2. RÉSZ

28.1K 212 11
                                    

Befeküdtem az ágyba, gondoltam gondolok inkább valami semleges dologra, majd szépen elalszom, de csaknem sikerült csillapítanom hormonjaim túlpörgését, farkam még mindig kőkeményen állt. Oldalra fordultam és átkaroltam Ritát, mivel így szoktunk aludni, ekkor ő, ahogy álmában megérezte, hogy mögébújok és átölelem, hátat fordított nekem és odacsúszott egész szorosan elém!
Ekkor a kőkemény farkam (ami már majd’ szétrobbant) pont a két kis fenék – félgömböcskéje közé ment, aminek hatására én egyre gyorsabban kezdtem venni a levegőt és éreztem, hogy most akkorát tudnék élvezni, mint még soha!
Rita ott szuszogott mély álomban előttem a kis szexi ruhájában én meg mögötte, álló farokkal a feneke között, ami arra vár, hogy szétrobbanjon!
Ahogy kissé följebb akartam csúszni, farkamon éreztem Rita fenekének sima feszes bőrét, mely a testápolótól – és a nyári éjszakának köszönhetően – a verejtéktől sikamlóssá vált, ami – ha még lehetett – még jobban fokozta nemi vágyam.
– Nem bírom tovább – gondoltam, és a hátamra fordulva megfogtam farkam, és elkezdtem őrült extázisban verni, közben Ritát figyeltem, nehogy felriadjon és lebukjak. Szemem egyfolytában Őt pásztázta, gyönyörű zsenge vonalaival, az esti fényben csillogó selymes bőrének látványával nem tudtam betelni! Az esti fürdéskor látottak jutottak eszembe, a szappantól fénylő kis csupasz puncija, ahogy édes kis kezecskéjével tisztára mossa, a kis mellecskéje, ami a habfürdőtől volt fényes…, és így haladtam szép lassan a végső határokig gondolataim útvesztőjében. Izgalmam hatására olyan lelki állapotba kerültem, hogy már azt sem tudtam mit csinálok.

A Mostohahúg   <BEFEJEZETT>Where stories live. Discover now