24

2.1K 163 182
                                    


                       Tae'nin gözünden

Jennie ile dağ tırmanışı yaptığımız sırada arkamda kaldığı için elimi ona doğru uzattım ve "Korkma yanındayım"  dedim. Jennie başını sallarken,elini elime doğru uzattı.Tam tutacağı an ayağının kayması ile, düştüğünü görürken arkasından "JENNİEE!" diyerek bağırdım.

Gözlerimi ter içinde ve nefes almaya çalışırak açarken yanımdaki doktorun "Sakin olun Taehyung bey,İyi misiniz?" dediğini duydum.

Etrafımda ki Jimin,Jungkook,Jin abi,İrene,Lisa ve Rosé'ye tek tek bakarken zihnime en son vurulduğum ve Jennie'nin kucağına düştüğüm geldi.

Doktor "Beni duyabiliyor musunuz?" dediğinde ise başımı salladım.Parmağını takip etmem için gezdirirken takip ettim.

Doktor "Çok güzel gayet iyisiniz üstelik tahmin ettiğimizden daha erken uyandınız" dediğinde ağzımdaki nefes alma şeyini çıkartarak "Jennie" dedim.

İrene omzumu ovup "Lavoboda Jennie gelir" derken diğerlerine baktım.Herkesin gözlerini kaçırdığını görürken "Benden bir şey saklıyorsunuz.Jennie nerde? İyi mi o?" dedim.

Doktor "O halde hastamızı fazla yormadan konuşabilirsiniz durumu gayet iyi" diyerek odayı terkettiğinde oturur pozisyona geldim.

"Niye susuyorsunuz hepiniz?Jennie nerde dedim?" diyerek hepsine tekrar teker teker baktım.

Jungkook "Of ben söylüyorum,ne olacaksa olsun" dediğinde "Neyi söylüyorsun?Delirtmeyin beni,Jennie nerde?" dedim.

Rosé öne atlayıp "Jennie gitti" dediğinde kaşlarımı çattım.

Ardından İrene "Amerika'ya gitmek için havaalanına gitti.Yarım saat oldu burdan gideli" dediğinde kolumdaki serumu çıkarıp örtüyü üzerimden attım.

Jin abi omzumdan tutarken "Oğlum napıyorsun kafayı mı yedin?Daha yeni uyandın" dediğinde kolunu ittirerek "Nasıl Jennie'yi durduymadıysanız,benide durduymaya sakın kalkışmayın.
Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim" dedim.

Jungkook "Emin misin?" dediğinde gözlerimi devirirken "Sormayın bana şöyle şeyler.Emin olmasam zaten kalkışmam!Yetişmem lazım" diyerek  bağırdığımda Lisa "Tamam ama dur en azından hasta kıyafetiyle gitme.Kıyafet istemiştik senin için" dedi ve koltukta olan kıyafetleri bana uzattı.

Elinden alıp,üzerimde ki hasta kıyafetini çıkardığımda, kızların hepsi arkasına döndü. İrene söylenerek "Bari biz çıksaydık" demesini umursamadan üzerime kıyafetlerimi geçirdim.

"Telefonum nerde?" dediğimde Jimin cebinden çıkartarak bana attı.

Telefonu yakalayıp cebime atarken Jin abi"Biz de gidelim arkasından" dedi.

Başımı sallayıp "Ne yapmak isterseniz onu yapın" diyerek hızlıca odadan çıktım.

Çıkarken kapıdaki hemşireye çarptım.Hemşire "Hey siz! Bir dakika nereye?" diyerek arkamdan bağırdığında çoktan hızlıca asansöre bindim ve giriş katına gelerek dışarı çıktım.

Etrafıma bakınarak nasıl gideceğimi düşünürken arkamdan gelen Jin abi anahtarı bana atıp "Biz araba çağırırız git sen" dediğinde anahtarı alarak arabaya bindim ve havaalanına doğru sürdüm.

O sadece bir koruma! | taennie Where stories live. Discover now