8. RÉSZ

25.8K 197 0
                                    

Szemmel láthatóan megártott neki a pia, amitől mégnagyobb lelkifurdalásom támadt, és hogy ne essen baja követtem egészen a szobájáig, visszatartva ösztöneim, mert szinte kívántam minden egyes porcikáját. Rita a szobaajtót egy könnyed mozdulattal becsapta, hogy még a vakolat is lepergett az ajtótok körül. Enyhe résnyire rányitottam és egy gombócszerű valami akadt meg a torkomon a pulzusom az egekbe repítve amit láttam.

Rita bekapcsolta a laptopját aminek nagy meglepetésre én voltam a háttere. Kicsit gáz volt a kép, hiszen szalagavató után egy házi buliban készült és egy szál boxerben feszítek rajta félig kiálló farokkal. Nem tudom ki csinálta a képet és hogyan került Ritához de ennek hatására levette a kis egyrészesét és teljesen meztelenül belehuppant a foteljébe egészen közel a laposhoz. Bal lábfejét az asztalra helyezte, míg a jobbat a fotel ülésének karfájára tette. Hátra hajtotta a fejét, s bal kezének mutató és középső ujjának izgató megnyálazása után csiklóját körkörösen izgatni kezdte, miközben bal tenyerével kis mellét kezdte masszírozni, s halkan, nagyon halkan, sóhajtozva némi nyögdécselés kíséretében nevemet suttogta.
Valahogy nem tudtam úrrá lenni magamon, s fürdőshortomban megragadva férfiasságom elkezdtem maszturbálni. Ahogy beljebb nyitottam, az ajtó enyhén nyikorgott, mire Rita felfigyelve elvesztette egyensúját és hátra vágódott. Észre vett különösen felé meredő szerszámom.

- Várj, segítek! - rohanok hozzá, mire megragadja és lerántja rólam a fürdőnadrágot. Oldalra fordulva kicsit feldérdelt.

Újjaival megragadja farkam tövét és nyelvének hegyével körözni kezd a makkomon majd teljes nyelvével nyaldosni kezdi becses kincsem minden részét. Mély levegőt vesz és emennyire csak bírta bekapta és pillanatok alatt hímtagom Rita nyálától úszott, úgy, hogy szinte beleremegtem. Szájában mintegy vákumot képezve szívni kezdte, s nyelvét teljes egészében ráfeszítette farkam törzsére, így mozgatta fejét valami őrületes ritmikára. Olyan kéjt adott, hogy a pillanatok töredéke kellett ahoz, hogy Rita egész arca a spermámtól ússzon.

A Mostohahúg   <BEFEJEZETT>Where stories live. Discover now