10. RÉSZ

21.4K 159 7
                                    

Feltápászkodtunk. Gyorsan magamra kaptam fürdőshortom, Rita magára húzott egy testszínű kis kombinét, ami körülölelve derekát olyan izgalmi hatást gyakorolt rám, hogy farkam izibe megtelt vérrel, s feszesen domborodott ki szűk alsómon. Mese nincs ajtót kellett nyitni.

Ezek tuti a csajok lesznek. - mondta Rita, s én siettem az ajtóhoz, mielőtt a gyanú szikrája is kipattanna húgom és köztem lévő intim  viszonyról.

Nyitom az ajtót mire Alexa egy falatnyi rojtos farmerben és egy igencsak alig valamit takaró topban, szájában a szokásos cigerettájával belibben.
Jobb kezébe veszi cigarettáját, s nagyban átölelve Ritát arcára két puszit adva üdvözli:

Szia Ribikém! - mondta, s közben jókat slukkolt a bűzrúdból.

Mondanom se kell egy kanál vízbe meg tudtam volna folytatni, divat ide vagy oda, de nekem ne Ribikézze le a húgom egy sokat használt fasztarisznya.

Adriii, te kertitörpe! Volnál szíves bevonszolni a segged végre?! - adott utasító parancsot, mire megjelenik az ajtóban egy igencsak picire nőtt, vagy 142cm, eléggé vékony szöszi csajszi, kezében egy szatyornyi piával.

Az estére, hogy nehogy kiszáradjunk. Adri add már ide - nevetett fel harsányan Alexa, s kivette kezéből a táskát de mindeközben Adri le nem tudta venni szemeit a farkamtól dagadó shortomról.

Jó nem volt nehéz, ugyanis Adri feje legfeljebb a hasamig ért, így szemei egyvonalba estek meredező szerszámommal.

Képzeld csajszi mi lenne ha tövig nyomná a szűk lyukadba! - súgta Alexa kuncogva a lány fülébe, amitől a szöszi totál elfehéredett.

A konyhaszekrénybe nyúltam és elővettem a poharakat. Közben az asztal fullosan megtelt piával. Alexa nagyivó hírében állt, s bármely pasit képes a padló alá inni. Viszont ilyenkor elkezd neki alul viszketni, s nem egyszer fordult elő, hogy egy-egy átdiszkózott éjszaka több pasit is kielégített a mosdóban csupán egyetlen pohár rövidért. Lementem a pincébe s felhoztam egy 2 literes pálinkát meg egy tálca sört, ha már szórakozni akarnak a lányok igazán nem akarom elvenni az örömüket. Eközben az asztalon már ki voltak töltve a whisky-k, s a lányok elkezdték az alapozás. Adri aki azelőtt még soha nem ivott látszott rajta, hogy megártott az első pohár, s vihogva el kezdte lehúzni magáról a pólóját.

Támadt egy ötletem. Felelsz vagy merszezzünk, de durván hard-coreba. - dobta fel az ötletet Alexa.

Nem tudom hova fog vezetni ez az este, mert ha betegesen perverz elméje beindul, akkor ott kő kövön nem marad.

A Mostohahúg   <BEFEJEZETT>Where stories live. Discover now