7. RÉSZ

23.8K 180 2
                                    

Fejemet ráztam és ciccegtem, mert kissé nehezen akartam elhinni, hogy Rita fejében megfordult még a gondolata is annak, hogy köpök. Amint visszamentem kikapta kezemből a vodkás üveget, s meghúzva; mint a vizet úgy nyelte.

Mit csinálsz héj! - zavaromban azt se tudtam hogy, s miként reagáljak.

Végre, de jól esik. - mondta, majd kiszedte a kezemből az egyik dobozos sört és elkezdte kortyolgatni.

Jó, tudom Dancus, hogy a tegnapit se hevertem ki, de nem fog ez a kevés megártani. - a napozóágyra lökött, majd ágyékát a nadrágomban lévő meredező farkamra feszítette, s közben újjaival a mellkasom símogatta amitől mégnagyobb extázisba estem. Láthatólag Ritának is tetszett a kialakult helyzet, amit incselkedésével sikerült elérnie.

Mi...mi...mit nem hevertél tegnap ki?

– Hát meglovasítottam az egyik pálinkás üveget az este, kicsit megünnepelve, hogy Kati (így hívják anyámat) tiplizik.

Te tegnap ittál? - kerekedtek el a szemeim.

Yepp - kacsintott cinkosan.

Igaz majdnem bebasztam, de hát egyszer élünk. - mellém heveredve elnyújtózkodott, hogy széttárt lábai között mégjobban kilátszódott kis szeméremdombja, közben kezeit feje felett áttéve újjaival a hajam kezdte cirógatni.

Mellesleg olyan jót aludtam és baszki és ha tudnád miket össze nem álmodtam!? - nevetett fel harsányan. Szinte az édes nevetésétől visszhangzott a kert és lassacskán ráeszméltem, hogy mért is nem ébredt meg tegnap éjjel.

Dani, ha jön Alexa és Adri jó lenne ha nem mennél el hazulról.

Alexa...nem az a 15 éves csaj, akit tavaly abortuszra kellett vinni mert azt se lehet tudni, hogy ki csinálta fel?

De. Talán zavar?

Nem, nem zavar. - sütöttem le szemem.

Csak tudod nem szeretném ha belerángatna valamibe - vágtam rá gyorsan, ezzel is leplezve enyhe féltékenységem.

Ne izélj már Dani, nem lesz semmi gigszer. Tudok vigyázni magamra. Csak mi négyen leszünk. Iszogatunk, dumálunk, rendelünk egy pizzát és ennyi.

Viszont Adrit nem ismerem.

Nopp, mert nem is. Idén jött csak a suliba. Aranyos meg minden, de kicsit dillának tűnik, és segíteni próbálok a beilleszkedésbe. Komolyan az a csaj totál kész van. A szülei jobban fogják mint engem. Tiszta tré ruhái vannak, se telefon, se fész, suli után otthon kell lennie. Csodálom, hogy elengedték, de én úgy bebaszatom, mint állat. -  kuncogott egyet, majd a maradék vodkát meghúzva, felkelt és a szobájába támolygott.

A Mostohahúg   <BEFEJEZETT>Where stories live. Discover now