14.fejezet

2.5K 90 11
                                    

A szél mint általában, most  is vadul borzolja össze hajamat. Sötét esőfelhők gyülekeznek felettünk ezért nem látni a csillagos eget. Bőrömön megjelenik a libabőr a hűvös este hatására. Lejjebb merülök a pezsegő medencében, hogy a testem nagyobb részét érje a forró víz.

Harry lassan megszokásból bámul engem. Eddig az ignorálásom miatt nézett folyamatosan, most azért, mert nem hagyja a kíváncsiság nyugodni őt. A tervem bevált, amióta elvetettem a szex gondolatát Harry fejében, észrevehetően megváltozott: feszültté vált, és állandóan koslatott utánam, vagy épp bámult, mintha egy televízió lennék. Jelenleg is épp velem szemben ül a jakuzziban, Megan felé fordulva bólogat, de érzem rajta, hogy a figyelme végig körülöttem kering. Sunyi pillantásokat mér rám és néha rajtam felejti tekintetét. Nem tagadom, élvezem a helyezetet. Végre én vagyok az, aki szokatlan érzésekbe hozza a másikat.

Miután mindenki nagy igeneléssel beleegyezett a medencézésbe, a lányok szokásukhoz híven a fürdőszobába özönlöttek be, a srácok a nappaliban cseréltek ruhát, én meg a magam kakukktojás módján betrappattam a szobámba. Egyenként belecsobbantunk az éjszakát fehér fénnyel megtöltő medencébe, fogtunk egy-egy doboz sört, és elkezdtünk valami teljesen értelmetlen témáról hablatyolni. Szinte mindenkivel beszélgettem ez alatt a három óra alatt, kivétel Harryt, akivel szándékosan kerülök csevegésbe elegyedni. A végén még valami utalást tenne az alkunkra, amitől csak úgy égne a fejem.

Niall a szokásához hívén egy kicsit többet öntött fel a garatra, ezért most flörtölési stílusát szabadon engedve bámul Megan dekoltázsába, aki nem úgy tűnik, mintha nagyon ellenezné a dolgot. A fiúból árad az alkohol, és összegubancolódik a nyelve, de ennek ellenére kitartóan ostromolja a fagyos Megant, aki szinte le se szarja, hogy be van rá indulva. Nem igazán tetszik a jelenet, ezért inkább elfordítom a fejemet, de hopsz, ki hitte volna, hogy a melletem ülő Zayn kukucskál az én melleimbe. Te jézusmária, nem vagyok hozzászokva ennyi kanos sráchoz egy helyen! Sejtettem, hogy a húsz éven felüliek jobban be vannak zsongva a szexet illetően, de hogy ahová nézzek, a srácok szemeiket eleresztve kukucskáljanam a női vonalainkba, kicsit szokatlan az egész.

- Szervusz Zayn.- Hívom fel magamra a figyelmét, hogy végre ne az újonnan szerzett bikinimelltartóm  részéről álmodozzon. - Mi újság veled?

- Van kedved holnap eljönni valahova?- Veszi fel velem szégyenkezve a szemkontaktust. Végre valahára nem a cicimet stíröli.

- Mármint...- Fordítom oldalra a fejem ráncolva homlokom.

- Mondtad, hogy nincs barátod, és öm, gondoltam megihatnánk valamit munka után, ha gondolod.

Te. Atya. Ég. Kezdem magam egy igazi filmben érezni! Az, hogy egy ilyen helyes srác, mint Zayn elhívjon egy randira ráadásul Harry előtt, aki figyelmét szemmel láthatóan felkeltette a jelenet, elég érdekes fordulatokat hoz az estébe. Kitudja, a végén még elrabol és arra kényszerít, hogy szerelmes legyek belé! Hisz ha már eddig eljutottunk, ez sem lenne olyan hihetetlen és eltérő a Wattpad forgatókönyvektől.

- Nem is tudom, Zayn, én jelenleg nem vagyok az a... hogy is mondjam.

- Értem, okés, nem vagyok a zsánered.- Fordul el témát lezárva.

-Nem úgy értem.- Kapok utána.- Rendes srác vagy meg minden, de én most...- A francba, hogy kell valakit lekoptatni kedvesen?- Nem igazán... Érted.

- Semmi baj, Ally, megértem. Sok dolog történt veled az elmúlt hetekben. A szüleid elvesztése, költözés, új barátok és beilleszkedés... Csak gondoltam meghívlak egy italra.

Szemem sarkából Harryt figyelem. Érdekel, hogy hat rá a jelenet. Vajon érez-e irántam valamit ahhoz, hogy most féltékenyen közbeszóljon?

De ő láthatóan jól megvan a Louis-szal való témával, és nem fordít különösebb figyelmet a randiajánlatra. Kár, pedig lassan már igazán elkezdhetne érezni irántam valamit! Nem baj, majd a játék felgyorsítja a dolgokat.

Kissed by the ocean {H. S.} BefejezettTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang