5.Bölüm ☘

3.3K 173 112
                                    

Emir
Uyandığımda hala ağrı vardı kolumda ama bu kez daha keskindi.Neler oluyor diye koluma baktım ama yatağın sol tarafı hep kan olmuştu.Yaram açılmıştı ve bu cidden acıtıyordu.Odamın kapısı tıklatıldı ve acıdan zar zor konuşarak;"Gel."diyebildim.Kapım açıldı ve Eren girdi içeri.Konuşarak yanıma geliyordu."Sesin kötü ge-Emir!O kanlar ne?"dedi telaşla.Cidden telaşlı görünüyordu."Yaran mı açıldı senin?"dedi ama hala endişeliydi.Gözlerim yavaş yavaş kararıyor,görüş alanım azalıyordu.Artık Eren'in derinde gelen seslerini duyuyordum."Dayan Emir!Doktoru arıyorum,uyuma.Sakın,sakın uyuma.Emir!"sonrası yine karanlık...

Aradan ne kadar geçti bilmiyorum.Uyandığımda odamdaki koltukta oturan Eren'e kaydı gözlerim.Uyandığımı görünce hemen yanıma geldi."Oh şükürler olsun.Sonunda uyanabildin."dedi.Yüzünde tebessüm belirmişti.Bende gülümsemeye çalıştım.Kolumdaki ağrı azalmıştı."Sonunda.Bu kadar yatmak bana göre değil aslında.Neler oldu?Neden hala yatıyorum?"dedim ve diğer elimi boğazıma götürdüm.Susamıştım.Eren bunu anlayip orta sehpanın üstündeki şişeden su doldurup verdi.Ben suyu içerken o da anlatmaya başladı."Sabah seni kontrole gelmiştim.Ama heryer kan içindeydi.Kanama olmuş.Yaran açılmış.Bende hemen doktoru çağırdım.Hallettik.Eger sol kolunun üstüne yatmazsan yaran açılmazmış.Ha bu arada seni yukarıdaki odalardan birine alacağım.Orda daha iyi bakılırsın.Bir daha böyle bisey olmasına müsade edemem.Ben gelmiş olmasam...Neyse.Hadi bakalım kalkıyoruz şimdi."dedi ve kalkmam için yardımcı oldu bana.Ben bisey diyemiyor sadece itaat ediyordum.

Yukarıdaki odaya çıkınca bu odanın daha büyük olduğunu farkettim.Yatak yine büyüktü.Eren hala yardım ediyordu ama iyi oluyordu çünkü başım dönüyordu.Yatağa girdim.Eren'de ince pikeyle üstümü örttü."Ben şimdi çıkıyorum.İyice dinlen.Hizmetçiye tembih edeceğim sana sık sık baksın.Ben yinede ara sıra geleceğim sana bakmaya."deyip çıkmak üzereyken konusmaya karar verdim."Teşekkür ederim Eren bey.Herşey için."dedim.Arkasını dönüp yanıma geldi ve yatağın kenarına oturdu.
"Sen benim için hayatını tehlikeye attın.Sen olmasaydın ölebilirdim.Benim yaptıklarım az bile."

"Fedaiyim ben."

"Ama geçen gün görevin olmasa da bunu yapacağını söylemiştin.Ayrıca bunun görevin olması benim hayatımı kurtardığın gerçeğini değiştirmez."dedi.Gülümsedim bisey demedim.O da gülümsedi."Hadi artık biraz dinlen."dedi ve odadan çıktı.Bende biraz daha uyumaya çalıştım.

Selaaaammm canlarım.Karantina nasıl gidiyor?

Dışarı çıkarsanız eğer sosyal mesafeyi unutmayın.

Sizleri seviyorum ❤

İyi okumalar ☘

Bu arada Emir ve Eren olarak düşündüğüm karakterler aşağıda yorum yaparsanız sevinirim canlarım 😍

Emir

Eren

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Eren

Eren

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
FEDAİ (BXB)Место, где живут истории. Откройте их для себя