5.Bölüm

958 37 0
                                    

22.25 ,

Oğuz arabasından indiğinde kayalıkların çevresinde ki düz bir zemin olan kısımda olay yeri inceleme ekiplerinin çektiği şeridi hemen farketti. Arabadan indikten sonra hızlı hızlı on onbeş adım atarak şeritlerin olduğu kısıma geldi.

- Merhaba arkadaşlar.

- Merhaba Başkomiserim inceleme yaptık deliller toplandı incelenmek için gönderildi.

- Delil mi ?

Bu kelimeye o kadar hasret kalmıştı ki şimdi birden duyunca içi bir hoş oldu ama içinden de bir sevinç gülümsemesi geldi. Çok sustuğunu düşündü birden , sormaya başladı,

- Bulunan delillerden bahseder misin?

- 35 yaşında bir bayan. Üzerinden kimlik çıktı adı Elif Taşteken, bir de cüzdanın da bir miktar para ve bir numara. Ama üzerinden telefon çıkmadı.

- Herhangi bir kredi kartı ?

- Hayır. Sadece 185 lira para ve bir kağıtta yazılı olan numara. Zaten buraya bırakılmış olmalı. Siz de incelerken göreceksiniz ki yer de ya da üzerinde kan lekesi yok , tamamen usta işi. Boğazı kesilmiş ama üzerine kan sıçramamış bile.

- Bu nasıl bir iş böyle hey Allah'ım

- Giderek ustalaşıyorlar sanırım Başkomiserim

- Ziya nerede ?

- Siz gelmeden on dakika önce yeni gelen müfettişle emniyete geçtiler. Zaten bizim de burada işimiz kalmadı ekiplere devredip gideceğiz

- Pekala. O halde kolay gelsin ben de bir inceleyeyim

- Pekala. Kolay gelsin Başkomiserim

- Sağol

Oğuz kadın cesedinin yanına ilerlerken sayıklıyordu. Elif Taşteken ..

Yanına yaklaştığında biraz da soğuktan morarmış ve boğazı net bir şekilde kesilmiş fakat elbisesine bir nokta kadar bile kan sıçramayan malum kadının yanıbaşına geldi. Eldivenlerini taktı saçına yüzüne bir baktı, kesik olan boğazını ve bulunulan yerde bir inceleme yaptı. Daha sonra ekiplere önce başıyla işaret etti daha sonra da kaldırabilirsiniz kolay gelsin diyerek arabasına doğru yöneldi.

Arabasına bindiğinde emniyete gidene kadar düşündü. Bu kadın cesedi de ne oluyordu? Daha ismi dahi bulunamayan bir ceset varken bir ceset daha oldu ellerinde.

Düşündü.

Bu ne demekti? Acaba ilk cesetle bir alakası var mıydı bu cesetin? Ya da sadece hedef şaşırtmak için öldürülen bir masum kadının canına mı kast edilmişti?

Hadi oradan dedi kendi hislerine. Bu şehirde işlenen suçları tek bir adam yapmıyor ya diyerek susturdu kendi hissini telefon çalarken.Arayan Atıf müdürdü.

- Oğuz neredesin?

- Emniyete geçiyorum müdürüm

- Delil raporları sabaha kaldı gelmene gerek yok. Sabah toplantı da konuşuruz iyi istirahatler

- Sağolun müdürüm

Telefon kapandı ama istikamet değişmedi Oğuz için. Emniyete doğru arabasını sürmeye devam etti, boş kalan yollarda yorgunluğunu da sürükleyerek.

Ne olursa olsun bu gece bir soru işareti azalacak dedi kendi kendini avuturmuşçasına inandırmaya çalışarak..






Sır Ölüm - Gerilim ve Macera PsikolojisiWhere stories live. Discover now