3. Asher

2.3K 69 3
                                    

Három nap telt el azóta, hogy Camryn elszaladt előlem. Nem értem, miért csinálta. Csak azt tudtam, addig nem nyugszom, míg meg nem szerzem. Abban a percben, mikor a szemembe nézett, tudtam, hogy kell nekem, és soha nem leszek képes mást szeretni rajta kívül. Tudtam, hogy ő az igazi. És kell nekem.

Éppen ezért, a legjobb barátomat kértem meg arra, hogy keresse meg. Seth egy hacker, bárkit megtalál. Úgyhogy elmentem hozzá azzal a kéréssel, hogy keresse fel az összes Camryn nevű lányt San Francisco városában. Meg is találta. Camryn Bennett. Nagyszerű. Egy gazdag lányba szerettem bele, aki elvileg még csak szóba se állt volna velem, ha nem kellett volna neki a segítségem. Rossz fába vágtam a fejszém. Én hülye.

Ebben a pillanatban jött az ötlet, hogy miért is nem felejtetem el magammal ezt a lányt. Rengetegen vannak, akik ölnének egy éjszakáért velem. Ezt akár ki is használhatom. Így, ezzel a gondolkodásmóddal eljutottam odáig, hogy elmegyek a Redbe.

Már éppen leparkoltam a Harley motorommal, mikor látok egy ismerős arcot bemenni az épületbe. Ez nem lehet igaz. Camryn. Miért pont most kell itt lennie???

Na jó. Bemegyek. Iszok. Felszedek egy csajt és elfelejtem, hogy valaha is láttam ezt az ördögi angyalt. Igen ez egy jó terv.

Bementem a bárba. Szemem akaratlanul is az ismerős hazel árnyalatú szemet kereste. Nem találtam, úgyhogy elmentem a bárpulthoz és kértem egy sört. Könyökkel rátámaszkodtam a pultra amígy vártam az italomat. Mikor üveg koppanását hallottam, a legsármosabb mosolyommal fordultam meg. Ez azonban az arcomra fagyott, mert egy olyan lány arcába bámultam, akit próbáltam elfelejteni.

-Asher. - lehelte alig hallhatóan, aminek köszönhetően képtelen voltam visszafogni magam, szemem az ajkára tapadt. Erőt vettem magamon, rávigyorogtak a még mindig döbbenten álló lányra.

-Helló, bébi. - köszöntem. - Hogy-hogy itt? - kérdeztem és itam egy korty sört.

-Itt dolgozom. Pár napja kezdtem, és azóta minden nap itt vagyok... - magyarázta gyorsan, de szinte nem is hallottam a hangját, mivel szemem a munkaruhájára tapadt, aminek erős kivágásátő mocorogni kezdett a férfiasságom. Mivel nem is figyeltem arra, amit mond, nem értettem a kérdést.

-Mit kérdeztél? - néztem végül a szemébe. Megforgatta a sajátját és akaratlanul is elmosolyodtam.

-Mit keresel itt? - kérdezte. Úgy döntöttem, kerek perec megmondom neki a bajom, és tegyen az infóval, amit akar.

-Pár napja találkoztam egy lánnyal, aki éppen menekült. Megmenettem, de mikor bemuatkoztunk egymásnak, egyszerűen elfutott. - mondtam. - Azon jár az eszem már három napja, hogy valami rosszat tettem-e, vagy csak ilyen undorító-e a pofám. Szerinted? - kérdeztem végül. Elakadt a lélegzete, lesütötte a szemét, és elpirult. Elképesztően gyönyörű volt. Már éppen mondani akartam valamit, amikor mellettem termett egy részem faszkalap, és elkezdett zagyválni valamit arról, hogy mit kér, és az ital után találkozhatnának. Közel álltam hozzá, hogy lerúgjam a fejét. Mikor azzal jött, hogy akár a mosdóban is szórakozhatnak, elszakadt a cérna. Megragadtam a tudkó torkát, lelöktem a földre és háromszor belevertem a pofájába. Camryn sikítása ragadott ki a kábulatból. Felálltam, megfordultam és ránéztem az apró, reszkető lányra. Szeme megtelt könnyekkel, én pedig óvatosan odaléptem hozzá és magamhoz öleltem hicsi testét. Elkezdtek csorogni a könnyei.

-Hazaviszlek jó? - kérdeztem. Bólintott, és kimentünk a Redből. Mikor odaértünk a mocimhoz, megtorpant és felnézett rám. Én ráraktam a fejére a sisakot és felsegítettem magam mögé az ülésre. Mivel úgy voltam vele, hogy vagy elviszem haza, és ott alszok vele, vagy magamhoz viszem, mert kizárt, hogy ilyen állapotban egyedülhagyjam, úgy döntöttem, a második lehetőség jobb.

Így hát elvittem a házamba. Mikor odaértünk, leszálltunk és bekísértem. Szerintem még mindig sokkban volt, mert amikor leültettem a kanapára csak ült ott és maga elé meredt. Leguggoltam elé, megsimogattam az arcát és csak ekkor nézett rám kábán.

-Jól vagy bébi? kérdeztem. Bólintott, de újra megteltek a szemei könnyekkel és zokogni kezdett. felültem a kanapéra. Magamhoz szorítottam rázkódó testét és megnyugtatón suttogtam a hajába. Egy idő után arra lettem figyelmes, hogy egyenletesen szuszog. Elmosolyodtam, magd felvittem a lépcsőn a szobámba. Lefektettem az ágyba, majd levettem róla a magassarkú cipőt. Kikaptam az egyik pólómat a szekrényemból és lehámoztam róla a sajátját, majd ráadtam a sajátomat. Én levetkőztem boxerbe, majd bebújtam mekké. Magunkra húztam a takarót és hátulról hozzásimultam. Felsóhajtott és befészkelte magát a karomba. Belecsókoltam a nyakába és elaludtam.

Örökké az enyém /befejezett/Where stories live. Discover now