5

5.1K 408 185
                                    


     Tanıdık kokuyu hissetmemle rahatlarken aynı zamanda vücudumun gerildiğini hissedebiliyordum. Yavaşça geri çekilirken gözlerim kabinin hemen dışında bekleyen alfayla buluştu. Çıkmam için yavaş hareketlerle geriye çekilirken bakışlarından afalladığını farkedebiliyordum. Hiç saklamaya gerek duymadan beni süzmeye başladı.

     Bu kadar değişeceğimi ben de tahmin etmiyordum. Kabinden dışarı çıkmamla karşımdaki dev aynada bir kez daha kendime baktım. Bir iki kaliteli kıyafet bile insanı gerçekten çok değiştiriyordu. Gözümü aynadan çevirip tekrar ona sabitlediğimde hala beni inceliyordu. Bakışları vücudumdan yavaşça gözlerime çıkarken ne düşündüğünü merak ediyordum.

     "Nasıl oldu efendim? Üzerinizdekiler bedeninize uydu mu?"

     Az önceki kadının yanımıza gelmiş bize bakıyor olduğunu yeni farkettiğimde ellerimle üzerimi düzeltir gibi yaptım. Aslında kazak ve ceketin bedeni üzerime tam olmuştu ama pantolon sanki biraz dar gibiydi.

     "Şey aslında pantolonun bir beden büyüğü daha iyi olabilir. Biraz sıktı da." Utana sıkıla cevap verirken alfa hala beni izliyordu. Kadın beni anladığını belirten bir gülümseme ile pantolonun yeni bedenini getirmek üzere uzaklaştı.
    
     Onun bakışlarına maruz kaldığım için onun görüş açısından çekilmeye çalıştım ama ondan çok uzaklaşamazdım. Aksi takdirde biri benim omega olduğumu farkedebilirdi.

     Yeni pantolon geldiğinde kabine tekrar girdim ve onu denedim. Bu sefer daha iyi olmuştu. Son bir aydır birkaç kilo verdiğim için de dar beden almam iyi olmazdı. Zaten ona karşı kendimi daha fazla borçlu hissetmek istemiyordum.

     Tam aynada kendime ve pantolona baktıktan sonra kapıyı açıyordum ki bundan vazgeçtim. Sonuçta sadece yeni bedeni denemiştim ve kabinde ayna vardı. Bir daha dışarı çıkıp onun bakışları altında kalmayı istemiyordum.

     Kadının dediğini hatırladım. Diğer kıyafetleri denememe gerek olmadığını, tüm kıyafetlerin kalıbının aynı olduğunu söylemişti. Bu yüzden üzerimdekileri çıkarıp eski kıyafetlerimi giydim ve bu sefer kimseyle çarpışmadan kabinden çıktım.

     Alfanın ceketini giyerken onun kasanın olduğu yerde dikildiğini gördüm. Ceketini tekrar giyeceğimi bildiği için benden uzaklaşmayı dert etmemiş gibi duruyordu. Yine de risk almamak adına ben de kasaya doğru ilerledim. Az önceki kadın bana gülümsedi ve az önce çıktığım kabindeki kıyafetlerin hepsini alıp kasaya getirdi.

     Alfa hazır telefonuyla ilgileniyorken hemen yanımdaki vitrinde duran içinde atlet ve boxer bulunan iç çamaşır setini de alıp diğer kıyafetlerin arasına koyuyordum ki sanki en başından beri bir gözü bendeymiş gibi bana döndü.

     Bana bakmaya devam ederken ona açıklama yapma gereği hissediyordum.

     "Şey... aslında, benim bunlara ihtiyacım vardı da..."

     Hiçbir tepki vermeden yüzüme bakıyorken yüzümün kızarmaya başladığını hissediyordum. Beni bu durumdan kurtaran kişi, az önceden beri bizi izleyen kadın oldu. Bize gülümserken ne olduğunu anlamadığım bir şekilde bakıyordu.

     "Pekala, alacağınız her şey bu kadar mı?"

     Alfa telefonuna geri dönerken benim cevap vermem gerektiğini anlayıp evet dercesine başımı salladım. Kadın ürünleri okutmaya başlarken tekrar konuştu.

     "Adınızı ve kimlik numaranızı alabilir miyim?"

     Bana bir anda sorulan soruyla bakakaldım. Tabi ya, ödeme yapmadan önce yapılan kontrolü unutmuştum. Gerilmeye başlarken alfaya doğru baktım. Eğer adımı daha da önemlisi kimlik numaramı verirsem ikinci cinsiyetim yani omega olduğum ortaya çıkacaktı.

HIERARCHYWhere stories live. Discover now