02

7.6K 489 383
                                    


Medya da Irene var.Asalete bak çok güzelsin sen, böyle korumamı olur cidden..

Tae'nin gözünden

Başkan Adayı, Jae suk'un özel koruma şirketinden gelen teklifi kabul ederek, iyi mi yaptım, yoksa kötü mü yaptım? Bilmiyordum.

Bu işleri bırakıp, sakin bir hayat yaşayabilirdim.Neden kabul ettiğim hakkında hiçbir fikrim yoktu.İçime doğan bir his sadece kabul etmem gerektiğini söylemişti, ve ben de onu dinleyip kabul etmiştim.Umarım bundan pişman olmazdım.

Düşünmeyi bırakıp, hazırlanmak için kalktığım sırada kapımın çalmasıyla, kapıyı açtım.İçeriye giren kişi başkan adayı olan Kim Jae suk'tu.Ne yani ayağıma kadar gelmiş miydi?

Buna şaşırıp, başımla selamladıktan sonra oturması için müsaade ettim.Ardından söze başlayan ilk o oldu ve bana işimin kızını korumam gerek olduğunu anlatıp, bana güvendiğini hatta gerekirse ondan bile korumamı söylemişti.

Ünümün olduğunu biliyordum.Fakat bana bu kadar güveneceğini düşünmemiştim.

Ayrıca bir kızı olduğunu da yeni duymuştum.Sanırım bunun sebebi yurt dışından daha 15 gün önce dönmem olabilirdi.

Yapmam gerekenleri anlattıktan ve eve akşam gideceğimi söyledikten sonra onu başımla onayladım.Gitmek için ayaklandığında kapıya kadar eşlik ettim.

Bırakılan kulaklığı ve telsizi karşı taraf ile irtibata geçerek doğrulamıştım.Kod adımın V olduğunu söyledikten sonra "Dikkat ette Kim Jennie'ye aşık olma,Çok güzel kız olduğunu söylerler ama kendisi kimseyle konuşmaz ve korumalarından da pek hoşlanmaz. " demişti,alaylı bir şekilde.Kod adının F5 olduğunu söyleyen kişi.

Umursamayarak kalkıp, duşa girdim.Ardından da hazırlandım.Orda kalmam gerektiğinden yanıma eşya alacaktım ki, eşyalarımın sonradan taşınılacağı aklıma geldi.Bu yüzden her hangi bir şey almadan evden çıktım.

Bahsedilen eve geldiğimde, evin önüne parkedip arabadan indim.Ev fazlasıyla büyük bir evdi.Elimi pantolonumun cebine sokarak, kapıda olan iki korumayı selamlayıp içeri girdim.

Yürürken kafamı kaldırdığım sırada, çatıda oturan beden ile göz göze geldim.bu koruycağım kız olmalıydı, Kim Jennie.

Nerde oturduğuna idrak ederken, hafif kaşlarımı çattım.Orda oturması fazla tehlikeli değil miydi? Önce kendinden mi korumalıydım, ben bu kızı.

Kısa süren bakışmamızı kesen ilk o olurken aldırış etmeden içeriye girdim ve çatı katına çıktım.

Jen'in gözünden

Tuhaf olan bakışmamızı keserek gökyüzüne baktım.Korumalarımdan hoşlanmıyordum.Sanırım bu konuda sadece İrene istisna olucaktı.

Rüzgarın etkisiyle titrememle, çatının kapısının şiddetle açılması bir olmuştu.Sıçrayıp, arkamı döndüm.Bu oydu, Kim Taehyung.

"Sen,napıyorsun? tehlikeli farkında mısın?" deyip bana baktığında, omuz silktim ve cevap vermedim.Onu ne ilgilendiriyordu ki, o sadece dışarıda ki insanlardan beni korumalıydı.Gelir gelmez yaptığım şeye karışamazdı.

Cevap vermediğimi görünce nefes alıp tekrar konuşmaya yeltendi, dinlemek istemediğimden ayağı kalktım.

İşte o anda ayağımın kaydığını hissederken bir el elimi kavrayıp, beni kendine çekti.Gözlerimi açtığımda onun üstündeydim.Yakından daha yakışıklı görünürken,kendi kendime saçmalam Jennie diyerek,hızlı bir şekilde ayağa kalktım.

O sadece bir koruma! | taennie Where stories live. Discover now