11

109 9 2
                                    

Патриша излезе от банята с кърпа увита около тялото си и погледна към двете момичета, които стояха пред нея.

- Хей, ти вече си тук- каза тя изненадано- май много се забавих под душа.

- Не, всичко е наред- каза Тияна- ще ви изчакам, пък и трябва да ида да ви донеса храна.

- Добре, аз ще вляза да се изкъпя през това време- каза Селест и тръгна към банята- ще се видим после- каза тя поглеждайки тъмноокото момиче за последно.

Селест затвори вратата след себе си, оставяйки Патриша и Тияна сами. Тияна се запъти към вратата и я отвори, но гласа на Патриша я спря.

- Станало ли е нещо, докато бях под душа? - попита Пати.

- Нищо особено- каза Тияна, почесвсйки се по главата- ще ти разкажа после, като се върна с храната, а сега се облечи, за да не измръзнеш.

Тияна излезе без да дочака отговор, трябваше ѝ време да сформира всички отговори на въпросите, които щяха да ѝ зададат. Тя тръгна по коридора, гледайки в пода разсеяно, броеше крачките си и познат глас я стресна.

- Здравейте принцесо- каза Дерек, карайки я да спре.

- Спести си милите думи Дерек, не ме карай да те убивам- каза Тияна.

- Мислиш ли, че ме е страх от теб- каза той, засмивайки се- ти си жалка картинка. Виж се, отслабнала си и нямаш сила да защитиш себе си, камо ли приятелките си.

Тияна се приближи към него, усмихвайки се злобно. Очите ѝ отново промениха вида си и бялото се превърна в черно, а шоколадовите ѝ ириси побеляха.

- Какво правиш по дяволите- попита Дерек- защо не мога да помръдна- каза той, с вибриращ от страх глас.

От устните на Тияна не излезе нито дума, тя просто се приближи максимално близо до него.

- Какво ще кажеш, харесваш ли болката- попита Тияна и се засмя- защото ще си навлечеш много, щом смееш да заплашваш мен и близките ми.

Тияна допря показалеца си до тялото на Дерек и започна да го обикаля бавно.

- Какво ще кажеш за една дълбока рана тук- каза тя и с пръст разпори тениската и кожата на мъжът стоящ пред нея, докосванията ѝ само показваха къде ще бъде следващата му рана- и още една ето тук- каза тя и още една дълбока рана се появи на гърба му.

Непобедима(Безстрашна:КНИГА ВТОРА) {ЗАВЪРШЕНА} Where stories live. Discover now