011

1K 105 8
                                    

Стомаха на Оню се преобърна.

-Какви ги говориш, момче? - озъби се леля му, съвземайки се от шока си. - Да не мислиш, че ще  повярвам на подобни глупости? Няма да позволя вчерашни нехранимайковци да се месят в семейните ми дела!

-Казах истината! И няма да позволя да се отнасяте с него по този начин!- изкрещя Минхо гневно и лелята на Оню направи стъпка назад уплашено. - Няма да можете да го  наранявате повече!

Оню се изправи на леглото, объркан от всички неща, които изпитваше.  Кий постави ръката си на рамото му и успокоително докосване му подейства добре. Той надигна очи и срещна погледа на другото момче, който, за голяма изненада на Оню, бе също плувнал в сълзи.

-Как смееш да говориш така на възрастен човек? - извика жената в отговор, но пребледнялото й лице я издаваше. - Не знам каква игра играеш, но Оню ми е племенник и аз съм негова настойница пред закона! Мога да се държа с  него, както си поискам!

-Той не е предмет! - възмути се и Джонг - Той е човешко същество!

-Госпожо - обади се и Темин, гласа му спокоен, макар дланите му да бяха свити в юмруци. - щом твърдите, че сте негова леля и негов настойник през закона, защо не го оставихте да обясни? Как може да повярвате  на думите на директора, а да на дадете шанс на тези на собствената ви плът и кръв? Такова ли трябва да е отношението ви? Това ли означава да си ‘възрастен’? Защото ако е така, не искам никога да ставам такъв. По-добре да си остана завинаги ‘нехранимайко’.

-Ти…! Как смееш?!

-Махайте се - повтори Минхо и заобиколи леглото, заставайки плътно до Оню. - Дори не заслужавате да дишате един и същи въздух като него!

-Аз плащам за обучението му и давам подслон!

-Колко благородно от ваша страна! Вече може да дишате спокойно, защото ви освобождава от тови ви задължение! Оню повече няма да стъпи във вашата къща!

-Минхо!

-Не, Оню - обърна се Минхо към сродната му душа, красивото му лице изкривено в гневна гримаса. - Досега не ти създавах нищо друго освен неприятности и не се грижех за теб, както се полагаше. Но това ще се промени! Ти си мой и дори и целия свят да се обърне срещу мен, няма да се откажа от теб!

You can't break a broken heart { boy x boy }Where stories live. Discover now