Epilógus

1.7K 53 2
                                    

5 évvel később: Camryn.

Ma van Valentin nap. Annyira izgulok. Várom, Asher mit fog szólni az ajándékomnak.

Ezalatt az öt év alatt sok minden történt. Összeköltöztem a szerelmemmel, lett egy németjuhászunk, Lola. Fiú, de nem érdekelt minket, mert Asher már a menhelyen közölte, hogy akár fiú lesz, akár lány, Lola lesz a neve. Hát jó. Egy nem túl nagy házban élünk a belvárosban. Egy kisebb kertje van az otthonunknak, ahol előszeretettel kertészkedem.

Asher a bandát legális útra terelte nagyjából, így kevesebb a valószínüsége, hogy megtörténik az, ami Ryannel.

A lányok, akiket vegül a házban, egy másik rejtett pincében találtak meg, már szinte teljesen rendbe jöttek. Hasonlóan néztek ki, mint én, de a családnak (ez a bandát jelenti) köszönhetően hamar helyrejöttek. Marc és Zoe összeházasodtak, és most is a közös házukban nevelik az ikreiket.

Én munkát vállaltam a közeli kávézóban, ahol nagyon kedvesek az emberek. Imádok ott lenni, ráadásul megismertem Miát, és legjobb barátnők lettünk. A Redből már régesrégen kirúvtak, mert nem mentem be dolgozni. Hehe.

Ma van a nagy nap. Asher ajándékát két dobozba tettem, mert ha úgy vesszük két ajándéka lesz. Most van négy óra harminc perc. Ötkor végez, és elmegyünk vacsorázni.

Felmentem a szobánkba, majd kiválasztottam egy bordó, térd fölé érő ruhát.

Felmentem a szobánkba, majd kiválasztottam egy bordó, térd fölé érő ruhát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Majd egy szép, fekete magassakút. Arcomra nem kentem sok sminket, csak kiemeltem a szemem, és vörösre festettem a szám.

 Arcomra nem kentem sok sminket, csak kiemeltem a szemem, és vörösre festettem a szám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mire a hajamat is begöndörítettem, már majdnem 5 óra volt. Összeszedtem a cuccomat, lementem a nappaliba, pont, mikor nyílt az ajtó, és szeretett barátom lépett be.

Öltöny volt rajta, mert valami hivatalos gyűlésen volt. Egyszerűen észveszejtően nézett ki. Elakadt a lélegzetem, mire elmosolyodott, közelebb lépett és megcsókolt.

-Szia, szerelmem. - mondta kifulladva.

-Szia. Mindjárt kész vagyok, csak hozom az ajándékodat. - mosolyogtam, majd felszaladtam, hogy lehozzam a dobozokat. Beraktam a táskámba, és már indultunk is.

Az étterem gyönyörű volt. Az étel finom, a hangulat pedig olyan, mindt mindig. Csodálatos. Mikor a desszertet is megettük, eljött az idő az ajándékozásnak. Kivettem a dobozokat a táskámból, és áttoltam az asztalon Ashernek.

Csillogó szemekkel nyitotta ki őket, majd mikor meglátta tartalmukat, kömnyek gyűltek a szemébe, és úgy nézett rám.

-Ez komoly? - kérdezte. Bólintottam. - Terhes vagy? - ismét bólintottam, immár sírva. Felpattant a helyéről, felkapott és megpörgetett, mire körülöttünk felhangzott a tapsvihar.

Boldog voltam. Ugyani kiderült, hogy 3 hetes terhes voltam, az ajándék pedig egy pozitív terhességi teszt volt, és egy ultrahang felvétel.

Mikor Asher letett, hosszasan megcsókolt. Majd váratlanul letérdelt, egy dobozkát húzott elő a zsebéből, és kinyitotta. Egy gyönyörűszép gyémántgyűrű volt benne. A szám elé kaptam a kezem, és ámuldozva hallgattam betanult monológját.

-Camryn Bennett. Egyetlen, igaz szerelmem. Lelki társam. Legjobb barátom. Gyermekem anyja. Mikir először megláttalak, tudtam, kellesz. Mikor a Redben találkoztunk, tudtam, magamnak akarlak. Nekem adtad magad először. Belém szerettél először. Nem tudom elégszer megköszönni ezt. Mikor eltűntél, nekem végem volt. Mikor megtaláltalak, aggódtam, soha nem fogod kiheverni a történteket. De erősebb vagy, mint gondoltam. Te vagy a legerősebb, legokosabb, leggyönyörűbb ember, akivel valaha találkoztam. Megtisztelsz azzal, hogy felveszed a nevem, és velem éled le egész életed? Hozzám jössz feleségül?

Szerk.: Hali! Köszönöm, hogy olvastad a könyvem. Így akartam befejezni, gondoljátok tovább, ahogy akarjátok. Sziasztok!❤❤❤

Örökké az enyém /befejezett/Where stories live. Discover now