22

2.3K 168 400
                                    


Taehyung "Saçmalıyor sadece" dediğinde başımı sallayıp Kim Ji-woo'ya doğru döndüm.

"Cevabını aldığına göre gidebilirsin" dediğimde Kim Ji-woo gözlerini devirip güldü.

Ardından "Bu kadar saf olma Jennie" dediğinde Taehyung bağırarak "Ne yapmaya çalışıyorsun sen!?" dediğinde ses tonundan dolayı korkarak sıçradım.

Elimle kolunu tutarak"Sakin ol Taehyung" derken,ona baktığımda,Taehyung'ta bana bakarak "Üzgünüm" dediğinde "Sorun değil,iyiyim" dedim.

Kim Ji-woo kahkaha attığında dönerek ona baktım."Aşkınız amma iğrenç" dediğinde ise "Seni hiç ilgilendirmez,gidermisin artık!" dedim.

Kim Ji-woo kollarını birleştirip yüzünü yüzüme yakınlaştırırken "Diyorum ki artık her şeyi öğrenmenin vakti geldi" dediğinde kaşlarımı çattım.Neyden bahsediyordu bu ?

Taehyung onu ittiğinde, Kim Ji-woo'nun yanındaki koruma hareketlenirken,Kim Ji-woo onu eli ile durdurdu.

"Sevgilinin senden sakladığı şeyler var" diyerek telefonunu çıkarıp izlemem için bir videoyu açtı.

Kamera görüntüsü olduğunu görürken aynı odada olan,Taehyung ve Kim Ji-woo ile kaşlarımı çattım.Ne döndüğünü anlamamış şekilde Taehyung'a doğru döndüm.

Taehyung "Güzelim her şeyi anlatacağım bak dinle beni" dediğinde istemsizce gözlerimin dolduğunu hissederken "Neyi? Hangi birini anlatacaksın?" dedim.

Kim Ji-woo "Ben anlatayım,sevgilin o gün senin korumalığını yapmak istemediğini söyledi bana.Seninle olmak sıkıcı gelmiş olsa" dediğinde gözümden akan yaşı sildim.

Taehyung "Doğru olan bu değil,Jennie dinle beni" dediğinde ona baktım.

Kim Ji-woo ise "İyi düşün Kim Taehyung.Bence en doğru bu olmalı" diyerek evden çıkarak bizi yalnız bıraktığında hala Taehyung'a bakıyordum.O ise sadece dudaklarını ısırarak susuyordu.

"Susma Taehyung bir şey söyle!Evet son dediğine inanmıyorum.Senin beni sevdiğini biliyorum.Ama onun yanına neden gittiğini ve bana neden söylemediğini,ne konuştuğunuzu anlamıyorum" diyerek ağlamaya başladığımda Taehyung göz yaşımı silip "Üzgünüm" dedi.

Ardından "Oturalım mı?" dediğinde başımı salladım.Elimden tutarak beni koltuğa otutturduğunda yüzümü avuçlarının arasına alıp "Bana güveniyor musun Kim Jennie?" derken "Elbette güveniyorum.Sadece bana onunla görüştüğünü anlatmaman güvenimi kırdı.Ayrıca kaç gündür sakladığını düşündüğüm şey de bu olmalı dimi?" dedim.

Taehyung başını sallarken "Kendimce sebebim vardı,lütfen anla beni.Senin iyiliğin içindi,ağlama artık" dediğinde göz yaşlarımı silip burnumu çektim ve "Ağlamıyorum tamam iyiyim.Sana inanıyorum,hadi anlat şimdi" dedim.

Taehyung saçlarımı okşarken "Teşekkür ederim" dediğinde ise gülümseyip burnumu çektim.

Taehyung beni kolunun altına alırken konuşmaya devam ederek "Bana güvendiğini söyledin,o zaman lütfen izin ver sana zamanı geldiğinde anlatayım" derken kaşlarımı çatıp kolunun altından çıktım.

"Bu da ne demek şimdi? Zamanı ne zaman?" dediğimde Taehyung gözlerimin içine bakarak "Korkuyorum Kim Jennie" dedi.

O sadece bir koruma! | taennie Where stories live. Discover now