12

3.7K 235 151
                                    

Medya da Kim Jisoo ♡

Bütün gece uyuyamamanın huzursuzluğuyla yatağımdan kalkıp, banyoya girerek saçlarımı yıkadım.

Dün hiçbiri beni sorgulamamış ve beni onaylamışlardı.Ardından uzun bir süre yemek yiyip, sohbet ettikten sonra odalarımıza geçmiştik...

Saçlarımı yıkamayı bitirip,banyodan çıktım ve gardrobumu açtım.Bütün eşyalarımız artık gelmişti.Hemen hazırlanıp,modellik için attıkları konuma gitmem gerekiyordu.

Çok bakınmadan bulduğum mavi kot ve beyaz t-shirtü alıp giyindim.Ardından saçımı at kuyruğu yaparak topladım.Zaten orada benim üzerimi değiştirip, makyaj yapacaklarını bildiğimden makyaj yapmayıp odamın kapısını açarak aşağı indim.

Aşağı indiğimde, İrene abla ile Jin abinin koltukta birbirlerini öptüğünü görürken gözlerimi elimle kapatıp arkamı döndüm.

Ardından kuru bir öksürük sesi çıkardım.
İrene abla'nın "Ah kusura bakma Jen,dön istersen önüne" dediğini duyduğumda önüme dönerek gülümsedim.

"Benim için önemli değil ama evde kameralar var belki babam falan görebilir biliyorsunuz.Sonra işinizi yapmıyorsunuz diye azar falan yemiyin uyarayım dedim" diye cevap verdiğimde Jin abi "Çok haklısın" dedi.

Tekrar gülümseyip mutfağa doğru baktım.Somin teyzenin kahvaltı hazırladığını gördüğümde ona seslenip
"Somin teyze, istersen hazırlama.
Çıkacağız biz zaten" dedim.

İrene abla "Nereye?" derken "Unuttun mu? dün söylemiştim modellik işi işte.Ama siz açsanız yiyin beklerim.Bu arada Taehyung nerde ?"dedim.

Jin abi "Yok yok,dışarda atıştırız bizde.Taehyung ve Jungkook'ta bahçedeydiler.Çıkalım biz" dediğinde başımı salladım.

Jin abi koşarak dış kapıyı açtığında ona bakıp "Bu kadarına gerek yok.Biliyorum,şirkettekiler benim için güzel bahsetmediler sana ama sanırım ben biraz değiştim" diyerek gülümsedim.

Jin abi başını sallayıp "Evet haklısın, farkettim bende zaten.Olsun centilmenlik yapayım dedim"dediğinde İrene abla'nın "Kimin sevgilisi be! Bir de centilmen" dediğini duydum.

İkisine kahkaha atarken dışarı çıktım.
Onlarda peşimden geliyordu.Bahçede sohbet eden, Taehyung ve Jungkook ikilisi bizi gördüklerinde başlarını kaldırıp bize baktılar.

Merdivenden iner inmez Taehyung'un koluna girdim.Gülümseyip "Hadi gidelim"dedim.

Taehyung bana tek kaşını kaldırmış bir şekilde bakarken ekime mi ?" dedi.

Ona heyecanla başımı sallayıp kocaman gülümsedim.Taehyung "Sen iyi misin ? Çok hevesli değildin başta,şimdi çok mutlu ve hevesli görünüyorsun" dediğinde ise tekrar başımı sallayıp "Evet çok iyiyiz,biraz gergini sadece Annem kadar iyi olabilir miyim bu işte,bilmiyorum çünkü"dedim.

Taehyung başını sallarken Jungkook'un "Bende sizinle geleyim mi? " sorusunu cevaplayarak "Elbette gelebilirsin." dedim.

Jin abi "Bir şey olursa bide bunu korumakla mı uğraşacağız biz?" dediğinde Jungkook üzerine yürüyüp "Oğlum ablamın sevgilisi demem, benden büyüksün demem döverim seni!Resmi olmasakta bizde biliyoruz herhalde dövüşmeyi, silah kullanmayı falan"dedi.

İkisinin arasına İrene abla girip "Tamam, rahat durun"dediğinde beraber evden çıktık.Kapıda olan korumalar arabaya binerken "Sizin gelmenize gerek yok bence neden kalabalık gidelim ki ?"
dedim.

O sadece bir koruma! | taennie Where stories live. Discover now