11.Bölüm ☘

2.6K 159 65
                                    

Eren
Eve geldiğimizde hala sinir hüküm sürüyordu üstümde.Çalışma odama geçip Fulyanin babası Nusret amcayı aramam gerekiyordu.Telefonumu çıkarıp numarasını bulup aradım.Bikac calistan sonra açıldı telefon.Adamın tok sesini duyunca konuşmaya başladım.
"Alo?"

"Nusret amca nasılsınız?"

"İyiyim Eren oğlum.Seni sormalı?"

"Aslına bakarsanız Nusret amca pek iyi değilim."

"Neler oluyor Eren?Sen normalde de beni çok aramazsın. Bir sorun mu var?"

"Nusret amca nasıl söylesem bilmiyorum?Ama bilmeniz gerek."

"Oğlum korkutma beni Fulyaya bisey mi oldu?"

"Nusret amca Fulya benim düşmanım Tahsin Kara ile işbirliği yapıyormuş.Beni öldürmek için bikac kez uğraştılar.Geçenlerde bi restoranda çatışma olmuştu ve bi adamım yaralanmıştı biliyorsun.O çatışmayı Fulya biliyormuş.Ayrıca dün beni bir restorana götürmek için çok ısrar etti.Eğer oraya gitseydim öldürülecektim ve bu Fulyayla Tahsinin planıydı.Ama biz herşeyi öğrenip onlara karşı plan kurup alt ettik.Ama bu Fulyanin bana ihanet ettiği gerçeğini değiştirmiyor Nusret amca." dedim.Tek nefeste herşeyi anlatmak daha iyi olmuştu.Eğer Nusret amcayı tanıdıysam eminim beni yumruğunu sıkarak dinlemişti ve bu sesine de yansımıştı.
"Eren emin misin?Bak bu çok ciddi bir konu.Kaldı ki Fulya benim kızım.Eğer cidden böyle bisey varsa cezasını kendi ellerimle veririm.Şimdi tekrar soruyorum Eren,emin misin?" dedi ama dişlerini sıkarak konuştuğu bariz belliydi.

"Emin olmasam sizi aramazdım.Elimizde Fulyanin Tahsinle konuştuğuna dair ses kayıtları var.Fulyayı bi yerde tutuyoruz telefonu da elimizde.Ses kaydının alındığı gün,o saatlerde Tahsinle konuşmuş.Arama kayıtları mevcut.Siz gelin de öyle bi daha konuşalım ve Fulyayi size teslim edelim olsun bitsin.Bu konu kapansın."

"Tamam Eren oğlum.İlk uçakla geleceğim.Fulya nerde iyi mi?"

"Fulya iyi.Bizim depo gibi bi yer var orda tutuyoruz."

"Tamam orda kalsın biraz daha.Aklı başına gelsin."

"Kapatmam gerekiyor.Görüşmek üzere."

"Görüşürüz." dedi ve telefonu kapattık.Ellerimi masanın üstünde birleştirip kafamı da ellerimin üstüne koydum.O kadar yorgun hissediyordum ki gözlerim kendiliğinden kapandı ve karanlığa teslim oldum.

Emir
Adil bey nerden duydu bilmiyorum ama olayı duymuş,beni arayıp iş seyahatini bitirdiğini ve hava alanında beklememi söyledi.Arabada beklerken sebepsizce aklıma Eren geliyordu.Merak ediyordum o adamla nasıl konuştu diye?Bu aralar sürekli Ereni düşünürken buluyordum kendimi ve bu hiç iyi değildi.Yada ben öyle hissediyordum.

Adil beyi görünce arabadan inip valizini alıp bagaja koydum.O da bu sırada arkaya binmişti.Bende direksiyona geçince Adil bey hiç zaman kaybetmeden konuşmaya başladı.

"Eee Emir biseyler duydum.Sen doğru dürüst anlat bakalım."
dedi ve dikiz aynasından baktığımda ciddi bakışları beni bulmuştu.

"Efendim aslında ben Fulya hanımı daha önce de telefonda konuşurken duymuştum.Biriyle konuşuyordu sizin evde.Benim iyileşmeye çalıştığım dönemdeydi.O vurulduğum saldırıyı o da biliyormuş.Sevgilisiyle birlikte plânlamışlar.Eren beyi kasten oraya götürmüşler.Geçen gün de ihale toplantısı vardı.Bekleme salonunda Eren beyi beklerken Fulya hanım telefonda konuşuyordu ama o beni görmedi bende ses kaydı aldım.Sonra biz Eren beyle bi plan yaptık ve başarıyla sonuçlandı.Tahsin öldü,Fulya elimizde.Eren bey de bugün Fulyanin babasını arayacaktı." dedim ve pür dikkat dinlemişti beni.

"Seni işe almakla çok doğru bir karar vermişim.Görevinden fazlasını yapıyorsun.Aferin sana."dedi bende gülümseyip teşekkür ettim ve devam etti konuşmaya."Fulyaya bisey yaptınız mı?"diye sordu.

"Hayır efendim.Babasını aramanın da ona ceza olduğunu söyledi Eren bey."dedim ve güldü.

"Doğru demiş.Nusret bu konulara çok dikkat eder.Eminim kızına güzel bi ceza verir."dedi bende başımla onayladım sadece.Eve vardığımızda arabayı park edip indik arabadan.Adil bey ufak bikac işi olduğunu söylemiş daha sonra Eren beyin yanına geleceğini haber vermemi istemişti.

Eren'in çalışma odasına girdiğimde kafasını ellerinin üstüne koymuş uyuyordu.Yanına doğru gittim ve tam yanında durdum.Sağ tarafa dönmüştü yüzü ve uyurken çok güzel görünüyordu.Ellerim saçlarına gidiyordu ve ben kendimi durduramıyordum.Yumuşak saçlarını okşarken uykusunda "Emir..." diye sayıklamıştı ve ben ne diyeceğimi,ne yapacağımı bilemez şekilde,ellerim saçlarında kalakalmıştım.

Geç geldiği için üzgünüm ama ilham bekliyordum.

Umarım beğenirsiniz 🙏

Sizleri seviyorum ❤

İyi okumalar ☘

"GÜNLÜK" isimli kitabıma da bakarsanız sevinirim 😊

FEDAİ (BXB)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang