11. RÉSZ

20.7K 147 2
                                    

Átmentünk a nappaliba és kicsit odébb mozdítottuk a heverőt és az asztalt, hogy helyet csináljunk. Alexa szeméből parázslott a perverz pajzánság ötven árnyalata és szerintem mindenki tudta valamire nagyon készül. Beteges, szinte már Jocker-i mosolyából kirajzolódott szexuálisan túlfűtött gerjedsége.
Leheveredtünk a földre, hogy a két lány a két oldalamon, kissé szemközt foglalt helyet. Persze Alexa szokásos mód úgy terjesztett be, hogy rövidnadrágjából kivillant fazonra borotvált puncija.

Adrienn, felelsz vagy mersz? - tette fel azonnal a kérdést a szöszinek szegezve.

Merek. - vágta rá kissé megszeppenten.

Oksam. Önts whisky-t Dani hasáról egészen a shortjába, majd nyalogasd le. - Adri teljesen megmerevedett, hisz annyira hermetikusan elzárva tartották a szülei mindentől, hogy félmeztelen pasit most látott először előben.

Mi van ribikém hang vagy? - kacagott fel Alexa, érezve, elég ciki helyzetet sikerült kreálnia a minden téren tapasztalatlan csaj körül.

Nem. Dehogy is - fogta Adri az üveget és hasamról egészen alsómig öntötte a becses nedűt, majd teljes nyelvvel, mint aki fagyit nyal elkezdett a felső testemen körözni.

Apró kis kezeivel megfogta alsóm, lejjebb húzta, mire szeme elé ágaskodott húsz centis hímtagom, amit elkezdett lefetyelni. Alexa hátra vágta magát a röhögéstől.

Adri, ne légy már csicska vazze' komolyan mondom úgy lef...le...leffff...lefetyelsz mint egy kutya. - Alexa szinte fúldoklott a nevetésétől, s úgy rángatta magát, mint egy retardált epilepsziás fóka, s kecsesnek nem épp mondható hangját az egész utcában hallani lehetett.

Oks Alexa, te felelsz vagy mersz? - kérdezett vissza a szöszi.

Merek, én mindent merek. - bevallom ezen a kijelentésén már meg se lepődtem.

Akkor öltáncolj erotikusan Daninak. - erre Alexa leveszi magáról a topot, lejjebb rántja a nadrágját, s eszeveszett csípőmozgásban egész testközepét az arcomnál ringatta.

Hirtelen megragadta a hajam és egész ajkam a puncijához tette, s kiéhezett kéjjel dörzsölte, hogy punci illatától totális eufórikus állapotba kerültem.

A Mostohahúg   <BEFEJEZETT>Where stories live. Discover now