TWINCEST (2008)

12 1 0
                                    


"Chrisi, nech toho," napomenul Thomas bratra, který ho neustále vyrušoval od sledování jeho oblíbeného seriálu."Nudím se," objal Chris polštářek."Tak se zabav," zabručel Thomas bez zájmu."A co právě dělám?" praštil ho Chris znovu. Thomas zůstal bez hnutí sedět a teprve po další ráně na něj otočil tvář."Baví tě to?""Docela jo," vyplázl Chris s úsměvem jazyk a uštědřil mu další ránu přímo do obličeje."Přestaň.""Ne.""Přestaň.""Ne!" odporoval dál Chris a pokračoval v bombardování Thomase. "No jak chceš," popadl Thomas druhý polštářek ležící na pohovce, který měl společně s tím Chrisovým plnit dekorativní účely, a začal bratrovi oplácet jeho rány, dokud mezi nimi nevypukla nelítostná polštářová válka. Tu ukončil až zvuk tříštícího se skla.


"A sakra. Teď je po nás," usoudil Thomas při pohledu na tyrkysově modré střepy, které ještě před chvílí tvořily oblíbenou vázu jejich mámy."Koupíme jí novou," nevšímal si Chris škody a využil momentu, kdy se Thomas zabýval střepy, k rozhodujícímu úderu."Jau, Chrisi!" vykřikl Thomas, chytil bratra za boky a se smíchem ho strhl na stranu, což zavinilo Chrisův i jeho následný pád na zem."To neplatí. Já použil jenom polštář," smál se Chris a pozoroval bratra, který na něm obkročmo seděl."A já ti říkal, ať toho necháš," usmíval se Thomas."Ale taky jsi mi řekl, ať se zabavím.""Copak se neumíš zabavit jinak, než týráním svého bratra?" přiblížil Thomas už vážnou tvář ke Chrisově."Ještě můžu líbat svého bratra," zašeptal Chris, nadzvedl ze země hlavu, aby zrušil zbývající vzdálenost a jemně Thomase políbil.


"To je přijatelnější možnost," usmál se Thomas a na oplátku se naplno ponořil do polibku, kdy tak dlouho dorážel zuby na Chrisovy rty, dokud jeho ústa nepovolila a nepřijala jeho jazyk.Chris bez váhání objal bratra kolem krku a tlakem se ho snažil přimět, aby se na něj položil. Thomas však škádlivě kladl odpor a namísto zalehnutí se mu zaklínil mezi nohy do pozice, ze které se mu nabízely veškeré možnosti laskání bratrova těla. Odtáhl se od Chrisových rtů a vyhledal jeho oči zastřené touhou. Miloval ten pohled plný nevinnosti a oddanosti, se kterou na něj Chris tiše hleděl v očekávání, co se bude dít dál. Něžně mu přejel prstem po rtech, pokračujíc přes krk na hruď až k lemu trička, pod které zajel dlaní a přejel s ní po bratrově plochém bříšku. Chris se slabě otřásl a o něco pevněji sevřel stehna k sobě, čímž Thomasovi znemožnil případný únik od laskání, kterému se s osvojenou přímostí, promísenou značnou něžností, už pilně věnoval.


Thomas dráždivě třel bratrovu kůži kolem pupíku, kde se ukrývala Chrisova nejcitlivější místečka, a zároveň něžně skousával jeho rty v zubech. Chris jej na oplátku líbal a prsty zajížděl do vlasů, které Thomasovy přepadávaly do tváře. Líbila se mu představa, že zná detailně bratrovy erotogenní zóny, byly naprosto identické s jeho. Rozdílná byla však manipulace s nimi. Zatímco on vyžadoval jemný přístup, Thomas potřeboval pravý opak.Thomas dvěma rychlými tahy vysvlékl z ležícího Chrise tričko, aniž by s ním zbytečně moc manipuloval a při pohledu na nahou kůži se mu zablesklo v očích. Bez čekání na Chrisovu reakci si svlékl i to své, čímž mu umožnil perfektní výhled na své sportem vypracované tělo. Pánví se přitiskl k bratrovu rozkroku a rty mu přejel po rozechvělém krku. Chris zavzdychal a zaryl mu pěstěné nehty do ramen, když Thomas stiskl napjatou kůži slabě mezi zuby. Bratr lehce usykl, Chris si hned přitáhl jeho hlavu a několikrát ho něžně políbil na omluvu za způsobení malinkých škrábanců na opálené pokožce. Thomase to však nerozladilo, ba naopak. Vtiskl Chrisovi vlažný polibek a začal se jazykem sunout na jeho hruď, kde střídavě bral do úst vzrušením naběhlé bradavky, které ještě více dráždil svými zuby a jazykem.


Chris rozrušeně trhal hlavou, prsty proplétal mezi bratrovými vlasy a stehny mu drtil boky, které obmotal kolem něj a silou si ho přitiskl na svůj naběhlý klín. Thomas tiše vzdychl. Chris se svým rozkrokem otíral o jeho a nutil ho tak zvyšovat intenzitu laskání na hrudi i podbřišku, kam se záhy přesunul. Střídavou rychlostí šimral bratra jazykem kolem pupíku, přejížděl s ním kolem lemu spodního prádla vyčnívajícího zpod kalhot a prsty se jal dobývat pásek a zip, které mu znemožňovaly přístup k hlavnímu bodu jeho snažení.Trhnutím stáhl z Chrise džíny a hřbetem ruky se otřel o jeho vzrušení, zatím co s ním udržoval přímý oční kontakt. Bratr spokojeně zamručel a znovu skřípl Thomasovy boky do svěráku svých štíhlých stehen, aby ho přiměl shýbnout se a on ho tak mohl vášnivě políbit, než mu povolil vrátit se tam, kde už Thomas všetečně rejdil svojí rukou a vynutil si tak Chrisovy tiché steny. Byly jako rajská hudba pro jeho uši, hřál ho pocit, že dokáže své dvojče uspokojit tak, jak si zaslouží. Jakmile se mu zdálo jeho sténání příliš tlumené a kontrolované, bez rozmýšlení zbavil Chrise spodního prádla, zapřel se rukama o zem, aby se mohl jedním zhoupnutím posunout na patřičnou pozici a bez zaváhání sklonil k jeho rozkroku hlavu.


Chris sevřel obě dlaně v pěsti a pevně semkl víčka k sobě, jakmile ucítil mučivě vzrušující vlhko. Prudce vydechl, když ho bratrův jazyk pošimral na špičce vzrušení, než začal s pravidelnými pohyby hlavou, i vypomáhající si rukou. Chris s narůstajícím vzrušením přerývaně dýchal, hlasitěji vzdychal a slabě sebou zmítal, mezitím co ho Thomas přivřenýma očima spokojeně pozoroval a podle jeho reakcí obměňoval rychlost svých pohybů."Thomasi..." zakňoural Chris a prohnul se v zádech jako luk, když dosáhl vyvrcholení. Bratr si otřel hřbetem ruky ústa a vykouzlil na obličeji úsměv. Pozoroval třesoucího se Chrise a jemným hlazením jeho podbřišku mu pomáhal vrátit se do normálního stavu."Spokojen?""Naprosto," přikývl s roztřeseným, ale naprosto blaženým úsměvem Chris."To jsem rád," kývl hlavou Thomas a podíval se na obrazovku, kde právě běžely závěrečné titulky. "No... A zase jsem se nedozvěděl, jestli je to dítě Pedrovo nebo Chuana!"

Sbírka liščích příběhůWhere stories live. Discover now