23

2.1K 154 312
                                    


Omzumda hissettiğim el ile kafamı kaldırarak baktım.

Jimin'i görürken "Jennie izin ver alsınlar,bak geldi ambulans" dediğinde ağlamam daha da  şiddetlenirken"bırakamam onu bırakamam" diyerek Taehyung'un kucağımdaki bedenine daha çok sarıldım.

Görevliler Taehyung'u sedyeye koyarken Jimin kollarımdan tutarak beni kaldırdı.

Taehyung ambulansa bindirilirken"B-bende de gele-leceği-im" diye bağırırarak kollarımı Jimin'den çekiştirdim.

Jimin beni durdurmaya çalışırken kollarını belime doladı ve"Biz arkadan gideceğiz Jennie.Lütfen kendini bırakma o Taehyung.O bizim için direnir,hem o çok güçlü bir şey olmayacak" dediğinde ağlayarak vücudumu yere bıraktım.

Jimin beni tutarken üzerimdeki ve elimde ki kanlara bakıp hıçkırdım.Hepsi benim suçumdu.Taehyung'a bir şey olursa sorumlusu bendim.

Jimin elimi tutarken "Hadi Jennie,bizde gidelim" dediğinde başımı sallayıp ayağa kalktım.

Fakat titrediğimi ve vücudumu taşıyamadığımı hissederken gözlerimin kararmasıyla gözlerimi kapattım ve kendimi yere bıraktım...

Gözlerimi açarken yanımda gördüğüm Rosé,Lisa ve İrene abla'ya tek tek baktım.

İrene abla beni gördüğünde "Uyandı, Gözlerini açtı!" diyerek bağırdığında içeriye Jungkook,Jin abi ve Jimin girdi.

Hepsi başıma toplanmış bana bakarken aklıma gelen Taehyung ile yataktan hızlıca kalktım.

Jungkook omuzlarımdan tutup beni otuttururken "Jen sakin ol güzelim yalvarırım" dediğinde bağırarak "Jungkook bırak beni!" dedim.

Jungkook ise bu sefer sarılırken "Olmaz dinlenmen lazım,sakin olman lazım" dediğinde onu ittirmeye çalıştım.

Bırakmadığında ise pes ederken balımı Jungkook'un omzuna yatırdım ve "Sormaya korkuyorum" dediğimde İrene abla başımı okşadı.

Jungkook benden ayrılırken,Rosé yanıma oturdu ve Lisa elimi tuttuğunda"Ne? Neden öyle bakıyorsunuz hepiniz? Hayır Taehyung yaşıyor.Bir şey olmadı.İyi o,biliyorum" dedim.

"Evet şimdilik iyi fakat canıyla savaşıyor,kurşun kritik bir yere denk gelmiş" kapıdan duyduğum Kim Ji-woo'nun sesi ile o tarafa bakarken gözlerimden akan yaşları durduramadım.

Lisa göz yaşlarımı silerken Jungkook alnımı öpüp "Merak etme iyi olacak hepimiz biliyoruz" derken "Onu görmek istiyorum" dedim.

Jin abi "Az önce ameliyattan çıktı ve yoğun bakımda.Jennie malesef göremeyiz" dediğinde başımı sallarken "Ne zamandır uyuyorum ben?" dedim.

Rose "Yaklaşık 3 saattir" diyerek cevap verdiğinde Taehyung'un ameliyatının ne kadar uzun sürdüğünü anlayarak başımı eğdim.

Tanrım..Nolur kalan ömrümü ona ver ama ona bir şey olmasın.Yalvarıyorum dayansın...

Kim Ji-woo "Hepiniz çıkın,sevgili kızımla konuşmam gerek" dediğinde Lisa gözlerini devirirken Jungkook "Üzgünüm kimse çıkmıyor.Ne söyleyeceksen burada,bizim yanımızda söyle kart karı" dedi.

Kim Ji-woo bana bakarken "Arkadaşların sınırı aşmıyor mu sencede Jennie ne dersin?" dediğinde kafamı kaldırıp "Gidin" dedim.

Jungkook "Hayır" diyerek cevap verdiğinde ona bakıp "Lütfen,hepiniz gidin.İyiyim" dedim.

Rosé "Emin misin Jen?" dediğinde başımı salladım.

O sadece bir koruma! | taennie Where stories live. Discover now