21. HANNA

1K 46 0
                                    


Kad smo došli u Oxford dočekalo me jedno veliko iznenađenje. Kayina cimerica je još uvijek tu u stanu i bit će sve do šestog mjeseca. Znači, morat ću dijeliti sobu s Tonyjem, ne to neće ići. Rasporedili smo svari po sobi, Kay je svoje stvari spakirala, jadna mora tri mjeseca živjeti s Tonyjevim dosadnim cimerom. Kako sam razumjela, on ima apartman u domu, jedan wc ali su dvije sobe, valjda joj to neće biti problem. Mislim, ili bi mi u domu da ja mogu tamo biti, ali ja nisam student pa ne mogu.

Stan nije bio velik. Mislim da je to stan od Tonyjevog strica, on je njima dao taj stan dok studiraju, jer su njegova djeca već završila studij, a on koristi jedan od dva stana koji Evansovi imaju u Kensingtonu. Stan je imao dvije sobe, srednje veličine, malu kuhinju i svaka je soba imala svoj wc. Dnevna soba je bila malo veća za razliku od ostalih prostorija, što je bilo super.

Kada je pao mrak Tony je otišao u wc da se spremi za krevet, a ja sam uzela svoje stvari i krenula put kauča. Tamo sam si namjestila prosto za spavanje, bar dok Kayina cimerica ne ode. Iako je ona većinom kod momka ne možemo koristiti njenu sobu i wc, ipak ona plaća boravak tu.

„Što ti radiš s tim prekrivačima?"

„Spremam se za spavanje." Rekla sam mirno.

„Hanna, soba je na drugom kraju hodnika koliko se sjećam."

„Moja soba je sad zauzeta i zato ću spavati na kauču."

„Nitko neće spavati na kauču." Odbrusio je ljutito.

„To ćemo još vidjeti."

Podigla sam prekrivač i legla na krevet kad je Tony došao do mene, uzeo me s lakoćom u naručje i ponio me do sobe.

„Ti nisi normalan ,spusti me!" vikala sam.

Došao je do kreveta i spustio me, zajedno sa svim prekrivačima koje sam stavila na kauč. Pokušala sam ustati kad je stao poviše mene.

„A-a, ne ide to tako, Hanna nitko neće spavati na kauču to nek ti bude jasno, pogotovo ne ti koja si trudna, uozbilji se neću te pojesti u krevetu, kvragu, zašto si tako tvrdogalva."

„Tony pusti me, ako neću ja spavati na kauču onda ćeš ti, ne pada mi na pamet dijeliti krevet s tobom!" opet sam vikala, bila sam bijesna.

„Rekao sam ti da nitko neće spavati na kauču, a sad se lijepo smjesti da ja mogu spavati jer sam nenormalno umoran."

„Pomakla bi se da ne stojiš poviše mene i da ti nije palo na pamet približavat mi se, drži se svoje strane."

„Neću ti ništa obećati." Rekao je i pogled mu je pao na moje usne, izgubila sam koncentraciju i moj obrambeni zid je pomalo počeo padati, morala sam nešto poduzeti, naglo sam se okrenula kako bi izbjegla kontakt očima i namjestila pozu za spavanje.

„Laku noć Tony."

„Laku noć Pahuljice."

To jutro, kao i svako sljedeće narednih par tjedana budila sam se u Tonyjevom zagrljaju. Nakon tjedan dana više nam to nije ni stvaralo problem. Ležali smo sve bliže jedno drugom, češkali se prije spavanja, čak sam ga i masirala kada ga je vrat ukočio. Veći dio svog vremena je provodio na fakultetu dok sam ja doma slagala naše stvari, pomagala Kay oko raspakiravanja. Trbuh mi je pomalo rastao. Tony je odlučio da svaki tjedan slikamo moj trbuh iz profila kako bi imali za uspomenu. Na početku sam se bunila, ali sam shvatila da je to jako lijepa uspomena i za mene i za djecu. Još koji tjedan i moći ćemo saznati koji su spolovi u pitanju, ja se nadam curi i dečku. Naš odnos je bio skroz okay, nismo se baš puno svađali, Tony je pokušavao cijelo vrijeme ustupiti nekakav kontakt i privlačnost koja prevladava među nama, ali ja bi to ležerno izbjegla.

Obitelj Evans # 1 ✅Where stories live. Discover now