06

5.6K 370 571
                                    

Medya da güzeller güzeli Jennie♡

                   Tae'nin gözünden

Jennie'nin yanından ayrıldıktan sonra, çatıya çıkıp gizli bir şekilde arka bahçeye geçtim.Ben çıktıktan sonra ön tarafta silah sesleri artmıştı,bizimkiler gelmiş olmalıydılar.

İlerlediğim sırada sırtıma yediğim darbe ile dönüp arkama baktım.Adamın elinde demir bir sopa vardı.Silahı olmadığını gördüğümde sırıtarak kendi silahımı yere attım.

Adil bir dövüş olmalıydı,sonuçta.Her saldırıma savunma ile karşılık verirken,elindeki demir sopadan kurtulmuştum.
Ardından kısa bir süre sonra adamı yere serdim.

Oyalanmadan silahımı alarak ön tarafa geçtim.Ben adamı halletmeden bir kaç saniye önce silah sesleri kesilmişti.
Bizimkiler bana yaklaşıp,Jennie'nin durumunu sormuşlardı.

İyi ve odasında olduğunu söyleyip,kim olduklarını ve eve kadar nasıl gelmeye csaret ettiklerini sordum.

Kaçırma girişi olabiliceğini,kim olduğunu henüz anlamadıklarını ve diğer başkan adaylarından birinin emri olabileceğini düşündüklerini söylediler.Ardından bahçeyi onların temizleyeceklerini söylediklerin de koşarak Jennie'nin yanına çıktım.

Odasının kapısını açtığımda Jennie koşarak bana sarılmıştı.Acıyan sırtım ile hafifçe inledim.Jennie bu hareketime karşılık telaşlanıp ne olduğunu sorduğunda,onu iyiyim şeklinde cevapladım.

Ardından Jennie bana bir adım yaklaşıp yüzümü avuçlarının arasına almıştı.Yaptığı harekete şaşırırken bir anda dudaklarımızı birleştirmesiyle gözlerimi kapattım.

Tam karşılık vereceğim sırada Jennie dudaklarımdan ayrılıp utangaç bir şekilde arkasına dönerken bileğinden tutup kendime doğru çevirdim.

Bir elimi yanağına koyarken diğer elim ile belini kavrayıp, önce vücutlarımızı sonra dudaklarımızı birleştirdim.Tutkulu bir şekilde Jennie'yi öperken Jennie de aynı tutkuda karşılık veriyordu.

                    Jen'in gözünden

Taehyung dudaklarını dudaklarımda gezdirirken ellerim titriyor,ona ayak uyduruyordum.

Bir süre sonra ayrıldığımızda,bana mükemmel bir varlıkmışım gibi bakıyordu.Ama yanılıyordu asıl mükemmel olan oydu.Kim Taehyung başlı başına bir sanattı.Ha evet bunu daha önce söylemiştim dimi? Olsun tekrar söylüyorum o bir sanat...

Aklıma gelen şey ile kaşlarımı çattım.Az önce ona sarıldığımda canı yanmıştı.Ne kadar iyi olduğunu söylesede yaralandığından adım kadar emindim.

Elimi gömleğinin düğmesine uzatıp açmaya çalıştım.Taehyung telaşlı bir şekilde geri çekilirken "Jennie ne yapıyorsun ?" dedi.

Tekrar yanına yaklaşıp gömlek düğmesine uzandım."İzin ver,görmem lazım" dedim.
Ellerimi ittirmeye çalışırken "Henüz buna hazır değilim ama hem daha yeniyiz"dediğinde kaşlarımı çattım.Ne saçmalıyordu bu çocuk? aldırış etmeden gömleğinin son düğmesini de açıp üstünden çıkardım.Önüne baktığımda eski birkaç yara izi vardı.

Arkasını döndürtüp, sırtında ki yarayı ve kanı gördüğümde tekrar bana döndürdüm.
"Biliyordum işte yaralanmışsın bak" dediğimde Taehyung "Sen onun için" dedi.

"Ne diyorsun Taehyung?" diye cevapladığım da "Hiç,zaten önemli değil.Acımıyor gerçekten" dedi.

Dediğini umursamayıp"Yat yüzüstü yatağa pansuman yapacağım" dedim.Buna karşılık gülerek başını salladı. Ardından "Zevkle" deyip yatağıma uzandı.

O sadece bir koruma! | taennie Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin