9. Camryn

1.8K 59 1
                                    

Bebújtunk az ágyba, magához húzott, megcsókolt, én pedig a nyakába fúrtem az arcomat.

-Szeretlek. - suttogta.

-Én is szeretlek. - suttogtam, majd mély álomba merültem.

Reggel kipihenten ébredtem. Már nem is emlékszem, mikor aludtam ilyen jót. A fejemet Asher mellkasán nyugtattam, kezemmel és lábammal átöleltem. Ő az arcát a hajamba fúrta, és még mindig mélyen aludt. Felemeltem a fejem, és az arcát néztem. Olyan volt, mint egy angyal. Hirtelen felindulásból felemeltem a kezem, és végigrajroltam mindkét szemöldökén. Elmosolyodott, majd hirtelen megfordított, így fölém kelült, mire én felnevettem, mire ő is nevetni kezdett. Mikor abbahagytuk, fölém hajolt és gyengéden megcsókolt.

-Jó regelt, szerelmem. - suttogta a számba, mire elmosolyodtam.

-Jó reggelt. - suttogtam vissza, majd én is megcsókoltam. Mielőtt még szenvedélyessé válhatott volna, Asher elhúzódott, felállt, én pedig teljesen elvörösödtem, ahogy kiment a fürdőbe, mert anyaszült meztelen volt.

Amíg nem volt ott, felvettem az egyik pólóját, ami tegnap volt rajta, majd utána mentem. Egy törölköző volt a derekára csavarva, és éppen köpte ki a fogkrémet, mikor összeakadt a pillantásunk. Kimosta a száját, megtörölte, majd hozzámlépett és a derekamnál fogva közelebb húzott magához.

-Zuhanyozzunk le. - mondta, majd lekapta rólam a pólóját, magáról a törölközőt, megnyitotta a csapot, és elkezdte szépen lassan végigsimítani minden porcikámon.

***

Mikor kiléptünk a fürdőből, frissek voltam, kielégült, és boldog. Igen. Én, Camryn Bennett 9 év után végre boldog voltam. El sem hiszem. Felvettem a melegítőjét és a pólóját, amit nyújtott, majd megkértem, hogy hadd beszéljek apával. Odaadta a telefonom, majd kiment, hogy nyugodtan tudjak beszélni. 3-szor kicsengett, mire apa beleszólt.

-Halló?

-Apa, én vagyok. - mondtam. Teljesen kikelt magából.

-Camryn, hol a fenében vagy? Mit képzelsz te magadról, hogy csak úgy fogod magad, és eltűnsz a munkahelyedről egy idegennel, majd két napig nem jelentkezel?

-Bocsánat. - mondtam bűnbánóan. - Csak az egyik barátomnál vagyok, és elfelejtettelek felhívni. - nagyot sóhajtott, majd visszavett az indulataiból, lehalkította a hangját, de gy is éreztem, hogy ideges.

-Jól vagy? - kérdezte.

-Igen, apa. - suttogtam. - Soha nem voltam még ilyen boldog életemben.

Még beszéltünk pár percet, majd elköszöntünk. Megbeszéltük, hogy még ma hazamegyek, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg jól vagyok. Ezután ledobtam a telóm az ágyra, majd komótosan lebattyogtam a konyhába, ahozzaz tojás és szalonna illata szállingózott. Bementem és nem várt látvány fogadott. Ashert éppen egy másik lány csókolta. Már éppen fordultam volna el, hogy felrohanjak, amikor Asher a semmiből ellökte magától a csajt, aki majdnem seggre esett.

-Jessica, mégis mi a faszt csinálsz? - kiabálta idegesen, majd megpillantott, elkerekedett a szeme. Ledobta a villát a serpenyővel együtt, amik olyan hangosan csörömpöltek, hogy összerezzentem. Asher odarohant hozzám, kép keze közé fogta az arcom, majd olyan halkan beszélt, hogy csak én hallottam. - Bébi, úgy sajnálom. - kezemet ráraktam az övére, mire mintha bepánikolt volna, hogy eltolom elkezdett magyarázni. - Hidd el, nem az én hibám volt. Ő James csaja. Csak egyszer dugtunk, és azóta folyamatosan próbál rám mászni. Mindig leállítottam, most is. Kérlek, úgy sajnálom. Nem az én hibám. Nem jelent nekem semmit. Te igen. Ne hagyj el. Szeretlek... - hadarta, de én leállítottam, mielőtt idegösszeroppanást kap. Számat rányomtam az ajkaira, mire elkerekedett a szeme, de fél másodperc múlva viszonozta.

Karjaival átölelte a derekam, és közel húzott magához. Nyelvemmel megcsaltam az alsó ajkát, mire szétnyitotta őket, és így simán bejutottam a mostanában kedvenccé vált helyemre. Mikor elváltunk, lihegtünk, én pedig rámosolyogtam.

-Semmi baj. - suttogtam, homlokomat nekidöntöttem az övének.

-Nem haragszol? - kérdezte aggodalommal a szemében.

-Eleget láttam ahhoz, hogy ne haragudjak rád. - mondtam mosolyogva, majd elengedtem és ránéztem a csajra. - Te pedig ne merj mégegyszer rámászni a pasimra, ha jót akarsz magadnak. - mondtam, és nem tudom, honnan jött ez a magabiztosság. Talán Asher lehetett az oka. Vagy a túlzott birtoklási vágyam. Vagy az, hogy megváltoztam. Ki tudja? Lehet, hogy még a végén boldog életem lesz.

Örökké az enyém /befejezett/Where stories live. Discover now