35.fejezet

2.4K 92 2
                                    

Miután Harryt két percen keresztül csókolgattam, hogy végre elnevesse magát, végleg megtörve a jeget, megérkeztünk a titkos helyszínre. Nem mertem semmit sem kérdezni, arról, mégis mi ez a hatalmas épület előttünk. Meg sem fontolva, hogy Harry kinyitná az ajtót nekem - hisz, ugyan mikor tenne olyat? -, kipattantam a kocsiból.

Harry a kezem után kapva sétált velem be a nagy felirattal kidíszített táncházba. Életemben nem voltam még ilyen esten. Ha Harryn függött volna az egész, akkor lehet most egy sortban és blúzban sétálnék be az épületbe, ugyanis ha én magamtól nem döntök egy fekete, elegáns ruha mellett, akkor úgy néznék ki, mint egy bohóc.

Amint a nőies, újonnan vett ruhadarabot próbáltam magamra, Tess szavai jutottak eszembe: "Ki az isten hord a mai világban ruhát?"

Ebben igaza volt, a lányok vagy láncokkal vannak telerakva, vagy combig érő férfiholmikban szlalomoznak az utcán. Az a kedves, kis ártatlan imidzs, amit a 2010-es években még minden lányon ott volt, most a kifinomultsággal együtt a tengerbe veszett. Tényleg nem látni egy ruhát hordó tinilányt az utcán, vagy ha igen, akkor mindenki lassacskán végigméri, miféle szerzet ez az ember.

- Akkor...- Fordulok Hazz felé.- Most egy táncestre jöttünk?

- Bingó.- Fordítja felém aranyosan mosolygó fejét Harry. A haja most is kuszán áll a feje tetején, a legegyszerűbb ruhákat vette fel: fekete nadrág és fehér póló. Nem tudom, tudatában van-e annak, hogy ilyen spontánul is milyen döglesztően néz ki, de az is lehet, hogy pontosan képben van vonzerejével, és meg sem erőlteti magát, mert a lányok anélkül is utánafordulnak az utcán.

- Ezt sem feltételeztem volna rólad...- Jegyzem meg halkan orrom alatt.

-Hát, hiába Ally baba. Nem tudhatsz mindent erről a jóképű férfiról itt melletted.- Vigyorodik el beképzelten. Halvány mosolyt varázsolok arcomra, és így válaszolok:

- Én csak téged látlak magam mellett.

Harry fejéről egyből legörbül a mosoly. Újra unottan néz rám oldalvást, amolyan "jaj, má' megint?". Suttyomban elkuncogom magam a tökéletes reakcióján, majd, hogy lazítsam kedvetlenségét, felpipiskedem magam arcához és szorosan nekinyomom ajkam orcájának. Végig csak egy, hosszú cuppanó hangot adok, mintha lelassítottak volna egy puszifelvételt. Aztán amikor már egy jóideje tartom arcán szám, megnyomom a cuppanós hangot, és elhúzódok tőle. Az imént adtam egy hosszú, 10 másodperces puszit Hazz arcára, aki minden jel szerint igazán élvezte gesztusom: most zavarában a padlót nézve vigyorog, és enyhe pírárnyalat üti meg vonásait.

- Ó, te jó ég.- Játszok rá a meglepett hangra.- Csaknem a nagy, kemény Harry Stylest látom elpirulni egy lány miatt?

Elégedetten mosolygok tudva, hogy visszaadtam neki az iménti beszólását.

- Na, idefigyelj Ally!- csap minket egy falhoz. Annak ellenére, hogy ez egy agresszív, erős mozdulat, Harry mégis a lehető leggyengébben nyomott hátra. Figyelt rá, hogy a fejem ne koppanjon és a hátam se fájduljon meg. Ez a bosszú a beszólássorozatomért.

- Ha így fogod folytatni, édes, drága hercegnőm, garantálom, hogy ziláltan és frissen elélvezve fogsz arra a kicseszett parketre lépni. Azt javaslom mostantól tartsd vissza azt a nagyon cinikus kis szád, ha nem akarod betömetni a farkammal.- suttogta a fogain át Harry a fülembe. Egy pillanatra lefagytam a helyzet felállásán. Azán, mikor büszkén mosolyogva elhúzódott tőlem a göndörke, én is engedtem a megfeszített idegeimből. Láthatta a lesokkolt kifejezésem, ezért, hogy enyhítse a helyzetet, előrehajolt és egy puszit nyomott az orrom hegyére. Megcsapott pézsmás illata hirtelen közelségétől, és szívem hevesen vert ajka érintése miatt. Mosolyogva elhúzódott és megfogta a kezem, hogy tovább vezessen.

Kissed by the ocean {H. S.} BefejezettWhere stories live. Discover now