11. Asher

1.5K 47 2
                                    

Mikor leparkolok a gyárépület előtt, már látom is a kis csődületünket.

Ott volt Jake, Marcus, Em, Lina, Ryan, Noah, Liam, Kyle és Madison.

Mielőtt megalakítottuk a Cool Roads Brotherhood-ot, csak páran voltunk barátok. Aztán csatlakozott Em, Lina, Kyle és Ryan, és megbeszéltük ezt a bandás cuccot. Én lettem közös megegyezés alapján a vezető.

Egy idő után csatlakoztak még többen, ma már negyvenen vagyunk. Van fegyverünk is. A biztonság kedvéért.

Oda értem a többiekhez. Le voltak hangolva. Mondjuk meg is értem, mivel most vitték el a 4. lányt tőlünk.

Megbeszéltük a haditervet, ami a következő. Hívjuk a többieket is. Hármasával átkutatjuk egyész San-Francisco-t. Ha megtalálja őket valaki, az hívja a többieket. Akkor mindenki odamegy, majd kimentjük a lányokat. Ha úgy alakul, hogy nem lesznek meg, akkor megnézzük a város körül. Ha ott sem lesznek meg, akkor valószínűleg nem találjuk meg őket soha.

Sajnos ez a lehetőség is fennáll. Már pont végeztünk is, mikor leparkolt egy autó, ahonnan James ugrott ki. Basszus. Nem mondtam neki, hogy maradjon otthon. Jaj ne. Ne ne ne ne ne. Fel kell hívnom Camrynt. Arrébb mentem a többiektől, tárcsáztam a számot. Harmadik csöngésre vette fel.

-Asher? - kérdezett bele. Megkönnyebbülve fújtam ki a levegőt.

-Szia, bébi. Csak meg akartam nézni, vagy inkább hallgatni, hogy jól vagy. - momdtam, mire felnevetett.

-Miért ne lennék? - kérdezte. Egy autóhangot hallottam. Kint van?

-Bébi, hol vagy? - kérdeztem ijedten.

-Éppen hazafelé tartok. Miért? - baszus, baszus, basszus. Mi van, ha elviszik.

-Nézz hátra. Nem jön utánad semmi?

-Asher, szeintem túlzásba ese... - nem fojtatta, és hallottam valami olyan hangot, mintha kiáltozna csukott szájjal. Majd hallottam sgy férfit, ahogy azt mondja, "au te ribanc!" Majd lihegést hallottam, és Camryn ijedt hangját. - Asher? Asher... Az előbb... Jön egy fehér kisteherautó... Asher, félek... - mondta, majd hirtelen belesikított a tepefonba, majd elhallgatott.

-Akárki is vagy, nem fogod látni többet a lányt. - mondta egy ismeretlen hang, majd a telefonom sípolni kezdett, mire rájöttem, hogy lecsapta a hívást.

Odarohantam a többiekhez, és elkezdtem magyarázni.

-Srácok... Camrynt elvitték.

-Ki az a Camryn? - kérdezte Ryan.

-Camryn, a barátnőm! - kiáltottam. - És most elvitték, és nem tudom hol van, hogy mit csinálnak vele, hogy egyáltalán él-e még. BASSZA MEG! Lehet, hogy már megölték. Ismerem, nem hagyja magát. - odamentem a falhoz, lerogytam, a földre ültem és a tenyerembe temettem az arcom. Egy kezet éreztem a vállamon. Felnéztem, James volt az.

-Nyugi haver. - mondta. - Megtaláljuk, bárhol is van.

Eközben Camryn:

Be van kötve a szemem. Nem látok semmit. Félek. Érzem, ahogy mozog a teherautó. Nem tudom, mióta utazunk. Lehet 10 óra, de akár 2 perc is. Csak azt tudom, hogy ki kell jutnom innen. Megpróbálom megmozgatni a kezem, de össze van kötve. A számba egy kötél van, alig kapok levegőt, és már érzem a vér ízét a dörzsöléstől.

Hirtelen megállunk. Nem tudom, csak ideiglenesen, pihenőre, vagy itt a végcél. Mikor hallom, ahogy kinyitják az ajtót, tudom, akárhová kerülök, itt is maradok egy ideig. Egy kéz ragadja meg a karom, kiránt a teherautóból. Elfelejtem mozgatni a lábam, ezért leesek a földre. Hallom, ahogy egy férfi káromkodik, majd megragad, a vállára dob, és elindulunk valahova.

Egy perccel később megcsap a kellemes hideg. Érzem, ahogy még két kéz megfog, leültetnek egy székre, majd kikötözik a kezem. Azonban nem élvezkettem a szabadságot, mert lekötöztek a szék karfájához. Egy kezet éreztem a fejemen, ami levete a szemkötőmet.

A vakító fény miatt hunyorogtam, majd folyamatosan hozzászokik a napsugarakhoz. Mikor már rendesen látok, észre veszem, hogy a terem tele van fegyveres férfiakkal. Valaki kiveszi a számból a kötelet, de nem merek megszólalni. Elönt a félelem, szemem elkerekedik és felgyorsul a légzésem. Egy férfi elém áll. Arca sebhelyes, haja sötétbarna, és fehér öltöny van rajta. Bárhol felismerem.

-John?

Asher

Már egy órája megyek az autómmal. Már az egész várost átkutattam, de nem találom sehol. Teljesen ideg vagyok. Lehet, hogy már nem él. Nem hallom majd a hangját. A nevetését elfelejtem. Mosolya emléke elmúlik. Csak egy távoli lány lesz, akit valaha szerettem. Nem engedhetem meg ezt.

Haza hajtok, majd felhívok egyesével minden egyes bandatagot. Semmi. Eltűnt. Mintha nem is lett volna. Nincsenek nyomok. Vége. És az utolsó szavam nem az volt, hogy szeretem. Mi van, ha nem tudja? Mi van, ha úgy hal meg, hogy nem tudja, mennyire megőrülök érte?

Nem, Asher. Megtalálod. Csak jó helyen kell keresni. - gondoltam, majd tárcsáztam azt a számot, amiről tudtam, megadja a választ a kérdésemre...

Szerk.: Hali mindenki!!! Először is, remélem, tetszett ez a rész is. Hamarosan jön a folyti. Másodszor, ebben a pillanatban 65 ember olvasta már a könyvem. Tudom, nem nagy szám, de nekem az is motivációt ad, hogy valaki olvassa egyáltalán. Úgyhogy, nagyon szépen köszönöm, hogy már ennyien vagytok.

Puszii!🥰😀😉

Örökké az enyém /befejezett/Where stories live. Discover now