11

4.1K 242 118
                                    

Medya da yakışıklı Kim Taehyung 🧡

Cümlemi bitirir bitirmez Taehyung'un ani fren yapması bir olmuştu.Kafamı karşıya çarpmak üzereyken, elini alnıma koyup onun eline çarpmamı sağlamıştı.Ardından ben kafamı geri çekerken "Nasıl yani? Araştıracak mısın?" dediğini duydum.

Ona bakarak "Elbette araştıracağım,annemin ölümü söz konusu.Neden araştır mıyım ki?" dedim.

Taehyung saçlarını düzeltip başını salladı."Peki öyle olsun,araştıralım beraber.Sakın yalnız yapma ama"deyip elimde ki fotoğrafı alarak sürmeye başladı.

Dediğine başımı sallarken geriye yaslandım.Telefonumu elime alarak kurcalamaya başladım.Twitter da gördüğüm üst sırada ki gündeme kaşlarım çatılırken tıklayıp ilk yazılanı okudum.

"Kim Jennie'nin annesi nasıl olur da arkasında bir çocuk bırakarak intihar eder? Zengin desem zengin,modelmiş sonuçta.Birde başkan adayı Kim gibi bir sevgilisi varmış daha ne istiyormuş? duyduğuma göre uyuşturucu da kullanıyormuş.Ve tam bir alkol bağımlısıymış ölmeyi haketmiş!"

okuduğum yazıya gözlerim dolarken diğerlerine göz gezdirdim.Hepsi nefret söylemleriydi.Gözümden akan yaşı silerken Taehyung'un "Sen ağlıyor musun? Ne oldu bir tanem?" dediğini duydum.

Ona doğru bakarken görmesi için telefonumu ona çevirdim.Kısa bir süre telefona baktıktan sonra gözümdeki yaşı silip sinirli bir şekilde yola doğru döndü.Yumruğunu direksiyona vurduğunda oturduğum yerde sıçradım.

Bana doğru dönüp "Özür dilerim güzelim.Merak etme annenin neden intihar ettiğini hatta intihar etmediyse ölümünün nasıl olduğunu bulacağız" dediğinde direksiyondaki eline elimi koydum.

"Biliyorum.İyi ki varsın, iyi ki hayatıma girdin.Eğer yanımda sen olmasaydın bu kadar güçlü olamazdım"dedim.

O sırada gözümde canlanan görüntü ile kaşlarımı çattım.Annem ile bir evin içinde koşturuyorduk.Annem arkamdan "Benim minik kızım yürümekten sonra birde koşmayı mı öğrenmiş" derken peşimden  koşuyordu.

Taehyung'un "Jennie iyi misin ? daldın?"dediğini duyduğumda elimi onun elinin üstünden çekip yüzüme koydum.

Annem ben doğduğum da öldüyse nasıl böyle bir şey gözümde canlanabilirdi ? Neydi bu şimdi ?Onunla bir anım olabilir miydi ki?

Taehyung tekrar "Jennie" derken ellerimi yüzümden çekip ona baktım.

"İyi misin güzelim? Geldik ama eğer iyi değilsen dönelim, sonra geliriz hmm?"dediğin de arabanın durmuş ve parkedilmiş olduğunu yeni farkettim.Başımı olumsuz anlamda sallayıp "İyiyim bir an hayal falan kurdum galiba,dönmeyelim"
dedim.

Taehyung başını sallarken arabadan inip kapımı açtı.Beraber stüdyonun önüne geldiğimizde fotoğrafta küçük gözüken yerin şu an kocaman ve gösterişli olduğunu gördüğümde duraksadım.Umarım burayı satmamıştır.Umarım o burdadır diye düşündüm.

Çünkü onun dışında kimsenin bana doğru söyleyeceğini düşünmüyorum.Üstelik başka ne kime ne sorabilirdim bilmiyordum.Babama da soramazdım çünkü belki de en büyük yalanları bana o söylemişti ve söylemeye devam ediyordu...

Derin bir nefes alıp Taehyung'la beraber içeri girdiğimizde bizi uzun saçlı ve oldukça güzel bir kız karşılamıştı.Elini uzatırken bize gülümseyip "Hoşgeldiniz, ben Kim Jisoo.Niçin gelmiştiniz ? Çekim için falan mı ? İkiniz de model gibisiniz.Bana haber verilmedi ama " derken uzattığı eline karşılık verdim.

O sadece bir koruma! | taennie Место, где живут истории. Откройте их для себя