013

1K 107 6
                                    


Оню се опита да се намести на мястото си на дивана и при все, че задника му, едва ли някога се бе докосвал до по - удобен такъв, се чувстваше така, все едно седи на тръни. По слепоочието му се спусна капка пот и той се опита да я избърше небрежно с пръсти, но острия поглед на майката на Мино, го накара да замръзне по средата на движението.

- Е, Оню, Мино ми каза, че си добър ученик? - каза тя внезапно и Оню не подскочи. Много. – Имаш ли любим предмет?

- Ами да. - прокашля се Оню, намествайки очилата си нагоре. - История, госпожо.

- О, не ме наричай ‘госпожо’, това обръщение ме кара да се чувствам стара. - махна тя неопределено във въздуха, диамантения пръстен на дясната и ръка, хващайки светлината над лампите над тях и проблясвайки. - Наричай ме просто На Ън. Ще ми направиш ли тази услуга?

- Да, разбира се. - размаха ръце пред себе си Оню, усещайки как лицето му пламва. Къде се губеше Мино? Пет минути никога не му се бяха виждали по - дълги.

- Оню! -извика детски глас и на лицето му неволно цъфна усмивка.

- Здравей, Йоджун! - засмя се Оню, когато момченцето се хвърли отгоре му, сигурно в това, че ще го хванат.

- Ще останеш за вечеря нали, нали? -забъбри то въодушевено, намествайки се на коленете му. - Искам да ти покажа стаята си! Имам всичките фигурки от ‘Лигата на отмъщението’ и тези на ‘Х-мен’, и няколко плаката! Мама ми подари нов комплект “Лего’ и много ми се иска да си построя гара, но картинките са трудни! Ще ми помогнеш ли? А и може да гледаме ‘Ловен сезон”! Това ми е любимата анимация! Ти харесваш ли я? Ако не, може да си изберем нещо друго, имам голяма колекция и..

- Йоджун.. - На Ън прекъсна по - малкия си син, опитвайки се да звучи строго, но гласа й потрепервайки накрая от едва прикрития смях, който я напуши. - Остави госта ни намира. На това ли съм те учила?


- Но мамо.. - нацупи се Йоджун, обръщайки се към нея. - Толкова рядко виждам Оню! Йосун ми каза, че когато имаш гадже, трябва да се виждате всеки ден, защото иначе любовта ви ще угасне!

Оню се опита да прикрие лицето си зад главата на Йоджун.

- И Оню какво общо има с това? - попита объркано На Ън, кръстосвайки крака елегантно.

You can't break a broken heart { boy x boy }Where stories live. Discover now