Sis ik "ik ben jou spelletjes zat broertje" sis ik waarna ik opsta "broer wacht! We beginnen net, ik begin net" "we zijn hier, kom" zegt hij opeens waarna hij begint te zwaaien "kom maar mevrouw kasmi" geschrokken kijk ik naar intissar.

Perspectief Intissar Kasmi;

"Ik denk dat ik op de verkeerde adres ben" zeg ik met een opgetrokken wenkbrauw, geschrokken kijk ik naar Lahyouni "wat doe jij hier? Hoe ben jij hier?" "Misschien omdat ik niet schuldig ben?" geschrokken kijk ik hem aan "nee geen zorgen je bent op het juiste adres" zegt Hamza "je bent hier toch voor de LH Company? Dat zijn wij, wij zijn jou baas" geschrokken kijk ik hem aan "jullie zijn het LH Company?!" "Dus dit was je spelletje hé?" Zegt Sabih, niet begrijpend kijk ik de 2 heren aan "hoebedoel je spelletje?" Sis ik "Mevrouw kasmi, vandaag kreeg jij een mail gestuurd dat wij jou graag als medewerkster willen nadat je je opleiding hebt afgerond, daarom ben je hier toch?" Zegt hamza "klopt" "nou LH Company is ons bedrijf alleen bevind die zich op een andere adres en hierbij neem ik jou dus aan nadat je je studie en stage bij ons hebt afgerond" zegt hij, ongelofelijk kijk ik hem aan "Hamza, je maakt nu een grote fout broerje" "waar zijn jullie mee bezig?! Hebben jullie mij hier naartoe geroepen om met mij gevoelens te spelen ofs?!" "Nee mevrouw kasmi, je bent heel talentvol, we hebben jou gezien tijdens het stage lopen en willen jou als ons medewerkster" "wat is dit voor vies spelletje dat jullie spelen man, gatverdamme wat walg ik van jullie. Denk maar niet dat jullie hier zo snel van afkomen hoor, jullie hebben de verkeerde voor jullie! Zomaar met mensen de hoop en gevoelens spelen!" Sis ik waarna ik woedend wegloop.

"Mevrouw Kasmi!" Hoor ik Sabih Lahyouni achter me roepen "Mevrouw kasmi! Intissar!" Schreeuwt hij opeens waardoor ik gelijk stop met lopen, algauw komt hij voor me staan "laat me gaan!" Sis ik "wacht, sorry ik wist het echt niet!" "Ik zei laat me gaan!" Schreeuw ik woedend, zonder wat te zeggen kijkt hij me aan. "Als je niet aan de kant wilt ga ik zelf wel" sis ik waarna ik me omdraai en dan gebeurd er iets wat ik nooit zag aankomen, alles gebeurde zo snel,

"Bam" "Bam" 2 kogels door me maag heen, ik begin alles lichtjes te zien waarna ik in Lahyouni de armen val die me met grote ogen aankijkt "intissar nee!" is het laatste wat ik hoor nadat ik alles zwart zie en wegval.

Oeiii, wat gebeurd er allemaal? Waarom gaf Hamza Lahyouni zijn eigen broer aan? Wie schoot Intissar Kasmi? Wat gaat er vanaf nu gebeuren? Wat gaat er met Intissar Kasmi gebeuren? Wat gaat er met Sabih Lahyouni Gebeuren?

Zie jullie bij het volgende deeltje ;))
Stemgoal; 30

1380 woorden

The PromiseWhere stories live. Discover now