19

2.6K 185 100
                                    


Son kez Jennie'ye bakarken üzerini örtüp saçlarını okşadım.

Yaşanılan hiçbir şeyi haketmiyordu, Jennie.Her şeyin en iyisine layıktı o,mutlu olması gerekiyordu.Bunun için elimden gelenin en iyisini yapmalıydım.Gerekirse canımı dahi vermeliydim...

Odanın kapısını sessizce açarken aynı şekilde sezsizce geri kapattım.
Merdivenlerden inerken gördüğüm Jin abi ile geri dönüp duvarın arkasına geçtim.

Jin abi mutfaktan su doldurup,yürüyerek odasına geçtiğinde rahat nefes verdim.
Kimseye bu saatte nereye gittiğimi açıklamak istemiyordum.

Merdivenlerden inip dış kapıyı açarak evden çıktım.Kapıyı arkamdan kapatırken bahçeye indim.

Arka tarafa geçip duvardan atladıktan sonra elimi cebimde ki telefonuma attım.Taksiyi aradıktan sonra da ilerleyip caddeye indim.

Kısa bir süre sonra taksi geldiğinde binip adresi söyledim.Arkama yaslanırken saçlarımı karıştırdım.Fazlasıyla gergindim,Jennie'den gizli işler yapmak içime hiç ama hiç sinmiyordu.

Taksi şoförü vardığımızı söylerken daldığımı anlayıp, ücretini ödeyerek arabadan indim.

Ellerimi cebime koyduktan sonra,evin kapısına doğru yürüdüm.Kapıdakilerin bana yol vermesiyle içeri geçtim.

Etrafa bakınırken ilerleyip kapıyı tıklattım.Kapıyı açan kişinin Kim Ji-woo olduğunu gördüğümde gözlerimi devirip içeri girdim.

"Kapı da beklemene gerek yoktu, o kadar özel değilim sonuçta" dediğimde Kim Ji-woo gülümseyip yanıma geldi.

Omzumu okşarken "Sandığından daha özelsin Kim Taehyung" dediğinde omzumdaki elini ittirip, kaşlarımı çatarak"Ne yapıyorsun?" dedim.

Kim Ji-woo "Hiç" derken yanıma gelen kişinin elini uzatmasıyla kafamı kaldırdım.

Geçende Jennie'yi tedavi eden doktor olduğunu hatırlarken elini tutup selamına karşılık verdim.

"Oturalım mı delikanlı?" dediğinde başımı sallayıp içeri geçtim.Doktor karşıma otururken Kim Ji-woo da gelip doktorun yanına oturdu.

Sessizliği bozup"Evet dinliyorum.Bu saatte çağırdığınıza göre önemli olmalı.Evden pek kolay çıkamadım" dediğim de doktor "Evet,öyle.Jennie'nin sağlığı hakkında daha geniş bilgi vermek istedim"  dedi.

Başımı sallarken "Dinliyorum,buyrun" dedim.Doktor "Jennie'nin krizlerinin sebebi sadece panik atağı değil.
Çocukluğunda geçirdiği atakla ilgili.Hangi sebepten bu krizi geçirdiyse bu sebebi bilmesi onun için iyi olmayabilir.Çünkü eğer tekrar büyük bir kriz geçirirse aklını kaybedebilir,hatta belki de en kötüsü ölüme bile sonuçlanabilir" dediğinde kaşlarımı çatıp ayağa kalktım.

Kim Ji-woo'ya bakarken "Oyun mu oynuyorsun benimle? Ne demek bu?Jennie'ye anlatırsan delirir veya ölür mü demek istiyorsun? Nerden bilebilirim yanındaki doktorun da senin adamın olmadığını?" dedim.

Kim Ji-woo ayağa kalkarken yanıma gelip "Neye inanmak istiyorsan ona inan,Kim Taehyung.Ya doktor doğru söylüyorsa? Jennie'nin delirişini veya ölümünü izleyebilecek misin?" dediğinde doktora bakıp "Öyleyse kendi bulduğum doktora gösterip durumunu soracağım" dedim.

Doktor ayağa kalkıp "Jennie ile uzun zamandır ben ilgileniyorum.Jennie'nin yaşadığı durum özel,kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum.Hatta belki sıradan bir sinir krizi olduğunu bile söyleyebilirler" dediğinde cevap vermeden arkamı dönerek kapıya doğru ilerledim.

O sadece bir koruma! | taennie Where stories live. Discover now