8. Asher

1.9K 53 1
                                    

-Ez igenis érdekes. - mondtam felháborodva. - Beküldesz zuhanyozni, aztán itt hagysz, 10 percen keresztül várlak, erre megjelensz szétvert képpel. Igenis számít, hogy mi történt. - fejeztem be. Nagyot sóhajtott gondterhelten, majd a szemembe nézett.

-Van egy bandám

Nem tudtam, hogy fog reagálni, de sajnálatomra pont úgy, amire számítottam. Teljesen lefagyott és csak nézett rám. Nem tudtam, mit mondhatnék még, úgyhogy én is csak néztem rá, és vártam, hogy mikor kerül ki a sokkos állapotban.

Pislogott egyet, majd mégegyet és folytatta a tisztogatásomat. Úgy tűnt, várja a folytatást, ezért beszéltem tovább.

-A nevünk Cool Roads Brotherhood. Egy motoros banda vagyunk, de semmi érdekes. A város másik felét egy másik csoport uralja. Tegnap volt egy kis összeütközésünk. Én még jól jöttem ki belőle, de lett egy fiú, akinek súlyos lőtt sérülése lett. - mondtam, de elhallgattam, amikor eszembejutott Roy várző teste, ahogy ott feküdt a földön. Szerencsére elvittük a kózházba, és bevették a szorit, hogy beleszaladt egy késbe a konyhában.

Camryn csak nézett. Felemeltem a kezem, megsimogattam az arcát. A tenyerembe dőlt, de mintha észbe kapott volna, elkerekedett szemmel rántotta el a fejét, majd kirontott a fürdőből. Ledöbbentem, de az előző tapasztalataim alapján utána mentem, de most nem rohant ki a lakásból. Ott ült az ágyon, felhúzott térddel, amire a fejéthajtotta. Leültem mellé, az álla alá nyúltam és felemeltem a fejét. Szemében olyan nagy szomorúság volt, hogy közelebb húztam magamhoz és átöleltem. 

Így ültünk egy darabig, mikor megszólalt.

-El kell mondanom valamit. - mondta. Éreztem, hogy megfeszül a teste. Elhúzódott tőlem, vett egy mély levegőt és lenézett a padlóra. Nyelt egyet. - Mikor 8 éves voltam, a szüleim elváltak. Engem az anyámnak adtak, mert ő nyerte meg a pert. Akkoriban együtt volt egy férfival, aki már korábban is tett utalásokat arra, hogy tetszem neki. - teljesen ledöbbentem, csak néztem rá aggodalmasan. Felnézett, kifújte a bent tartott levegőt, majd folytatta. - Szóval, mikor az anyámhoz kerültem, nem volt senki, aki megakadályozta. Csináltak velem... dolgokat, amiket az anyám nézett. Folyamatosan mondogatták, hogy ronda vagyok, egy semmirekellő, undorító ember. Hogy soha nem fogok semmire sem menni, így megérdemlem, amit csinálnak, ha már másra nem vagyok jó. Egy ideje tartott ez a dolog, amikor egyszer az egyik barátom anyukája gyanakodni kezdett és megkérdezte anyától, hogy jól vagyok-e. Aznap... - csuklott el a hangja. - aznap anya megfenyegetett, hogy megöl, ha elmondom bárkinek is, hogy mit csinálnak velem. Igy hát befogtam a számat és hagytam. Ez így ment egy pár évig. Két éve anya meghalt, így apámhoz keültem, akit szinte nem is ismertem. Nem tudott semmiről. Anya volt barátja pedig elmenekült. Azóta is féltem hogy megtalál, és megöl. - nyelt egyet. - Azon a napon... mikor találkoztunk... én... - vett egy mély levegőt. - Már nem bírtam elviselni az emlékek súlyát, ezért meg akartam ölni magam. - fejezte be, és csak meredt az arcomra, mintha megváltás akart volna találni benne. 

Eltorzult az arcom, amikor felfogtam, miket mondott. Ő ezt valószínüleg elutasításnak nézte, mert megteltek a szemei könnyekkel, és már fel akart állni, mikor lerántottam az ölembe, és szorosa megöleltem. Elkezdett zokogni, és olyan zsorosan ölelt, hogy azt hittem, én magam török össze. Elhúzódott, a szemembe nézett, majd tekintete lesiklott a számra.

-Köszönöm. - suttogta.

-Mit? - kérdeztem vissza, mert nem értettem, miaz, amit meg akar köszönni. Belenézett a szemembe és elmosolyodott, amitől az én szám széle is felfele görbült.

-Azt, hogy mellettem vagy. Féltem, hogy ezekután máshogy nézel majd rám.

-Ugyan miért ten... - nem tudtam befejezni, mert rávetett magát az ajkamra, és úgy falta, mintha csak a kedvenc édessége lenne. Viszonoztam csókja hevességét, talán kétszer annyira szengedélyesen, mire belesóhajtott a számba. Átfordítottam magunkat, így fölé kerültem. Csípőm köré tekerte a lábát, bokáját összekulcsolta a hátam mögött. Kezem bevándorolt a pólója alá, mire levegőért kapott. Belemosolyogtam a szájába, majd elkezdtem szépen lassan lehúzni róla a pólóját. Egy perc múlva már alattam volt majdnem félmesztelenül, mire a libidóm átfordult a másik oldalra. Nyílván megérezte az ismeretlen nyomást, mert felnyögött, és lekapta rólam a pólómat.

Örökké az enyém /befejezett/Where stories live. Discover now