19. RÉSZ

11.7K 115 0
                                    

Rita lehangoltan nyitogatta a szekrényeit. Ruháit az ágyra dobálta, és egyre csak sóhajtozott. Egyfolytában ugrottam hozzá és hátulról szorosan átölelem, s kezemmel az övét összekulcsoltam. Valahányszor csak fölé hajoltam mélyen beleszippantottam hajába, hogy megőrizzem illatát.

Ugye meglatogatsz? - kérdezte boci szemekkel.

Tenyeremmel simítottam arcát, majd megcsókoltam.

Sőt! Ha tudom oda kérem a gyakorlatom a master vizsgák elött- ahogy pakolgattunk kezembe akadt Rita tegnapi bugyija.

Mélyen beleszippantottam. Szeme sarkából észrevette, s csacskán elmosolyodott.

Ó, te kis csacsi, ezt itt hagyom neked, hogy érezd itt vagyok melletted.

Mindig ezt fogom szagolgatni - vágtam rá elmosolyodva. –De valahogy az igazi illatának jobban örülnék.

Hááát...ma éjjel lesz rá módod. De Dancus, szeretném ha éjjel mégjobban megbasznál, hogy Londonig remegjek. - súgta a fülembe miközben vágyakozva nézett szemeim mélyébe, s azon kaptam magam hogy már a farkam szorongatja.

Előmelegítünk? - kérdeztem kicsit kuncogva.

Egy frászt. Két napja be se fejeztük és egy kibaszott nagy epilógot akarok. - ahogy ott álltam meredező farokkal, Rita ölembe huppant, lábaival átfogva derekam, s hangos nyogesek közepette lovagolni kezdett.

Melleit kezdtem símogatni, s ahogy lehelet finoman csókolgattam, úgy kis mellbimbói elkezdtek keményedni. Újjaim, ahogyan a derekán végigvánszorgott, úgy borzadt meg az izgalomtól. Rózsaszín bőre, kipirult, s lovaglása közben éreztem puncijának szorító izmait, ami majd szétfeszítette a farkam. Egyre sebesebben ringatta magát. Oldalra vágódtunk, mire ő lábát a derekamon feszítette, én kissé oldalas tartâsban picit fura szögben forgattam benne a farkam. Rita már az ágylepedōt markolászta, s egyre hangosabban nyögcsicsélt. Ezalatt a pár nap alatt annyira kiismertem minden porcikáját, hogy képes lettem volna pár perc alatt a mennyekbe repíteni, s ezt akár sokszorosan egy szeretkezés alatt. Nem tudom hányszor élveztünk el egymâsban. Csak azt, hogy sok lány után most éreztem igazán milyen is a jó sex. Rita pajkos, buja, érzéki és persze extra perverz. Megvan benne minden aminek egy pasinak szüksége van. Most is csak szorítani tudtam magamhoz, s nem szabadultam görcsös gondolataim képzetragadványához, hogy holnap már a gépen lesz útban Anglia felé. Szemeinket nem tudtuk levenni egymásról, s ajkunk újra és újra összesímult. Csak a csókját és nyálát akartam a számban érezni. A ma este lesz az utolsó és szeretném felejthetetlenné tenni a számára. Gondoltam elviszem moziba és vacsizni valahova. Ritkán csináltunk valamit, s ez a kis idő úgyis kevés a bepótoláshoz.

A Mostohahúg   <BEFEJEZETT>Where stories live. Discover now