13

119 10 4
                                    

Тияна отвори очи стреснато, Ейдън отново не бе до нея, това отново бе поредният сън. Тя стана от леглото и се огледа, надявайки се да го зърне някъде из стаята, но него го нямаше. Момичето се запъти към банята, трябваше ѝ един студен душ, за да се успокои. Тя отвори вратата и една по една смъкна всяка една дреха, която бе на гърба ѝ, докато не остана гола. Тя застана под душа и завъртя кранчето, студената вода потече и кожата ѝ настръхна от студа, Тияна изви врат, така че да на мокри и косата си. Дългата ѝ кестенява коса полепна по мократа ѝ кожа и тя отново се сети за онези моменти с Ейдън, онези моменти, които така се надяваше да не са сън. Брюнетката отвори очи и отиде до етажарката, от където взе сапун, с който да натрие тялото си, тя се върна отново под студените струи вода и на три тялото си със сапуна. Пяната направена от сапуна се стипашв по голото ѝ тяло, оставяйки го чисто, Тияна завъртя кранчето, спирайки водата и уви кърпа около тялото си  и излезе от банята. Тя директно се запъти към стаята пълна с дрехи, тя влезе и затвори вратата след себе си, пускайки хавлията да падне на пода. Тъмноокото момиче застана срещу огледалото, оглеждайки тялото си. Още едно лилаво петно се бе появило на тялото ѝ. Тияна докосна мястото, на което бе петното, което бе оставил Ейдън в сънищата ѝ, то бе истинско и това я объркваше. Сега имаше едно петно на врата и още едно на гърдите си, трябваше да ги покрие, за да не ги види някой. Тияна взе блуза, чиято яка да покрива врата ѝ и я облече, вече нищо не се виждаше, тя обу панталон и обувки и излезе от стаята.

- Добро утро- каза Малия и Тияна се стресна.

- Как влезе тук, вратата е заключена- каза изненадана брюнетката.

- Да, видях, че е заключено и влетях в стаята ти, използвайки терасата- каза блондинката и се изправи- да си имала странни сънища напоследък- попита Малия.

- Какви сънища- попита Тияна объркано.

- Включващи Ейдън или Ерик- попита русокоската отново.

- Не, не съм сънувала нищо скоро- каза Тияна.

- Сигурна ли си, защото ти направих магия с един от най-добрите демони в кралството.

- Каква магия? - попита стреснато Тияна.

- Магията е стара и всъщност не знам дали работи, но трябваше да ни покаже бащата на бебето в сънищата ти- каза Малия- много по-трудно е да разберем кой е бащата на това дете, след като нямаме нищо останало от него.

Непобедима(Безстрашна:КНИГА ВТОРА) {ЗАВЪРШЕНА} Where stories live. Discover now