Introductie Miranda

403 24 1
                                    

Hoi ik ben Miranda. Ik ben 17 jaar. Althans, ik denk dat ik Miranda heet. Ik ben dat niet zeker. En je vraagt je zeker af waarom ik niet zeker ben over mijn naam. Ik zal je dat eens uitleggen.

Mij werd altijd verteld dat ik geboren werd op 20 april 1998 in Rotterdam als Miranda van Wijk. Mijn oudere zus heet Lisanne en mijn broertje heet Daan. Al op vroege leeftijd verhuisde wij naar Amsterdam, omdat mijn vaders werk daar naartoe verplaatst is.

Voor een school project van de eerste klas ging ik op zoek naar beroemde Amsterdammers. Dat zijn er veel natuurlijk, en ik besloot om naar het gemeentehuis te gaan en informatie te vragen over beroemde Amsterdammers. Als een nieuwsgierig kindje dat ik was, ging ik ook gelijk op zoek naar mijn eigen stamboom. Ik vond iets heel raars. Ik stond niet ingeschreven als Miranda van Wijk gelijk na mijn geboorte. Niet eens een jaar erna, maar op het jaar 2000. Wanneer ik verder las, stond er dat ik was geadopteerd. Ik heette oorspronkelijk Lotte Brouwers.

Sindsdien ben ik op zoek naar antwoorden over mijn verleden. Wie waren mijn ouders? Had ik als Lotte Brouwers broers en zussen? Wie was ik? Wie ben ik? Mijn ouders weten niet dat ik hun big secret weet. Ik durf ze niet te vertellen dat ik niet meer weet wie ik ben.

---

Dit waren alle introducties. Nu kan het echte verhaal beginnen! Ik hoop dat jullie verder willen lezen en het tot nu toe leuk vinden! Feedback hoor ik graag

School is ook weer net begonnen :-( Ik kan nu niet zo veel meer updaten. Jullie begrip zou ik zeer waarderen :)

Comment/vote/follow xx

06-01-2015

Dangerous. || B-BraveWhere stories live. Discover now