13. Asher

1.5K 44 2
                                    

Itt állok a sír felett, és azon gondolkodom, mit tehettem volna. Az a faszfej olyan gyorsan tüzelt, hogy esélyem sem volt megmenteni. Még most is győzködöm magam, hogy nem az én hibám volt. De ha én nem lettem volna, soha nem lett volna abban a pincében. John meghalt. Meg is érdemelte ezek után.

Úgy sajnálom. Mi lett volna, ha engem lő le? Ha nem ő halt volna meg, hanem én? Neki is hiányoznék, biztosan. Soha nem bocsájtom meg magamnak, hogy akkor és ott nem tudtam megmenteni.

Rengeteg mindenen mentünk keresztül együtt. Még mindig nem tudom elhinni, hogy vége. Annyira sajnálom.

Ahogy nézem a sírt, egy könycsepp gurul le az arcomon. Újra elolvasom.

Ryan Colson
1995. 05. 15. - 2020. 06. 23.
Barát. Társ.

Ahogy újra és újra végigolvasom e sorokat, érzem, ahogy két kar fonódik a derekam köré.

-Nem a te hibád volt. - suttogja egyetlenem. Megfordulok, majd szorosan megölelem.

Ezalatt a pár hét alatt nagyon szépen felgyógyultak a sebei. Ryan halála teljesen lesokkolta, és csak akkor "ébredt fel", mikor az orvos meg akarta vizsgálni a kórházban.
Bár ő sokkal többet sérült, mint én, mégis, ő jobbam ott volt velem, mint én vele. Egyedül Camryn tartotta bennem a lelket a temetésen. A vállamon sírt, mikor Ryan anyja elmondta beszédét. Az biztos, hogy jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Megérdemelt egy rendes életet. Ahol szeretett felesége meleg étellel és forró csókokkal várja otthon egy hosszú nap után. Ahol gyermekei vidáman szaladgálnak a kertben, miközben ő újsággal a kezében kávézik a fiat, lányait nézve. Ahol nincs John, nincs illegális kereskedelem, nincs a banda. Csak ő, és a boldog családja. A normális élete.

De ő ezt nem kaphatja meg. Mert már nincs életben.

Ezért én mindemt megteszek, hogy ne hiába legyen a halála. Teljes életet fogok élni. Igen. Camryn lesz a feleségem, és örökké mellettem lesz, ahogy én mellette. Soha nem engedem el. Lesznek csodálatos gyerekeink. Egy szép nagy házunk, kerttel, és egy németjuhászunk, Lola. Csak vele képzelem el a jövőm. Ő az én egyetlenem. A szerelmem. A lelki társam. A jövőbeli feleségem.

És én mindig ott leszek vele. A szerelme leszek. Férje. Gyermekei apja. Lelki társa. Élete értelme.

Örökké.

Szerk.: Ez a résh nagyon rövid lett, de úgy gondoltam, ennyi elég.

Puszi😍

Örökké az enyém /befejezett/Where stories live. Discover now