Introductie Sabrina

381 21 2
                                    

Hoi ik ben Sabrina. Ik ben 18 jaar. Ik kom van VMBO-T af en ben doorgestroomd naar de HAVO. Ik ben heel blij dat ik het gehaald heb. Echt heel blij. Bijna leek het erop dat ik mezelf zou verliezen.

Het was 2013. Ik ging samen met mijn ouders en mijn broer op vakantie naar Terschelling. We hadden er erg veel zin in. We waren namelijk al twee jaar niet op vakantie geweest omdat mijn ouders niet erg veel geld hebben. Daarom heb ik al sinds mijn 14e een bijbaantje om hen een beetje te helpen en mijn broer ook. Dus daar zaten we dan. In de auto. Het was 7 uur 's ochtends. Marijn zat hele harde muziek af te spelen van z'n mobiel. Ik weet nog dat ik naar hem ging schreeuwen. "Marijn ik zit hier een boek te lezen verdomme!" En hij negeerde me volkomen. Mijn ouders speelden muziek af in de radio. Opeens werd het heel mistig. We konden nauwelijks wat zien. Ik geloof dat we toen in de buurt van Zwolle waren.

En toen gebeurde alles heel snel. Het ene moment knalde een vrachtwagen tegen ons aan en het ander moment lag ik naast Marijn in het ziekenhuis. Dat was de eerste keer dat ik Marijn zag huilen. Hij was heel bang. Ik ook. We wisten niet waar onze ouders waren, totdat een verpleegster onze kamer binnen liep. "Zijn jullie de kinderen van Suzanne en Mark Vissers?" "Ja ik ben Sabrina en dat is Marijn." "Ik moet helaas melden dat jullie ouders de klap niet gehaald hebben." Toen stortte mijn wereld in.

Nu woon ik bij mijn oma in Beverwijk. Sinds de klap zijn Marijn en ik heel hecht geworden. Hij is als een beste vriend voor me. Zijn beste vriend Dioni komt vaak bij ons op bezoek. Hij staart me altijd aan. Wat moet hij van me?

04-01-2015

Dangerous. || B-BraveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu