12. Asher

1.4K 41 2
                                    

Mikor Thomas felvette a telefont, teljesen megkönnyebbültem. Nagyon régóta ismerem. Ő a legjobb hacker egész San Franciscoban. Bárkit megtalál. Sajnos az utóbbi időben sehogy sem tudta megoldani a lányok ügyét, mivel a zsaruk megtalálták, így el kellett menekülnie, de pár napja abba hagyták a körözését, így megkezdte a biztoncági felvételek átnézését.

-Még egy lányt elraboltak. - szóltam bele köszönés nélkül. Hallottam, hogy káromkodik, majd halkan megszólalt.

-Ki az? Hol történt? - kérdeztte.

-A barátnőm, Camryn... - Baszki, nem tudom a vezetéknevét. Rohadtul szerelmes vagyok egy lányba, és még a nevét sem tudom. - A... - azt sem tudom, hogy hol lakik az apja. A rohadt életbe. - Figyelj, nézd meg a biztonsági felvételeket a házamtól egy kilóméteres körzetben. Valahol itt kell lennie a közelben. Egy lányt keress, aki telefonál, és egy fehér teherautót. Kérem a rendszámot és az útvonalat.

-Rendben. Igyekszem. - mondta Thomas, majd letette.

Akkor várunk.

Eközben Camryn

Miután John, az anyám volt barátja, volt molesztálom, a világon az általam leggyűlöltebb ember kijelentette, hogy mostantól vele fogom leélni az életemet, bezártak egy szobába.

Ahogy belépsz az ajtón, szinte kiszúrja a szemed a helység egyhangúsága. A falak fehérek, a hatalmas franciaágy világosabbnál világosabb színekben pompázik. A szobában egy nagy ablakon át lehet látni a tájat. Vagy inkább a parkolót éy egy magas kőfalat. Az ággyal szemben nyílik egy ajtó, amely a fürdőbe vezet. Ott található egy nagy, köralakú kád, egy wc, egy mosdókagyló, és egy kosár, amibe gondolom a szennyes kerül.

Az ágyon ülök, és azon gondolkodom, hogy mit csinálhat most Asher. Keres? Esetleg hiányzom neki? Azt mondta, szeret. De mivan, ha csak azért mondta, hogy lefeküdjek vele? Ha egyáltalán nem gondol rám, mert már a következő csajt dugja? Vagy...

Elmélkedésem egy ajtónyitódás zavarja meg. A férfi bejön, bezárja az ajtót, majd lassan, éhes tekintettel közeledik felém. Megborzongok pillantása intenzitásától, de nem a jó értelemből. Umdorodom ettől az embertől. Azért, amit tett velem, azért, hogy most itt vagyok, és azért, amit a szemei alapján tenni akar velem. Félek. Rettegek. Tudom, hogy nem menekülhetek. De nem engedhetem meg, hogy kihasználjon. Hogy meggyalázzon. Hogy kiélja rajtam perverz, undorító vágyait.

Minden erőmmel küzdeni fogok ellene.

Asher szemszöge

Már két napja nemtudok semmit Camrynről. Kezdek teljesen lemondani róla, hogy valaha is látom újra nevető szemeit. Gyönyörű mosolyát. Nem tapinthatom selymes bőrét. Nem csókolhatom me...

Amint megcsörren a telefonom és meglátom, hogy ki hív, felveszem.

-Találtál valamit? - kérdezem.

-Igen.

Két órával később

Itt ülők az autóban a legjobb húsz emberemmel egyetemben. 3 kocsival közelítettük meg Camryn tartózkodási helyét. Nem hiszem el, hogy nem gondoltam rá. Több mint fél éve próbalja John Byrne megsemmisíteni a bandámat. Persze, hogy ő rabolja el a számomra legfontosabb embert.

Az embereimmel megközelítjük a házat. Nagyon szép, és nagy. A falai fehérek. Ha nem lenne ide bezárva az én egyetlen szerelmem, azt mondanám, megveszem, hogy Camrynnel itt éljünk. De mivel legfőbb ellenségem tartózkodik itt, legszívesebben felrobbantanám az egész kócerájt. Bemegyek a házba, társaimmal magam mögött. A riasztót Thomas már rég kiiktatta, az embereim oldalról támadtak, és megölték az őröket. Atfésüljük az egész házat, de nem találjuk Johnt.

A konyhából nyílik egy ajtó. A pincébe vezet. Ryan kinyitja, de azonnal be is megyünk, mikor egy fájdalmas nyögést hallunk. Bárhol felismerem életem nőjének hangját. A folyósó sötét, de a végén kivehető egy vasajtó. Kinyitom, de amit ott látok, arra soha nem számítottam volna.

Camryn egy székhez kötözve. Csak egy melltartó és egy bugyi van rajta. A szájaban egy rongy van. Haja tiszta alvadt vér. Szemei rettegést sugároznak szét az egész szobában. Teste minden látható pontja, ami nem mondom, a mellén és nőiességén kívül az egész testét jelenti, tele van vágásokkal, kék lila foltokkal. Szemei alatt fekete karikák húzódnak, amiből arra következtetek, nem aludt valami sokat.

És ha ez még nem lenne elég, John ott áll mögötte egy pisztollyal a kezében. Éppen Camryn fejéhez fogja hátulról és ördögien mosolyog. Ha nem fogna fegyver a nőm fejéhez, már réges régen megöltem volna.

-Ugye tudod, hogy innen sehogy se jutsz ki élve? - kérdezte Ryan nyugodtan. Bár hangjából ezt nem lehetett kivenni, én eléggé ismertem egyik legjobb barátomat ahhoz, hogy tudjam, belül ugyanolyan ideges, mint én.

-De ha megölöm, elveszek valamit, amit szeret. És akkor úgy szenved majd, mint én. - tudtam, hogy rólam beszél. Régen, mikor még nem volt ilyen maffia vezér, egy teljesen átlagos ember volt. Aki rosszkor volt rossz helyen. A barátnőjével együtt. Egy utcai lövöldözésbe keveredett, amit én okoztam azzal, hogy az ellenséges banda egyik tagával haverkodtam. Akkor voltam 13 éves. Nem tudtam még semmit. A barátnőjét lelőtték. Ezzel elvesztett valakit, akit szeretett. De én nem fogom hagyni.

Ryan felrántotta a fegyvert, hogy lelője azt a seggfejet, azonban épp előtte John is tüzelt. Egy golyót eresztett, és az célba ért. Abban a pillanatban nem éreztem semmit. Elvesztettem...

Szerk.: Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ennyit kellett várni. Nem tudtam, mit írjak. Nem jött úgy az ihlet, mint korábban. Remélem tetszett.

Puszii🥰🥰

Örökké az enyém /befejezett/Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt