14. RÉSZ

27K 164 0
                                    

Adri volt az. Teljes kiéhezett kéjjel zilált az ágyam mellett, miközben a farkam tövét szorongatta. Leterdelt, kinyitotta apró száját és próbált minél nagyobb darabot bekapni belőle. Ajkaiból patakként zúdult a nyál, de mohóságán az se segített, hogy enyhe fulladozását elkerülje. Csillapíthatatlanul tombolt benne a vágy köszönhetően a whiskeynek és Alexa perverz közbenjárásának. Ahogy Adri szivogatásától egyre jobban megdagadt a farkam a lány szemei is jobban csillogtak a nappali félhomályában. Felemeltem a szöszi fejét, derekánál megragadva az ágyra fektettem. Széttett lábai arról árulkodnak hogy kimondhatatlan kényeztetésre vágyik. Széjjelhúztam a dombocskákat és nyelvem hegyét pörgetni kezdtem, a hamvasan húsos, lucskos puncijában. Adri lábaival összeszorította nyakam, hogy ne legyen abbahagyva a vég nélküli mámor. Feje kissé lelógott a pamlag karfájáról, szemét összeszorítva görcsberándult testtel zilálni kezdett.

Aaaaaahhhh, nnnn...neeeee haggggyd aaaaabbbbbaaaaa - kérlelte reszkető hangon a folytatást.

Eléje térdeltem, lábait a nyakamhoz tettem, s farkammal fel-le mozgatva Adri csiklóját izgatta.

Vààà...Dani ez olyan jó. Szinte a kemény farkad elégeti a puncimat. Ne hagyd abba könyörgök. - picit magasabb sebességre kapcsoltam és elkezdtem hüvelyével finoman döfködni.   – Miért nem csináltuk ezt még előbb?  - Teljes extázisban került, egyszerűen nem hittem el, hogy egy szende szűz kislány ennyire fel tud izgulni és hogy ilyen érzékeny a csiklója!

Kezeimmel a csúszós mellecskéit kezdtem simogatni, amiken a kis bimbók egyre jobban megkeményedtek ujjaim között. Adri a nyakamba kapaszkodva hátrafeszült testtel vonaglott ölemben, s kissé visító hangon rimánkodott, hogy ne hagyjam abba, mert ez fantasztikus érzés neki! Számmal közelebb hajoltam a vizes melleihez, s az apró bimbókat kezdtem el gyengéden szívogatni, nyalogatni, amitől csak még vadabb csípőmozgásba kezdett. Közben kezeimmel lenyúltam a hamvas feneke alá és hátulról is izgatni kezdtem a popsiluka környékét, miközben szétfeszítettem a feneke félgömbjeit. Így forró szeméremajkai még jobban szétnyíltak a farkamon.
Éreztem, hogy egyszer – kétszer annyira hevesen mozog fel – le, punciját a farkamhoz dörzsölve, hogy nem sok kell ahhoz, hogy felnyársalja magát kőkemény farkamra. Egyik ilyen veszélyes mozdulatánál a makkom hegye már bele is csúszott a forró és érintetlen puncijába, amit egy óriási nyögéssel fogadott és szinte elolvadt a karjaimban. Mondanom sem kell engem is totálisan felizgatott ez az érzés, és ezek után már direkt úgy emelgettem farkamon, hogy a csurom nedves szőrös puncijának szűk bejáratát döfködtem a makkommal, míg az egy hirtelen mozdulattól mind a húsz centim tövighatolt. Teste egyre forróbb lett és éreztem, hogy mindketten közel vagyunk a csúcshoz.

- Dani élvezz a számba kérlek!  - Bőre egyre forróbb lett és éreztem, hogy mindketten közel vagyunk a csúcshoz.

Egyre hevesebben mozgatta csípőjét és egyszer csak halk kis sikoltások közepette görcsberándult a teste és ekkor éreztem nekem is dörömbölni kezd a vér fülemben, farkam lüktetni kezdett és nem bírtam tovább. Adri ártatlan pillantásokkal nézett rám. Föléhajoltam, ő verni kezdte a farkam és én ujjam hegyével folytattam Adri kényeztetését Egyszerre élveztünk el, és előtört belőlem az eddigi legnagyobb spermafolyam ami valaha kijött belőlem, beterítve teljesen Adri arcát, mellecskéit és hasát! Lenyalogatta magáról a spermám majd teljesen kimerülve borult rám és nagyokat lihegve szorította magát hozzám.

- Köszönöm - adott egy csókot  – és neked is. - millió puszival halmozva el farkam élete első gyönyöréért.

A Mostohahúg   <BEFEJEZETT>Where stories live. Discover now