11.part

128 11 23
                                    

Nakon jedno tri sata u bolnici,otisla sam kuci.Na svu srecu nisam ostala dugo.

Lezim u krevetu i ogram neku super dosasnu igricu.Moram sto vise da odmaram ovih dana,to mi barem nece biti tesko.

"Sta radis?" Ulazi Anna u sobu trljajuci kosu sa peskirom.

"Igram moju omiljenu igricu..."

"Jao ne tu!"

"Hihihi!Kako je bilo u skoli?"

"Ko i svaki dan,nego idem sad da se nadjem sa Martinom.Idemo na dejt!"rella je Anna igrajuci po sobi.

"Opala,idemo!A posao?"

"Za to sam se vec pobrinula!"

"Nisam ni sumljala!"gundjala sam dok je Anna bila ko zna gde.

Ostatak dana provela sam dosadno,citav dan san samo lezala.Trazila zabavu,ali je nisam nasla.Ostala sam sama zakljucana sa mislima.

Razmisljala sam o mom zivotu,i o onome kroz sta sam sve prosla.Ali ostala sam ona ista Mellanie,nisam se promnila.Svaki moj pad bi pretrpela,i na kraju bi se uvek docekala na kraju.Uvek sam bila jaka,bicu i sad.Prebrodicu sve ovo,znam nece mi biti lako,ali kao da je neki problem lak...Nisam htela da razbijam glavu o strahovima,i samim tim da sebe plasim.Razmisljala sam o mom jedinom,Niall-u.On je osoba za koju vredi ziveti.Njegov osmeh me dovodi do ludila,a kad pogledam njegove neboplavne oci zamrznem se,srce mi zastane,ali ne zauvek,jer znam da te lepe oci i smeh nebi ponovo videla.

"Bebo,kako si?"stize mi poruka od Niall-a

"Ej!Dobro sam.Gde si?"

"Otvori vrata!"

Otisla sam do vrati i otvorila ih.Ispred je bio Niall sa buketom predivnih ruza.

"Niall!"skocila sam mu u zagrljaj,i snazno ga poljubila.

"Ovo je za tebe bebo..''pruzao mi je buket ruza,a zatim malu kutiju.Unutra se nalazila prelepa ogrlica.Ogrlica je bila u obliku srca,a sa druge strane srce pisalo je:

"Zauvek zakljucana u mom srcu,a kljucic sam izgubio nemogu ga naci!"

Ta predivna poruka izazvala je osmeh na mom licu,a suze kao i uvek nisu mogle da se zadrze.Niall me uhvatio oko struka i poljubio,zatim stavio ogrlicu oko mog vrata.

"Niall,volim te!"

"I ja tebe,zauvek?"

"Zauvek!"

Posto nismo znali sta da radimo na internetu smo nasli film "If I Stay" romantika.Film je izazvao suze u mojim ocima,kao i Niall-ovima sto nisam ocekivala.Nakon filma smo otisli u sobu,i tamo proveli citavu noc.

/.../

Budim se kao i uvek.I gledam Niall pored sebe,sinoc mi je bilo neopisivo lepo.Polako ustajem iz kreveta kako ga nebi probudila,obavljam sve poslove u kupatilu,nakon toga idem do frizidera,to je moj omiljen dio jutra,to jest citavog dana.

Spremam svoju jitarnju kafu i jedem kroasan.Oblacim se,i ostavljam mali papiric na stolu "Idem na posao!Volim te!"

Koracanje do posla mi je prijalo.Sunce je tek izaslo,i malo po malo zagrejavalo jutarnju temperaturu . Pretpostavljam da je ovo prvi put da ne kasnim na posao.Cistim sank,i cekam da dodju gosti.Kako je odmicalo vreme kafic je bio sve puniji.Imala sam pune ruke posla,nisam znala gde mi je glava.Odlazim do sanka kako bi napravila exspresso kafu.Okrecem se i ugledam moj strah.Zayn-a naslonjenog na sank i podlo smejuci mi se.U tom trenutku ispustam kafu o trcim sto dalje.Osecam da me je nesto povuklo.Drzao me je cvrsto za ruku,ne dajući mi da se pomerim.

"Dobro Jutro!"rekao je.

"Kako kome!"pravila sam se da sam snazna,ali bojim se da nisam.

Eto nastavka kako vam se svidja?Sta bi ste promenili?Koji su vam utisci?Sta mislite sta ce se desiti?Iznesite svoje mišljenje u komentarima.Ako vam se svidi komentaristite i vote-ujte!!!Hvala na citanju!Ljubim vas!♥!
XOXO

DarknessWhere stories live. Discover now