31

2.2K 163 208
                                    


Taehyung cevap vermediğimi farkedip "Neyse boşver,sormadım say" derken "Tamam,gidelim" dedim.

Taehyung gülümseyerek bana bakarken "Sen ciddi misin?" dediğinde başımı sallayıp "Evet seninle her yere gelirim.Yeni bir hayata başlamak benim için de iyi olacaktır" diye cevap verdim.

Taehyung yanağımı okşayıp,bana sarılırken çenemi omzuna koydum.

Benden ayrılırken "Aşağıdakilere nasıl söyleyeceğiz?" dediğinde "Şimdi inelim ve birlikte söyleyelim" dedim.

Taehyung başını sallarken,saç havlumu başımdan alıp,saçlarımın uçlarını kuruttuktan sonra kalkarak havluyu bıraktı.Ardından tarağımı masadan aldıktan sonra tekrar yanıma oturup,saçlarımı taramaya başladığında,rahat tarayabilmesi için arkamı ona döndüm.

Yavaşça saçlarımı taradıktan sonra tarağı yerine bırakarak,önüme geldi ve elini bana uzattı.

Uzattığı elini tuttuğumda,birlikte odadan çıkıp,aşağı indik.Hepsinin kahkahalar eşliğinde güldüğünü ve sohbet ettiğini gördüğümde ise gülümsedim.

Aylar önce böyle arkadaşlarımın,böyle sevdiğim bir adamın olacağını bana söyleselerdi asla inanmazdım.Hayatı bana tekrar sevdiren kişilerdi onlar...

Bizi yeni farkederlerken Jungkook "Geldiniz mi? Otursanıza.Sohbet ediyorduk bizde" dediğinde Taehyung ile beraber koltuğa oturduk.

Taehyung "Aslında bizim sizinle konuşmak istediğimiz bir konu var" dediğinde,tuttuğum elini sıkıp kulağına fısıldayarak "Çok keyifli görünüyorlar.
Şimdi söylemesek mi?" dedim.

O sırada Jin abi "Ee hadi söyleyin niye fısıldaşıyorsunuz dinliyoruz" dediğinde Taehyung'a söylemesi için başımı salladım.

Belki de bundan daha uygun bir an bulamayacaktık çünkü.

Taehyung kuru bir şekilde öksürüp "Biz İtalya'ya gideceğiz" dediğinde hepsi bir ağızdan "Ne?" derken Taehyung'un omzuna vurup "Öyle mi söylenilir ya?" dedim.

İrene abla "Nasıl gidiyorsunuz? Ne zaman?Düzgün anlatsanıza şunu?" derken Lisa "Evet ya nerden çıktı bu?" dediğinde,Jisoo da "Ben sizi görmeye yeni gelmişken" deyip dudağını büzdü.

Onlara bakarken "Üzgünüz ve şimdi gitmiyoruz.Kim Ji-woo olayı hallolduktan sonra gideceğiz.Kore'de mutlu bir hayat yaşabileceğimizi sanmıyoruz.Beni rahat bırakmayacak insanlar.Sizde biliyorsunuz.Evet sizi bırakıp gitmek zor ama sürekli iletişim halinde oluruz.Hem belki siz bizi ziyarete gelirsiniz.Yada olaylar unutulduğunda dönebiliriz Kore'ye.Kim bilir?" dediğimde hepsi üzgünce başını salladı.

"Ya yapmayın böyle" dediğimde,Rosé "Peki neden İtalya?" derken Taehyung ona cevap verip"Daha önce orada yaşadığım için Jennie ile zorlanacağımızı düşünmüyorum" dedi.

Rosé başını sallarken yanıma gelip bana sarıldığında kollarımı ona doladım.

Ağlamaklı bir sesle "Seni çok özleyeceğim ama ben" dediğinde dudaklarımı büzerken,sırtını okşadım.

Lisa,Jisoo ve İrene abla da yanımıza gelip bizle beraber sarılırken dolan gözlerimi kırpıştırıp "Yapmayın böyle ağlatacaksınız beni" dedim.

Kızlar benden ayrılırken Jungkook "Ah şu kızlar amma duygusalsınız" dediğinde Rosé ona bakıp "Diyene bak gözünden yaşlar akıyor salak" dediğinde hep birlikte gülmeye başladık.

O sadece bir koruma! | taennie Where stories live. Discover now