Πρόλογος

473 59 133
                                    

Χαρμολύπη · θηλυκό
( χάρμα + ο + λύπη )
Η συνύπαρξη χαράς και λύπης.

__________

«Έρως ανίκατε μάχαν έγραψε ο Σοφοκλής στο παγκοσμίως φήμης έργο του «Αντιγόνη». Ωστόσο, σε αυτή την εκδοχή, ο βασανιστικά γλυκός έρωτας υπερνικείται από μυστικά, φόβους και ενοχές του παρελθόντος.

Πασχίζοντας απεγνωσμένα να ξεχάσει όσα τον βασανίζουν και επιστρέφοντας στη γενέτειρα του, τη Λουιζιάνα ένα ζεστό απόγευμα του Ιουλίου, ο Κρις Σάντερς έρχεται αντιμέτωπος με όσα άφησε πίσω· την αθωότητα των παιδικών του χρόνων και, φυσικά, εκείνη.

Η ζωή της Αλεξάντρα Ελένα Κορτέζ, της χαρισματικής λατίνας από το Τρινιδάδ της Κούβας, είναι φαινομενικά υπέροχη. Υπέροχοι βαθμοί, υπέροχοι φίλοι, υπέροχη οικογένεια, ένα υπέροχο πανεπιστήμιο να την περιμένει· υπέροχη σε όλους τους τομείς. Το νόμισμα, όμως, έχει δύο όψεις.

Όλοι έχουν δαίμονες. Λίγοι, παρ'όλα αυτά, τη δύναμη να τους νικήσουν πριν νικηθούν από αυτούς. Και το συγκεκριμένο παραμύθι δεν τελειώνει με τη γνωστή φράση «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.»

__________

Γεια σας,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω εκ των προτέρων, ότι στο βιβλίο θα αναφερθώ σε χαρακτήρες που ανήκουν στην lgbt+ κοινότητα, άλλους με πιο σκούρο χρώμα δέρματος ( η ίδια η πρωταγωνίστρια ακόμη. ) ενώ επίσης θα γίνει αναφορά σε ψυχικές διαταραχές και στον θάνατο. Παρακαλώ, όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα με τα παραπάνω να μη διαβάσουν το βιβλίο. Σας ευχαριστώ πολύ για τη κατανόηση.

Εύχομαι μέσα απ'το βιβλίο αυτό να μπορέσω να θίξω κάποια θέματα που μαστίζουν τη κοινωνία μας με τον καλύτερο εφικτό τρόπο. Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε και που - ίσως - θα αφιερώσετε προκειμένου να διαβάσετε το συγκεκριμένο βιβλίο, πραγματικά σημαίνει πολλά για εμένα και ελπίζω να σας «αγγίξει» έστω και λίγο.

Κάθε κεφάλαιο, ενημερώνω ότι πρόκειται για μικρού μήκους βιβλίο με δέκα μεγάλα κεφάλαια, έχει ως τίτλο ένα διαφορετικό τραγούδι των Στράφι από τον δεύτερο δίσκο τους, με όνομα «Παραδομένοι στη γιορτή». Οπότε εάν θέλετε μπορείτε να τα ακούσετε. Θα έβαζα τα τραγούδια σε κάθε κεφάλαιο αλλά δε τα έβρισκε για κάποιον λόγο.

Αφιερωμένο στην Δανάη ( Allie_Seridan ) και στην Έφη ( ethereal5 )

PS; Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

nat.

ΧαρμολύπηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα